CEWE FOTOBOK > CEWE FOTOBOK Kids
   CEWE FOTOBOK Kids

   CEWE FOTOBOK Kids

   Låt barnet upptäcka sin egen värld bild för bild

   249,00 kr*

   • 22 extra tjocka sidor (14 x 14 cm) med rundade hörn
   • Med spiralrygg av bra kvalitet
   • Lämplig för små barn

   Se produktinformation

   Kundservice

   Betala med

   Leveransinformation:

   Postförsändelse: 8-11 vardagar
   Hämtning i butik: 8-11 vardagar

   Fraktkostnader enligt prislista

   CEWE FOTOBOK Kids

   Låt barnet upptäcka sin egen värld bild för bild

   Produktbeskrivning

   Produktbeskrivning

   Gör en söt fotobok med egna bilder och text. Boken kommer att få dina barns ögon att stråla!

   De 22 sidorna har gott om plats för vad du vill visa ditt barn. CEWE FOTOBOK Kids främjar lek, lärande och upptäckande. Och tack vare spiralryggen är det enkelt att bläddra med extra tjocka rundade sidor, och samtidigt coacha barnets motorik. Ditt barn kan bläddra, känna igen, uppleva och skratta. Alla material är certifierade som icke-skadliga.

   Gläd både stora och små med en kreativ presentidé. En unik fotobok skapad med kärlek till minne av de speciella ögonblicken. Det är också en fotobok med både nytt och välbekant, som barnen kan uppleva sin värld genom.

    

   Produktinformation

   Produktinformation

   Format: 
   Ca. 14 x 14 cm (stängd)

   Antal sidor:
   22 sidor

   Priserna kan variera lite beroende på leveranssätt.
   Välj ett beställningssätt så att du får rätt prisuppgifter


   Välj leveranssätt:

   Avhämtning i butik
   Postförsändelse
   ProduktPris Leveranstid
   CEWE FOTOBOK mini - mjukpärm - digitaltryck standard (26 sidor) 99,00 kr Zon 1: 6-8 vardagar
   Zon 2: 7-9 vardagar
   Zon 3: 8-10 vardagar
   Extrasidor (4 st./set) 14,00 kr  
   Tillägg för videoklipp (sparas i 3 år) 49,00 kr  
   CEWE FOTOBOK pure 189,00 kr Zon 1: 4-6 vardagar
   Zon 2: 5-7 vardagar
   Zon 3: 6-8 vardagar
   CEWE FOTOBOK Kids 249,00 kr Zon 1: 8-10 vardagar
   Zon 2: 9-11 vardagar
   Zon 3: 10-12 vardagar
   Frakt och hantering per order inklusive porto.
   Pris
   99,00 kr
   Alla priser inklusive moms.
   ProduktPris Leveranstid
   CEWE FOTOBOK mini - mjukpärm - digitaltryck standard (26 sidor) 99,00 kr Zon 1: 6-8 vardagar
   Zon 2: 7-9 vardagar
   Zon 3: 8-10 vardagar
   Extrasidor (4 st./set) 14,00 kr  
   Tillägg för videoklipp (sparas i 3 år) 49,00 kr  
   CEWE FOTOBOK pure 189,00 kr Zon 1: 4-6 vardagar
   Zon 2: 5-7 vardagar
   Zon 3: 6-8 vardagar
   CEWE FOTOBOK Kids 249,00 kr Zon 1: 8-10 vardagar
   Zon 2: 9-11 vardagar
   Zon 3: 10-12 vardagar
   Frakt och hantering per order inklusive porto.
   Pris
   49,00 kr
   Alla priser inklusive moms.

   Toppkvalitet och utmärkt service är viktigt för oss

   Därför får du denna produkt med 100% nöjd-kund-garanti.

   Babyboken om de första åren


   Gör den sötaste och finaste babyboken till ditt barn. Vårt nyaste skott på fotobok -stammen, CEWE FOTOBOK Kids kan din lilla pojke eller flicka själv hålla, och den tål att både bli kramad och sugen på. Sätt in dina egna bilder och text i babyboken, läs med här och få inspiration och bra idéer till en fin och personlig fotobok till ditt lilla barn.


   DIY-babybok


   Gör själv en helt personlig bebisbok i din egen design! Det är något som bara hör till när man får en liten, och de bästa minnena ska sparas.
   Men helt ärligt, hur mycket tid och energi har man till att klippa och klistra och själv göra en bebisbok till den lilla? Det är nog inte så mycket som många tror. Men nu ska du se vad ditt nya DIY-projekt ska vara: den härligaste bebisboken! Gör din bebisbok i vår mjukvara där du själv kan designa den eller använd en av våra många, fina mallar, och så laddar du bara upp bilderna du vill ha med i boken.

   Den klassiska babyboken är Barnets bok. Tiden flyger iväg när man får barn, och även om det är stora ögonblick, som det första leendet eller första steget, så kommer det en dag när du inte kommer ihåg hur gammal han eller hon var när det hände. Då kommer du uppskatta att du har gjort en fotobok om det.

   Denna miniutgåva av barnets bok är inte så stor, 14 x 14 cm, och är lämplig till de minsta barnen som själv kan hålla boken och känna igen bilder av människor och saker från deras vardag. Den tål en omgång dregel och smutsiga fingrar, eftersom sidorna kan torkas av, så det blir bokstavligt talat bebisens bok och inte föräldrarnas.


