Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Miljövänliga julklappar från hjärtat

Hos CEWE hittar du miljövänliga julklappar som både är hållbart producerade och som du kan göra unika med dina egna bilder.

I djungeln av julklappar och erbjudanden vill du gärna ge bort något som inte glöms bort i lådor och skåp, utan som faktiskt uppskattas av mottagaren. Vi har samlat några fina hållbara julklappstips här, för att göra det enkelt för dig att välja ett miljövänligt alternativ – julklappar som håller länge och har riktigt hög kvalitet.

FSC®-certifierade julklappar

Forest Stewardship Council-certifieringen är "guldstandarden" för tillverkning. Allt trä och papper som används kommer från etiskt förvaltat skogsbruk - inom de tre aspekterna socialt ansvar, hållbarhet och ekonomi.

Produkter tillverkade av 100% återvunnet material

Framkalla bilder till julklappar eller juldekorationer på naturpapper producerat av 100 % återvunnet material. Du kan också skapa dina julkort på naturpapper. Papperet har en matt yta och vi använder miljövänligt vattenbaserat digitaltryck.

Andra miljövänliga julklappar från CEWE

FSC-certifierad - miljövänlig produktion av dina julklappar

Forest Stewardship Council är en internationell, ideell organisation som främjar ansvarsfull förvaltning av skog runt om i världen. Vi är stolta över att ha varit FSC-certifierade sedan 2013.

CEWE stödjer aktivt FSC:s världsomspännande arbete för etisk skogsförvaltning och använder FSC-certifierade material för att producera de produkter du kan ge bort i julklapp. Produktionen av FSC-certifierade material (trä, papper, etc.) är föremål för strikta riktlinjer för hållbar förvaltning av skogar – inklusive efterlevnad av nationella lagar, ursprungsbefolkningars rättigheter och strikta miljöskyddskrav.

Vi tar också ansvar genom att stötta människor, miljö och ekonomi genom andra certifieringar, åtaganden och initiativ.

Läs mer om hållbarhet på CEWE

CEWE har som mål att bli ett helt klimatneutralt företag 2045.

Spara miljön – få julklappen levererad till butik

Väljer du att hämta i butik så levererar vi din beställning tillsammans med flera andra till ett ställe. Vi samarbetar med Postnord - en ledande aktör inom klimat och miljö inom transportbranschen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender*
  • Unik välkomstförmån
  • Kreativa idéer och tips på julklappar
  • Få ännu mer julinspiration
  • Använd tillfället för att göra fina personliga julklappar
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.
Tack så mycket :)
Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!
Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.