CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Midsommar

Minnena från midsommar förtjänar att bli förevigade i en fin fotobok

  • Leta upp dina bästa recept och bilder på maträtterna
  • Lägg in bilderna i en fotobok med receptet bredvid
  • Ge bort din kokbok i present - eller behåll den själv

Få tips och inspiration till din egen kokbok - börja designa den redan idag.

669,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format

Omslag:

  • Hårt omslag
  • Mjukt omslag
  • Häfte
  • Skinn
  • Canvas

Papperskvalitet:

  • Digitaltryck standard, standard (100% återvunnet papper), blankt eller matt
  • Fotopapper blankt, halvmatt eller premiummatt

Spara dina vackra minnen från midsommar i en fin fotobok

Kommer du ihåg härliga midsommarfester med sånger och dans, god mat och vänner? Vill du ta vara på de minnena och kunna ta fram dem och njuta av dem varje gång du känner för att friska upp minnena från den härliga dagen och kvällen?

Gör en fotobok med dina bilder från dagen. Då har du alltid minnena nära till hands i ett riktigt fotoalbum som du kan sitta och bläddra i tillsammans med familj och vänner.

Se alla möjligheter som finns när du ska designa din egen fotobok om midsommarafton

Vi har många olika format på fotoböcker som du kan välja mellan och du bestämmer själv design och stil. Kanske ska det vara få, stora och fina bilder kryddade med fotobok-texter? Du kan också välja att göra din fotobok med flera mindre bilder och låta de fina motiven tala för sig själv. En tredje möjlighet är att använda stora bilder som bakgrund på sidan och sätta ett par mindre foton i förgrunden.

Midsommarafton är ju beviset på sommar och vi njuter av alla långa dagar och ljusa nätter som bjuder in till trevliga samtal och mys med familj och vänner. Barnen får vara uppe lite längre och njuta av den stämningsfulla kvällen, fulla av glädje över sommaren. De vuxna dricker snaps och brännvin och sjunger visor. Försök fånga stämningen och de olika situationerna som dagen och kvällen bjuder på och knäpp loss på kameran.

Midsommarstång, blomkransar, brännvin och jordgubbar. Fota fina bilder till din midsommar-fotobok

Midsommarafton är de långa dagarnas och ljusa nätternas tid då du kan ta fantastiska och stämningsfulla bilder. Fota t.ex. bilder av midsommarstången från olika vinklar. Den ser annorlunda ut i grodperspektiv än rakt framifrån. Växla även mellan foton som tas nära, så man kan se detaljer som blåklintens kronblad och årorna i träet, och bilder som har tagits längre ifrån, så man även kan se bakgrunden och omgivningarna. Gör det samma med midsommarkransen som du säkert har lagt ner mycket tid på. Fånga magin från midsommaraftonens speciella ljus och stämning och fota spelmännen, vännerna och familjen som dansar, äter och har det roligt. Det finns säkert några söta flickor i nationaldräkter som också är fina att ha med.

Fota midsommarstången när den kläs och den stämningsfulla ringdansen runt om den. Matbilder pyntar också i fotoboken så skjut loss: Sill med nypotatis och dill, gräddfil och skagenröra. Jordgubbar med grädde är vackert i närbild. Som i en kokbok.

Lite senare på kvällen blir stämningen mer festlig och flaskorna med brännvin är nästan tomma. Snapsvisorna har sjungits om och om igen och här kan du ta riktigt stämningsfulla och roliga bilder av vännerna när de släpper loss.

Du kan få tips och idéer på hur du kan ta bra bilder här. Avsluta ev. med bilder av när hela familjen har det trevligt och slappar.

Gör en fotobok om midsommarafton

Dagen efter kan du sortera bilderna som du har tagit. Kanske ska några raderas och andra har förhoppningsvis blivit jättebra. Använd din lediga dag till att skapa fotoboken online, du känner nog ändå inte för annat än att sitta stilla och slappa med något trevligt. Hitta formatet som du vill använda och designa din fotobok själv eller använd alla våra fina mallar.

Har du bilder från midsommarafton i mobilen? Gör en CEWE FOTOBOK Pure

Om du har bilder från midsommarafton i din mobil kan du ladda ner vår fotoapp CEWE FOTOVÄRLD. Här har du många möjligheter att designa din fotobok som du önskar det och du kan även göra andra fotoprodukter av dina egna bilder. Hämta även appen till vår nyaste lilla och händiga fotobok: CEWE FOTOBOK Pure. Gör den lilla snygga fotoboken med appen. Det är superlätt när bilderna redan ligger på mobilen. Pure-fotoboken är 15 x 15 cm och det finns plats till 22 bilder som du lätt sätter in från din telefon. Du kan dessutom göra den medan du ligger på soffan och vilar efter gårdagens fest!

Om du vill ha fler designer att välja mellan och möjligheter att anpassa din fotobok kan du ladda ner vårt program, så att du själv kan designa den.

Använd dina bilder till väggdekorationer, fotopresenter och många andra saker

Om du har tagit några fina bilder kan du även använda dem till att göra fina fotoprodukter till hemmet. Du kan t.ex. göra fotocollage av flera bilder, fotoförstoringar till vardagsrummet, en studentskylt eller canvas med ditt foto.