Kontakta kundservice:
08-525 031 90

6 fina idéer för personliga alla hjärtans dag presenter

Ska alla hjärtans dag presenten vara stor, liten, rolig eller kärleksfull? Vi har ett brett urval av fotoprodukter som passar perfekt som presenter på alla hjärtans dag

Snart är det alla hjärtans dag - den 14 februari - och i denna mörka och kalla vintertid är det härligt att ha en mysig och romantisk dag att se fram emot! Men vad ska du ge din partner i present? Alla blir glada av unika och personliga presenter eftersom det visar att det finns både tanke och känsla bakom presenterna du valt. Och nu när det är alla hjärtans dag finns det ännu fler anledningar till att skapa extra fina alla hjärtans dag presenter.

Du har säkert flera fina, söta, roliga eller romantiska bilder på dig och din käresta. Kanske har du redan framkallat bilderna och satt upp dem på kylen eller anslagstavlan? Alla fina bilder kan även användas till mycket annat. Här ger vi dig vårt förslag på kärleksfulla och fina fotopresenter till alla hjärtans dag.

1. En CEWE FOTOBOK är den ultimata alla hjärtans dag presenten

Välj ut de bästa bilderna från er tid tillsammans och samla dem i en vacker fotobok. Det blir den ultimata alla hjärtans dag presenten och det spelar ingen roll om ni har varit tillsammans i tre månader eller i 20 år. Leta igenom alla dina bilder och välj ut några vackra, stämningsfulla bilder från er tid tillsammans. Lägg till små notiser om vad som händer på bilderna eller små söta texter. Välj bland många olika designmallar, dekorera med illustrationer som hjärtan och välj en snygg bakgrundsfärg. Se hur Leonora Grigat gjorde sin första fotobok, som hon designade til sin partner.

2. Få upp dina minnen på väggarna

Personliga väggbilder gör sig bra i alla hem och skapar värme och stämningsfulla utrymmen. Så varför inte ge bort en väggbild i alla hjärtans dag present, i form av en söt, fin eller rolig bild på er två tillsammans? Har ni barn kan du välja ut ett fint familjebild på er tillsammans och förstora den. Ett tredje förslag på motiv är en vacker naturbild eller en speciell semesterbild från en resa ni varit på tillsammans.

3. Gör alla hjärtans dagen extra söt med en presentask med choklad

En presentask med choklad är en klassiker och en säker vinnare på alla hjärtans dag (och alla andra dagar). Vem älskar inte choklad? Varför inte skapa en personlig version av chokladasken till din partner? Med en bildpresentask får du en unik chokladask som inte bara är fylld med läcker choklad, utan som även kommer med fina, personliga bilder. Genom att designa lådan själv med dina favoritbilder på både insidan och utsidan av asken blir det ännu roligare att ge bort chokladasken.

4. Gör dagarna extra mysiga med en fotomugg

En personlig mugg med foto på är en självklar alla hjärtans dag present till honom, henne eller hen som dricker mycket kaffe eller te. Med en söt bild på dig eller er båda tillsammans kan din partner tänka på dig varje gång favoritdrycken ska avnjutas. Det är både mysigt och roligt med en personlig mugg med ett unikt foto på. Och den passar självklart lika bra på jobbet.

5. En fin och praktisk alla hjärtans dag present

För många av oss är mobiltelefonen nästan vår käraste ägodel – det är åtminstone en produkt vi spenderar många timmar med varje dag. Så vad sägs om att ge din partner ett fint mobilskal med ett foto på dig eller er två tillsammans på alla hjärtans dag, så att hen blir påmind om dig varje gång telefonen används? Ett skal till mobilen är inte bara en fin dekoration, det har även en praktisk funktion och skyddar mobilen från stötar och slag. Vi har många typer av mobilskal som silikonskal, läderskal och träskydd så det är bara att välja precis det skal som passar din partner bäst.

6. Skapa en personlig fotokalender

Behöver din käresta lite hjälp med att planera alla göromål? Då är en personlig fotokalender en självklar idé som alla hjärtans dag present. Leta upp vackra bilder från era gemensamma upplevelser och roliga selfies av er tillsammans. Då kan din partner njuta av nya härliga bilder på er varje månad, samtidigt som det blir enkelt att hålla koll på alla möten (inklusive alla viktiga möten med dig) och viktiga dagar. Vi har många olika sorters fotokalendrar som väggkalendrar, bordskalendrar och planeringskalendrar. Välj den fotokalender som bäst passar din partners stil och behov.

Psst... Du kan välja vilken månad fotokalendern ska starta med. Visst är det smart?

Skapa dina alla hjärtans dag presenter online

Vi hoppas att du har fått inspiration för dina personliga alla hjärtans dag presenter som du kan ge till din partner den 14 februari. Du skapar fotopresenterna enkelt online här hos CEWE, via vårt kostnadsfria designprogram eller i vår foto app CEWE Fotovärld.

Vi önskar dig en riktigt fin alla hjärtans dag, full av kärlek!

Välkomstförmån

Få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar og fotokalender*
  • Unik välkomstförmån
  • Kreativa idéer och tips
  • Få ännu mer inspiration
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK och förstoringar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.
Tack så mycket :)
Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!
Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.