cewephotoaward-21

CEWE Photo Award

Som Europas ledande leverantör av fototjänster känner vi oss starkt knutna till den kulturella delen av fotografering. Vi anordnar därför olika fototävlingar, framför allt den stora internationella tävlingen CEWE Photo Award.
CEWE Photo Award
CEWE Photo Award 2021

Our world is beautiful

Världens största fototävling är nu på väg in i nästa omgång: CEWE Photo Award har under de senaste åren visat att bilder, som ett universellt språk, förbinder människor runt om i världen. Mottot "Our world is beautiful" (Vår värld är vacker) kommer att öppna våra ögon för allt det vackra som är värt att bevara. Från den 18 maj 2020 kan fotografer av alla de slag skicka in sina favoritmotiv till CEWE Photo Award under ett helt år.

Delta här
Fototävling som bidrar till SOS Barnbyar

CEWE och SOS Barnbyar

Som en del av tävlingen kommer CEWE att donera ca 1,20 kr (0,10 euro) till SOS Barnbyar för varje foto som skickas in. Denna oberoende hjälporganisation har satt som mål att stödja fattiga och utsatta barn och hjälpa dem individuellt. Så med varje uppladdad bild bidrar du till något bra!



Fina priser
1000 priser till ett värde på 250 000 euro

Fina priser

Efter tidsfristen den 31 maj 2021 kommer en internationell jury att påbörja den spännande uppgiften att välja ut de bästa bilderna. Priser med ett sammanlagt värde på ca 2 660 000 kr (250 000 euro) väntar på att fördelas till 1000 vinnare. De tio kategorivinnarna får dessutom särskilda omnämnanden och priser, samt den eftertraktade trofén - CEWE Photo Award. Av dessa kategorivinnare väljs sedan en huvudvinnare som får en extra trofé som total vinnare av CEWE Photo Award.