Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Det är lätt att förbereda sin årsbok under året

Vi har verktygen du behöver för att göra små förberedelser under året – börja samla bilder och text till din årsbok för 2022 redan nu

Det går snabbt och är enkelt att designa en personlig CEWE FOTOBOK som årsbok. Vi har ett stort utbud av färdiga designmallar som du enkelt kan använda och du kan göra processen med din årsbok superenkel och tydlig genom att göra små förberedelser under året. Här ger vi dig tre fina tips på förberedelser, så att du kan göra det extra enkelt att sätta ihop din årsbok när det är dags att designa den.

Samla dina bilder i CEWE myPhotos

De flesta av oss går runt med en mobiltelefon hela tiden och tar bilder av både små vardagsögonblick och stora, speciella händelser. Det gör att vår mobil snabbt fylls med en massa bilder. Det kan lätt bli förvirrande att behöva gå igenom alla bilder från hela året när man ska göra sin årsbok. Därför är ett av våra tips att du regelbundet skapar mappar med bilder från olika månader. Då kan du enkelt välja bilder från årets alla månader när du ska göra din årsbok – extra smart om du vill bygga upp din årsbok kronologiskt, månad för månad.

Använd vår kostnadsfria molnlagring CEWE myPhotos (finns även som app) för att skapa album som du kontinuerligt kan lägga till bilder i. Då kan du enkelt hitta alla dina sorterade bilder till din årsbok.

Låt dig inspireras av Michelle Ahrenkildes arbete med att bygga upp fotoboken om ett år i familjens familjs liv. Få Michelles tips för att skapa en vacker och personlig årsbok.

Välj ut dina favoritbilder månad för månad

Välj ut varje månads favoritbilder i god tid, så undviker du att behöva leta igenom flera månaders bilder på samma gång. Gör det till en vana att sitta ner en av de sista dagarna i månaden och lägga till månadens bästa bilder. Då är du redo att lägga in bilderna i årsboken när du väl påbörjar fotobokens design.

Skriv ner små anteckningar under hela året

Ibland kan det vara lite svårt att komma ihåg alla små, men minnesvärda detaljer, när man ska göra sin CEWE FOTOBOK för året. Vad var det någon berättade, som alla skrattade åt? Därför är vårt tredje råd att du kommer ihåg att notera roliga episoder, skämt, citat och liknande under hela året.

Det är verkligen trevligt att ha små anteckningar i årsboken, och de små texterna gör det ännu lättare att komma ihåg ett minne och återuppleva det.

Skriv ner små anteckningar på din telefon eller på ett papper – då är det enkelt att lägga in dem som textrutor i din årsbok. Genom att skriva ner dina texter löpande under året behöver du inte lägga ner så mycket energi och tid på att tänka tillbaka på vad som hänt i de specifika situationerna när du väl sitter och gör din årsbok.

Klicka här och få fem fina idéer till din årsbok som garanterat kommer att göra fotoboken personlig och underhållande.

Mycket nöje med både förberedelse och design av dina framtida årsböcker.

Välkomstförmån

Få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar og fotokalender*
  • Unik välkomstförmån
  • Kreativa idéer och tips
  • Få ännu mer inspiration
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK och förstoringar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.
Tack så mycket :)
Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!
Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.