Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Fem idéer för din årsbok

Fina tips och tricks för din CEWE FOTOBOK som årsbok

Du bestämmer själv vad din personliga årsbok för 2022 ska innehålla och vad den ska handla om. Men en sak är säker – dina bilder från det gångna året kommer att sisas upp superfint i din CEWE FOTOBOK som årsbok. Skapa din årsbok för 2022 i bästa kvalitet och se fram emot att blicka tillbaka på året och alla underbara minnen. Det är mycket mysigare att sitta i soffan och bläddra i en fotobok än att se bilderna på en dator eller telefon.

Utforma årsboken precis efter dina önskemål. Du kan göra det snabbt och enkelt genom att låta bilderna tala för sig själva, eller så kan du komplettera årsboken med text och dekorera med olika mönster, bakgrunder, cliparts och ramar – efter dina egna önskemål. Vi har även flera olika format och papperstyper som du kan välja mellan.

Behöver du lite idéer och inspiration till din årsbok? Här får du fem fina tips.

Tips 1: Ge årsboken ett tema

@rubensoltvedt

En årsbok kan fyllas med bilder från små och stora händelser och vardagens olika stunder. Men man kan också bygga upp den kring ett gemensamt intresse man har i familjen. Tycker du exempelvis om att gå på promenader? Då kan du fylla årsboken med bilder från alla promenader du gått. Eller har familjen fått en ny familjemedlem? Du kan även skapa en årsbok med bilder som visar barnets utveckling första året. Det kan också vara så att du vill göra en fotobok med dina bästa bilder från 2022. Möjligheterna är många, så det är bara att välja det tema som passar dig och din årsbok bäst.

Tips 2: Krydda årsboken med minnesvärda upplevelser

Barnteckningar, konsertbiljetter, biobiljetter, kort, brev och inbjudningar kan ha ett högt affektionsvärde och ha stor inverkan på minnen från det gångna året. Ta med dem i din årsbok! Det gör du enkelt genom att skanna in eller ta en bild av dem – sedan är det bara att lägga in dem i fotoboken.

Tips 3: Inkludera livets stora händelser i årsboken

Har 2022 präglats av många små eller stora evenemang? Kanske har du flyttat, bytt jobb, renoverat ditt hem eller skaffat ett nytt husdjur. Leta upp alla fina berättelser och ta med dem i årsboken. Du kan också göra en introduktionssida där du skriver lite text om varje upplevelse och berättar lite om händelsen eller infogar ett roligt citat. Då är det ännu lättare att komma ihåg och återuppleva minnena när du bläddrar i boken.

@rubensoltvedt

Tips 4: Bygg upp årsboken kronologiskt

Berätta årets historier från år till månad. Hur stort utrymme varje enskild månad ska ha i årsboken bestämmer du givetvis själv. Genom att bygga din årsbok kronologiskt får du en snabb överblick över årets alla händelser. I vårt fotoprogram har vi även ett stort urval av cliparts som du kan dekorera boken med. Dekorera de olika månaderna med fina detaljer som löv på höstmånaderna, sol på sommarmånaderna och söta julfigurer i december månad.

Tips 5: Gör årsboken till en återkommande tradition

För många är det tradition att skapa en årsbok varje år. Det gör det lättare för hela familjen att minnas vad som hände under de olika åren och vilka minnesvärda minnen åren bjöd på. Med en årsbok som stående tradition får du hyllan full av helt unika böcker som berättar din och din familjs historier – och då är årsböckerna till nytta för alla i många år framöver. För det är roligt att sitta och se tillbaka på olika år och se hur barnen har växt upp och hur många härliga minnen man har från åren. Så här gör du årsboken till en fast tradition.

Beställ din årsbok nu - mycket nöje!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender*
  • Unik välkomstförmån
  • Kreativa idéer och tips på julklappar
  • Få ännu mer julinspiration
  • Använd tillfället för att göra fina personliga julklappar
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.
Tack så mycket :)
Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!
Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.