Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Läser in...

Gör fina påskkort med dina egna bilder

Skicka en påskhälsning till vänner och familj med fina påskkort som du själv har gjort

Att skicka ett påskkort är att skicka en mysig liten hälsning till en du tycker om. Här hos Cewe kan du göra vackra påskkort i många olika utformningar, alla med din egen bild tryckt på. När du gör påskkort på detta sättet får du personliga och individuella kort till dem du gärna vill skicka en påskhälsning till. Och vem vill inte gärna ha ett personligt kort i stället för ett förtryckt kort från affären? Låt dina kära veta att du tänker på dem – skicka ett sött, personligt påskkort med bild.

Påskkort med dina egna bilder – så enkelt gör du dem

Det är faktiskt ganska enkelt att själv göra påskkort med dina egna bilder. Du kan göra dem direkt på vår hemsida eller i vårt gratis fotoprogram. Här kan du också göra snygga inbjudningar till konfirmation och bröllop, dopkort, tackkort m.m. Det finns olika sätt att göra dina påskkort på, här får du ett av dem:

• Börja med att ha den eller de bilderna redo som du vill använda i ditt påskkort.

• Gå in på vår sida med Deko Print, här kan du nämligen designa enskilda kort

• Välj om du vill göra påskkortet i vårt fotoprogram eller direkt på sidan

• Skriv din hälsning på påskkortet och sätt in din bild

Voilá – så enkelt är det. Du kan också beställa kort med 10 st. om du ska skicka flera påskhälsningar. Det finns olika storlekar och format att välja mellan, samt diverse söta och fina mallar.

Vem kan du skicka påskkort till?

Låt barnen vara med att göra påskkort och skicka ett till mor- och farföräldrarna eller till en lekkamrat. Har du en god vän du inte ser så ofta? Skicka då en personlig hälsning i form av ett påskkort. Kanske har du en bild av vännen sparad på telefonen, eller kanske har du en söt eller rolig bild av er två tillsammans, som du kan sätta på kortet. Kolla vem du brukar skicka julkort till. Kanske kan ni skapa en ny tradition där ni skickar påskkort till varandra? Du börjar!

Skicka ett påskkort – som vykort

Du kan också välja att skicka ett vykort som påskkort med direktförsändning till mottagaren. Välj ett påskmotiv eller pynta kortet med gula färger och påskblommor, små lamm eller vad du annars tycker påminner om påsken. Skriv din påskhälsning och låt oss skicka kortet till mottagaren.

Påskkortidéer

Du kan självklart också göra helt traditionella påskkort, där du klipper och klistrar på påskägg, harar och kycklingar och skapar ditt helt eget, fina påskkort av papp eller andra material. Många vuxna tycker det är mysigt och avslappnande att sitta och pyssla med pappersurklipp, annars är det en perfekt aktivitet med barnen. Våra påskkort är annorlunda eftersom du kan få en av dina fina bilder tryckt direkt på kortet. Men du kan också, som med de traditionella påskkorten, leka med färger, pynt osv. Här är det bara på datorn i stället för med sax och limstift, men vi har också många olika mallar och Cliparts, så det finns kort som passar till alla tillfällen. Se även de många andra korten som du kan göra med dina egna bilder, till exempel:

Save the Date kort

• Bröllopsinbjudningar, konfirmation m.m.

• Födelsedagskort

Kort till mors dag

Och mycket annat.

Annars kan du använda påskhälsningen på samma sätt som du använder julkort: Skicka en hälsning till en du tycker om. Berätta lite om hur det går, fråga eventuellt om ni snart ska ses och önska en glad påsk med avslappning och familjebesök till påsklunchen.