Värdinnegåva - Ge en fotobok

CEWE FOTOBOK - Vad är den bästa fotoboken för dig?

Behöver du en värdinnegåva? Gör en fotobok

Ladda ner vårt fotoprogram

Tillgänglig för IOS och Android

Ladda ner för Android Ladda ner för iPhone/iPad


Det är brukligt att ta med en liten present till värdinnan som tack för att hon har bjudit in dig. Det behöver inte vara en stor och dyr sak, utan bara ett tecken på att du uppskattar att få komma på besök och som tack för att hon har ordnat det hela.

Ofta får värdinnan en present i form av en blomma eller lite choklad och det uppskattar hon säkert. Men skulle det inte vara trevligt med en annan slags värdinnegåvor. Tänk om du kunde hitta en present till värdinnan som väcker glada och goda minnen? Och som till och med överraskar, drar igång samtalet och kanske också skrattmusklerna?

Gör en fotobok till värdinnan eller värdparet nästa gång du blir bjuden på middag. Vårt senaste tillskott bland fotoböckerna är den eleganta Pure som du kan göra med appen CEWE FOTOBOK Pure. Med den får du en fotobok i ett snyggt litet format med en förutbestämd design, så det enda du behöver göra är att sätta in bilderna. Med Pure som värdinnegåva träffar du alltid mitt i prick.

Det är aldrig fel att göra en CEWE FOTOBOK Pure till ett speciellt tillfälle. Det går snabbt, enkelt och är helt okomplicerat – allt du behöver är en smartphone eller surfplatta.


  • • Ladda ner appen
  • • Välj de 22 bilder du vill ha med i fotoboken
  • • Varsågod, din Pure fotobok är klar


Fler idéer – andra fotopresenter till värdinnan gjorda med din iPhone

Vill du ha andra presenttips och möjlighet att göra andra fotoprodukter – och behöver du design- och valmöjligheter? Ska ditt fotoalbum vara den vackraste och dina fotoprodukter vara de bästa, så ska du ladda ner vår fotoapp.

Precis som Pure-appen kan du göra produkterna direkt på mobilen eller surfplattan, där du har bilderna nära till hands. Med vår app är designen inte förutbestämd utan du får möjlighet att vara kreativ. Framkalla till exempel bilder och skapa fotoprodukter som fotocollage med egna bilder, årsböcker och konst till dina väggar, exempelvis svart-vita väggbilder. Allt görs med dina egna bilder och i den design du har valt. Bilder talar ofta sitt eget språk, men om du vill berätta en liten historia till bilderna kan du skapa en fotobok med plats för text. En värdinnegåva kan ju också vara en annan söt och personlig fotoprodukt. Du kan se alla våra fotopresenter här hos CEWE.När behöver du en värdinnegåva?

  • • När väninnan bjuder dig på en tjejkväll och ni ska mysa med god mat och trevliga samtal.

  • • Ska du till parmiddag? Kanske är ni några stycken som träffas en gång i månaden eller liknande. Då behöver du en värdinnegåva till ett par och det kan vara lite besvärligt. Gör en liten fotobok över de senaste parmiddagarna med bilder på den goda maten och roliga bilder från senare på kvällen när stämningen kanske blivit lite mer uppsluppen.

  • • Till julfesten och till själva julafton. Här kan du vara ganska säker på att värden och värdinnan har haft mycket att göra, för det är mycket som ska hinnas med under julmånaden. Värdinnegåvan ska självklart inte ersätta julklappen, men den ska visa uppskattning för hennes insats för att ordna middagen eller lunchen. Och istället för att ge henne ännu en julstjärna skulle hon nog uppskatta en annorlunda, söt och personlig fotopresent.

Mycket nöje!


Kontakta oss:

Kan du inte hitta ett svar på din fråga? Kontakta oss!

Telefon:

(0)852-503190