CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Trädgårdsbilder i en CEWE FOTOBOK
Trädgårdsbilder

Trädgårdsbilder

Tips till din fotobok med trädgårdsbilder

 • Välj ut dina bästa trädgårdsbilder
 • Lägg in dem i en CEWE FOTOBOK
 • Njut av din trädgård i full blom året runt i din fotobok 

Få tips på hur du skapar din egen trädgårdsfotobok här - eller börja designa direkt.

från 399,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format

Omslag:

 • Hårt omslag
 • Mjukt omslag
 • Häfte
 • Skinn
 • Canvas

Papperskvalitet:

 • Digitaltryck standard, standard (100% återvunnet papper), blankt eller matt
 • Fotopapper blankt, halvmatt eller premiummatt

Trädgårdsbilder i en CEWE FOTOBOK

Vissa hittar lugnet genom att hoppa upp på cykeln och cykla en tur, några joggar en runda och andra slappnar av och bakar fina kakor, stickar eller nörda sig med annat. Och så finns det trädgårdsmänniskor… många av oss med trädgård älskar att få jord under naglarna och njuter även lite av den ömma ryggen efter ett par timmars grävning i trädgården. Andra njuter av doften av de vackra blommorna och synen av de fina växterna som vi själva har planterat, och är inte så förtjusta i det tunga arbetet med att underhålla en välskött trädgård.

Oavsett vilken sorts trädgårdsmänniska du är tycker du säkert om din trädgård och njuter både av att titta ut på din trädgård när du sitter och njuter av frukosten, och att gå en runda i den och se hur allt utvecklar sig och följer årstiderna.

Tycker du ibland att din trädgård bara är den härligaste av dem alla? Och har du ofta lust att spara de bästa ögonblicken, eftersom trädgården bara är så vacker? Det kan du göra genom att göra din egen fotobok från trädgården med de bästa trädgårdsbilderna.

Tips till din fotobok med trädgårdsbilder

Här är ett par tips som du kanske kan använda när du ska göra en bok med dina trädgårdsbilder. Det är bara förslag från vår sida, du ska självklart göra en trädgårdsbok med precis de trädgårdsbilderna du tycker bäst om.

 • Gör en alfabetisk ordning i din fotobok med trädgårdsbilder av din imponerande växtsamling.
 • Visa årets gång i trädgården med trädgårdsbilder i kronologisk ordning. Då kan man verkligen följa utvecklingen och se vad som händer till exempel månad för månad eller vecka för vecka. Dessa bilderna kan också användas i en fotokalender, där du för varje månad dokumenterar vad som har hänt i trädgården i gällande månad.
 • Dela in dina trädgårdsbilder i färger. Det ger ett lugnt intryck när man bläddrar i trädgårdsboken.

  Har du en stor och parkliknande trädgård kan du med fördel zooma ut. landskapsbilder kan vara storslagna och förtjänar att man får med så mycket som möjligt.

3 tips när du tar trädgårdsbilder:

 • Dina trädgårdsbilder får många olika uttryck allt efter om du tar dina bilder nära eller långt bort. Om du tar bilderna på avstånd får du med mer och man kan verkligen se hur stor hortensian är, man kan se rosrabattens omfång och det stora urvalet av godsaker i örtagården. Går du nära och zoomar in på de vackra blommorna och växterna får du med helt andra nyanser. En liten sak som ett kronblad eller ett grässtrå med en daggdroppe är vackert och enkelt, när bilden tas nära inpå.Därför är det en bra idé att växla mellan att ta trädgårdsbilderna nära och långt borta för att få variation i dina bilder och verkligen visa vad din trädgård består av.
 • Ta vackra bilder på olika årstider. Foton av trädgården i full blom är vackra, men tänk också på hur stämningsfull en vinterdag i trädgården kan vara. Kanske är det rimfrost i spindelväv, kanske är buskarna och träden täckta av snö och en enkel solstråle tittar fram. Det är också din trädgård.
 • Sätt eventuellt också in bilder av trädgårdens invånare, djuren. Men jag har ju inte djur i trädgården? – tänker du nu. Jo, det har du garanterat. Kanske inte en fågelvoljär eller en fiskdamm, men har du växter har du också djur. Fjärilar, nyckelpigor, humlor och fåglar. De är också en del av din trädgård och en bild på en vacker fjäril på en blomma eller en närbild av en tjock humla i ligusterhäcken är mycket stämningsfullt.Kanske har du också en guldfiskdamm, en igelkottfamilj eller en rad starholkar i trädgården. Då ska de självklart också vara med i din vackra fotobok med trädgårdsbilder.

Trädgårdsbilder är inte bara flora och fauna – kom också ihåg de andra invånarna

Utöver djur finns det ju också andra invånare i trädgården – du och din familj, gäster och lekkamrater. Så när du väljer ut bilder i din trädgårdsbok, eller tar några nya, ska du fundera på om det ska vara en ren trädgårdsbok med bilder på djur och växter, eller om det ska vara en berättelse om din trädgård, vad den används till, vem som använder den och hur mycket ni njuter av den.

Kom ihåg bilder av trädgårdens tvåbenade invånare

Om du vill visa vad du och familjen också använder er trädgård till kan du med fördel även sätta in bilder av det. Det kan till exempel vara trädgårdsbilder med dessa motiven eller något liknande:

 • Om du har barn är det kanske en stor studsmatta och en gungställning, och kanske har dina barn en liten rabatt var där de kan odla det de tycker är roligt. Kanske ska det också vara med i trädgårdsboken?
 • Fester och gäster – det har du säkert också tagit en del bilder av. Kanske har ni inte direkt haft trädgårdsfest, men en middag på terrassen med goda vänner eller en glass i parasollens skugga har det nog blivit till.
 • Vardagen med en trädgård. Pappa som klipper häck, mamma som rensar ogräs och William och Noah som leker med att göra sandkakor.

Sätt in dina trädgårdsbilder i en fotobok du själv har designat

Du kan stort sett själv designa din fotobok. Du kan välja mellan olika storlekar och format, diverse sorters inbindning och papper. Dessutom kan du dekorera dina bilder med text, vackra bakgrunder och många andra grafiska hjälpmedel, så din bok blir en personlig och vacker fotobok som du kan ha glädje av i många år framöver.

Kom ihåg att du har 100 % nöjdhetsgaranti på din CEWE FOTOBOK, så kontakta vår kundservice om något inte är som det ska vara. Kom också ihåg att du kan kontrollera din fotoprodukt i förhandsgranskningen innan du trycker på Beställ. Här kan du noggrant titta igenom den och se om det finns stavfel, bilder som inte är placerade korrekt, med mera. Mycket nöje!