Fotopresenter > Textilier

Textilier med dina bilder

Fotopresenter - textilier

Bara att krama

Dina bilder på textilier

KUDDE MED FOTO

KUDDE MED FOTO

Mys med de du tycker om, när och var som helst: Nu kan du få dina favoritmotiv på en mjuk kudde i sju olika storlekar!

från 329,00 kr*
KUDDE MED FYLLNING

KUDDE MED FYLLNING

En riktigt bra presentidé. Överdraget till denna mysiga kudde får ditt favoritfoto tryckt på. Kan utan problem tvättas vid 30 °C.

från 249,00 kr*
KUDDFODRAL HJÄRTA LYX

KUDDFODRAL HJÄRTA LYX

Dina foton på en söt hjärtkudde av mjuk mikrofiber.

från 599,00 kr*
KUDDÖVERDRAG

KUDDÖVERDRAG

Garanterat söta drömmar. Detta sköna kuddöverdrag får ditt personliga favoritfoto tryckt på. Det är nästan för bra att sova på!

från 179,00 kr*
T-SHIRT

T-SHIRT

Som muntert inslag till festen eller som present till en du tycker om. Med din bild och våra designmallar kan du blixtsnabbt skapa din personliga T-shirtkollektion.

från 199,00 kr*
KÖKSFÖRKLÄDE

KÖKSFÖRKLÄDE

Med ditt personliga motiv på köksförklädet blir du berömd där hemma. En genial presentidé både till mors dag, fars dag, matlagningsevents och i grillsäsongen.

från 319,00 kr*
LITEN AXELVÄSKA

LITEN AXELVÄSKA

En riktig design. Denna lilla axelväska av snygg satin får ditt favoritmotiv på framsidan.

299,00 kr*
SHOPPINGVÄSKA LYX

SHOPPINGVÄSKA LYX

Ta med dig dina bästa minnen ut i världen med detta inköpsnät av slitstarkt material

från 379,00 kr*
TYGKASSE

TYGKASSE

Rymlig tygkasse med din personliga bild. Med vackra designmallar och stabilt handtag.

från 89,00 kr*


Tryck på tyg

Här hos Cewe.se kan du göra flera olika slags tryck på tyg. Du kan få din egen bild tryckt på T-shirts och förkläden eller göra väskor och kuddar med bilder, bara för att nämna ett några få. Det är ett roligt och kreativt sätt att använda sina bilder på, och det är perfekta presentidéer. I stället för att framkalla dina bilder eller att sätta in dem i en fotobok, kan du göra söta och kreativa tygtryck. Läs med här och se om det inte är något för dig.


Tryck på tyg DIY-style

Tygtrycket du kan göra här hos oss med dina egna bilder är inte som det du själv gjorde på dagis för några år sedan… Det är fortfarande DIY-tygtryck men på ett helt annat sätt.


Du kan göra olika sorters tryck på tyg. En fotopresent som alltid är en hit är en läcker kudde med bild som du kan göra här i olika storlekar och format. Du kan både göra en fin kudde med din egen bild till soffan eller en läcker kudde med en bild av hela familjen till barnrummet. Det kan också vara en bra present med en härligt mjuk kudde till det lilla barnet med en bild på av hans/hennes föräldrar. Här kan du se tre av våra mycket populära tygprodukter:

1. Hjärtkudde med fyllning är perfekt att ge som alla hjärtans dag-present eller bara som vardagspresent till din partner. Visa din kärlek med en fin, hjärtformad kramkudde med en fin bild av er två tryckt på.

2. T-shirt med tryck är en evig klassiker inom tygtryck. Du kan göra T-shirts med bilder av vad som helst som du själv har en bild av.

3. Förkläde med bild. Förkläden behöver inte vara så tråkiga, och kökssysslorna kan absolut bli festliga med ett läckert förkläde med en fin eller festlig bild och en rolig text tryckt på.Du kan faktiskt göra fotopresenter till hela familjen om du är lite kreativ och har några häftiga eller roliga bilder. Här kan du se en lista över presentidéer till alla familjemedlemmar som du kan göra som tryck på tyg eller andra fotoprodukter där du kan använda dina egna bilder.

• Present till mamma: En fin shoppingkasse med ett foto av hela familjen

• Present till din bättre hälft: Han ska väl ha ett läckert kockförkläde, till när han lagar mat till hela familjen! Våra förkläden är gjorda i tjock och läcker bomull och tryckt på tyget i vacker och hållbar kvalitet. Hitta en bra bild av dig själv eller av honom i en rolig situation och lägg eventuellt till ett par roliga ord. Då är presenten till honom avklarad!

Födelsedagspresent till den stora tjejen: Hon ska väl ha en axelväska med en bild av vännen eller favoritponnyn

• Doppresent: Den lilla nya ska ha en söt och mjuk nalle, som har en T-shirt på sig med tryck på tyget. Det kan vara en bild av den lilla själv eller av mamma och pappa. En riktigt söt present som kommer uppskattas både medan barnet är litet, men också när han/hon blir större.
Så får du din bild tryckt på tyg och våra andra fotoprodukter

I stället för att föra över trycket till tyg, som nuförtiden är ett lite gammaldags sätt att göra tygtryck på, gör du bara allt online.

• Hitta produkten du gärna vill göra
• Ladda upp bilden du gärna vill trycka på din T-shirt, kudde eller vad du annars vill göra
• Rätta till och använd eventuellt de många möjligheterna att leka med färger, designer och ClipartsSå enkelt är det!


Beställ tryck på tyg här

Du kan beställa allt online, så enklare kan det faktiskt inte bli. Du kan göra allt hemma från soffan när det passar dig, och din produkt kommer med posten. Det finns hela tre olika sätt att beställa våra fotoprodukter på; här på vår hemsida, via vår app eller i vårt gratis designprogram.

Mycket nöje!