   Gör en CEWE FOTOBOK Kids som babybok


   Babyboken är till och om det lilla barnet. Du kan göra olika versioner av babyboken allt efter hur gammalt ditt barn är, och vad han eller hon behöver och tycker är spännande och underhållande. Här kan du se vårt förslag till vad du kan göra en babybok om:

   • Babyboken till det första året: Till det minsta barnet är det en riktigt bra idé med en bok med bilder av de viktigaste personerna i bebisens värld: Mamma och pappa! Se till att ta några fina porträttbilder, bebisar älskar att se på glada ansikten. Kanske ska det också vara ett par bilder av mor-/farföräldrarna eller av storebror eller storasyster? Det är ansikten som din bebis ser flera gånger om dagen och förbinder med något bra och roligt.

   • För den lite äldre bebisen har världen nog blivit lite större. Kanske har umgängeskretsen utvidgats med en mammagrupp, där barnet har fått sina första lekkamrater? Sätt också in en bild av dem i bebisboken, och kanske även en babybild av den lilla?

   • I 1-2-årsåldern går barnet nog på förskola eller hos dagmamma. Då finns det plötsligt andra vuxna i hans/hennes liv som också är snälla, hjälpsamma och spännande, och de förtjänar också en plats i bebisboken tillsammans med de andra barnen som går där.

   • Som 2-3-åriga går de flesta barnen på förskola. Det är här som de första riktiga vänskaperna växer, och barnet får bra lekkamrater och lär sig att skapa sociala relationer. Så ta några fina bilder av barnen på förskolan och sätt i fotoboken. Kom ihåg att få föräldrarnas tillåtelse innan du börjar ta bilder av ungarna.
   Lär ditt barn bokstäver och ljud med CEWE FOTOBOK Kids


   Kom ihåg att små barn är frågvisa. Så börja bara ett lära det lilla barnet ord. De tycker generellt det är roligt och underhållande att lära sig ljud och namn på saker från deras vardag. Gör babyboken som en lärobok, där du sätter in bilder av ert hus, hund eller katt och av t.ex. mat som ditt barn tycker om.

   Eftersom du även kan sätta in text i din fotobok kan du skriva små ord, så ditt barn lär sig ljuden och bokstäverna. Ungefär som med en ABC-bok, bara i lite mindre skala, så det inte blir för mycket för det lilla barnet. Och är det inte bara roligare för den lilla med en riktig bok med bilder från hans/hennes egen vardag i stället för en färdiggjord bok från bokaffären eller biblioteket?


   CEWE FOTOBOK Kids är nog den bästa bebisboken


   Med CEWE FOTOBOK Kids har du ett härligt minne, lärobok till ditt barn, en söt present eller bara bra sysselsättning och underhållning till ditt barn. Boken har många användningsområden och du kan sätta in bilder av vad som helst.
   Om du behöver en presentidé, kan du använda babyboken som en present till din vän, ditt syskon eller svägerska/svåger som väntar barn. Den är till exempel den perfekta presenten till en baby shower. Gör även en fotobok till ditt eget barn, om du är gravid eller har ett litet barn.


   Bebisbokens fördelar:


   Till skillnad från den klassiska Barnets bok är denna babybok en som det lilla barnet själv kan hantera. Även de minsta barnen ler och blir lugna och glada av att titta på bilder av deras föräldrar eller av sig själva, så det är många timmars lek och underhållning i boken.
   Babyboken är också ett bra tillägg till den vanliga babyboken i tyg, där fina färger och geometriska mönster dekorerar sidorna. Babyboken i tyg är till de minsta barnen, och även nyfödda spärrar upp ögonen när de får se svart/vita mönster eller glada färger. När de bara blir en smula större kan du göra en CEWE FOTOBOK Kids till ditt barn.
   Bokens design gör att den är enkel att hantera för den lilla. Sidorna är extra tjocka och har runda hörn, så den är enkel att bläddra i.


   Använd bebisboken när det är läggdags


   Använd bebisboken när du ska natta ditt lilla barn. Det är viktigt att ha en mysig nattningsrutin, och de små älskar när det är samma saker som händer varje kväll när det är läggdags. Fasta rutiner ger dem lugn och ro, och när de vet vad som kommer hända somnar de lättare.

   Här är några tips till hur du nattar den lilla bebisen:

   • Börja med att varva ner tidigt på kvällen. Tona ner de vilda buslekarna och stäng gärna av Tv:n och surfplattan, och dämpa ljuset. Då känner den lilla på sig att nu ska vi vara lugna.

   • Sätt eventuellt den lilla i ett varmt, lugnande bad och klä på honom/henne en härlig, mjuk pyjamas efteråt.

   • Ta fram nallen och sätt er tillsammans i soffan och titta i babyboken. Peka på bilderna och prata lite om vem som är på bilderna. Små barn älskar att titta på samma bilder av bekanta, glada ansikten om och om igen.

   • Om du har en liten bebis som ska sova i barnvagnen, kan du öppna babyboken på en sida och ställa den på kanten av barnvagnen. Då har den lilla något fint att titta på medan han/hon faller till ro.

   Vi törs nästan garantera att den lilla pojken eller flickan blir glad för babyboken. Kom ihåg att du har 100 % nöjdgaranti på din babybok, så om något inte är som det ska vara, kontakta oss.

   Mycket nöje!