Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Läser in...

Kort till mors dag

Designa själv personliga och vackra kort till mors dag. Använd dina egna bilder och egen design.

Har du kommit ihåg mors dag? Det har du säkert, och du har garanterat också hittat en riktigt söt och fin mors dag-present. Men… har du inte glömt något? Vad sägs om ett vackert mors dag-kort till presenten? Ofta är det presenten som får all uppmärksamhet, och så glömmer vi kortet. Men ett kort med den helt rätta bilden kan säga mer än tusen ord. Det kan du göra här. Läs med och få bra idéer till mors dag-kort som hon aldrig glömmer.

Gör själv kort till mors dag med din egen bästa bild på

Här hos Cewe.se kan du själv designa mors dag-kort. På korten kan en av dina egna bilder tryckas och du kan skriva texten till kortet som också trycks på, eller så kan du skriva texten för hand när du får kortet. Men ta en titt på de många möjligheterna innan du bestämmer dig. När du har bestämt dig för vilken bild du vill ha på kortet laddar du bara upp det. Sedan kan du lägga till text, och det finns många fonter, storlekar, färger osv. att välja mellan. Dessutom kan du leka med skuggor, filter, cliparts osv., så kortet blir helt perfekt.

Text till mors dag-kort

Självklart är det viktigt att ditt mors dag-kort är riktigt fint med ett vackert motiv som du har valt och designat. Men det allra viktigaste är trots allt vad som står på kortet. Så spara inte på orden. Hur ofta får vi tillfället att berätta för mamma hur mycket hon betyder för oss och hur tacksamma vi är för att hon alltid finns där? Vissa väljer att skriva det mycket enkelt: Tack för att du finns! Andra fyller på lite mer och skriver mer konkret vad de uppskattar hos deras mamma. Det är mycket olika och beror också på om ni är vana vid att sätta ord på de stora känslorna i familjen, eller om det bara är något som bägge vet finns där. Och eftersom du själv har designat kortet och valt bilden med omsorg säger det också mycket i sig själv.

Så gör du mors dag-kort

Det är viktigt med det helt rätta motivet till ditt kort. Kanske har du turen att ha några bilder sparade på mobilen eller i din dator av dig och din mamma. Då är det ju perfekt att använda en av dem. Eller så kan det vara en bild av vad din mamma betyder för dig och vad hon står för. Om du inte redan har fina bilder, kan du kanske ta ett bra bild i smyg eller locka en annan till att göra det åt dig. Om du har turen att bilden blir jättefin och texten helt rätt kan ditt mors dag-kort kanske vara en present i sig själv. Du kan eventuellt rama in det för din mamma, så det kan hängas upp på en gång.

Så gör du:

• Klicka på våra Deko prints och bestäm dig för om du vill designa kortet online eller om du vill ladda ner vårt fotoprogram som har ännu fler designmöjligheter

• Välj format och eventuellt en design

• Ladda upp din bild och rätta till eller lek lite med filter, Cliparts osv.

• Beställ när du är nöjd med ditt kort

Kom ihåg att i vårt populära fotoprogram kan du också göra jättefina fotopresenter till mors dag och fars dag, till exempel en fotobok, fotokalender eller andra presenter til honom och henne.