Fri frakt vid beställning av CEWE FOTOBOK för minimum 299 kr. Använd värdekoden FRIMAJ19
Trygg E-handel
Trustpilot
Kort och inbjudningar

Individuella kort för varje tillfälle

Konfirmation

Bröllop

Bröllop

Födelsedag

Födelsedag

Höjdpunkter i vårt sortiment
Dubbla kort

Dubbla kort

Gör din dag till något särskilt och bjud in familj och vänner till festen med vackra och personliga inbjudningskort. Vi har hundratals av designmallar som du kan välja fritt mellan. Du hittar vackra och eleganta inbjudningar för bröllop och födelsedagar till söta inbjudningar för barndop och konfirmation.
från 29,00 kr*

Foto- och vykort

Med ditt personliga kort på fotopapper blir varje hälsning till något mycket mer personligt.
från 19,00 kr*

Menyer och placeringskort

Så hälsas gästerna särskilt välkomna till bröllopsfest, jämn födelsedag, familjefest och andra händelser.
från 89,00 kr*
Individuella kort för varje tillfälle

CEWE CARDS med effektlack

Personliga inbjudningar och tackkort

Inbjudningar och kort som du kan köpa i butikerna är ofta tråkiga. Därför är det en bra idé att utforma dina egna inbjudningar och tackkort till t.ex. bröllop, födelsedag, konfirmation och barndop. Hos Cewe.se hittar du hundratals av designmöjligheter, så du enkelt kan göra snygga och personliga tackkort och inbjudningar till varje anledning. Oavsett anledning har vi den rätta designen till dina inbjudningar och tackkort.

Ska du ha fest? Gör din dag till något särskilt och bjud in familj och vänner till festen med vackra och personliga inbjudningskort. Vi har hundratals av designmallar som du kan välja fritt mellan. Du hittar allt från vackra inbjudningar för bröllop och födelsedag till söta inbjudningar för barndop och konfirmation. Sätt din egen prägel på de populära inbjudningarna genom att använda en av våra designmallar, sätt in din egen bild och skriv en personlig hälsning. På det sättet kommer inbjudningar att framstå som både unika och professionella.

När dina inbjudningar har skickas ut, och du ska hålla fest, behöver du eleganta placeringskort och menykort. Sätt din personliga prägel på festens utsmyckning genom att använda en av våra designmallar för att skapa dina helt egna placeringskort och menyer, som passar till din fest och din personlighet.

Tackkort är det perfekta sättet att tacka din familj, vänner och bekanta för uppmärksamheten vid t.ex. bröllop, konfirmation eller barndop. Med hjälp av din egen bild och en personlig hälsning kan du göra speciella tackkort, som passar till din personlighet och därmed visa familj och vänner din tacksamhet på ett unikt sätt.

Du hittar designmallar till inbjudningar och kort i både klassisk och modern look och med många olika färger och mönster. Se mallarna här, hitta den designmall som passar just din personlighet och gör unika och personliga inbjudningar eller tackkort, som efter tryck framstår som ytterst professionella och av högsta kvalitet.

Det finns många olika typer av kort, och inbjudningar att välja mellan: kort, vykort, vykort XL, dubbla kort, dubbla kort 13 x 18, dubbla kort 14 x 14, dubbla kort XL tvärformat, dubbla kort XL högformat, placeringskort och menyer.