CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Gör en fotobok till värden eller värdinnan Gå-bort-presenter

Gå-bort-present

Gör en fotobok till värden eller värdinnan

  • Välj ut bilder på era gemensamma upplevelser
  • Lägg in dem i en CEWE FOTOBOK
  • Ge bort en gåva från hjärtat som kommer att skapa glädje i många år framöver

Få tips och inspiration till din fotobok - börja designa den redan idag.

Produktinformation

Format

ca 15 x 15 cm (stängd)

Omslag:

Hårt omslag

Sidor:

22 st.

Behöver du en gå-bort-present? Gör en fotobok

Det är brukligt att ta med en liten present till värden eller värdinnan som tack för att han eller hon har bjudit in dig. Det behöver inte vara en stor och dyr sak, utan bara ett tecken på att du uppskattar att få komma på besök och som tack för att hon eller han har ordnat det hela.

Ofta får värdinnan eller värden en present i form av en blomma eller lite choklad och det uppskattar hon eller han säkert. Men skulle det inte vara trevligt med en annan slags gå-bort-present?. Tänk om du kunde hitta en present till värdinnan som väcker glada och goda minnen? Och som till och med överraskar, drar igång samtalet och kanske också skrattmusklerna?

Gör en fotobok till värdparet nästa gång du blir bjuden på middag. Vårt senaste tillskott bland fotoböckerna är den eleganta Pure som du kan göra med appen CEWE FOTOBOK Pure. Med den får du en fotobok i ett snyggt litet format med en förutbestämd design, så det enda du behöver göra är att lägga in bilderna. Med Pure som gå-bort-present träffar du alltid mitt i prick.

Det är aldrig fel att göra en CEWE FOTOBOK Pure för ett speciellt tillfälle. Det går snabbt och enkelt – allt du behöver är en smartphone eller surfplatta.

  • Ladda ner appen
  • Välj ut de 22 bilder du vill ha med i fotoboken
  • Varsågod, din Pure är klar

Fler idéer – andra fotopresenter skapade i din iPhone eller Android-telefon

Vill du ha andra presentideer och möjlighet att göra andra fotoprodukter – och behöver du design- och valmöjligheter? Ska din fotobok vara den vackraste och dina fotoprodukter vara de bästa, så ska du ladda ner vår fotoapp.

Precis som Pure-appen kan du göra produkterna direkt på mobilen eller surfplattan, där du har bilderna nära till hands. Med vår foto app är designen inte förutbestämd utan du får möjlighet att vara kreativ. Framkalla till exempel bilder och skapa fotoprodukter som fotocollage med egna bilder, en årsbok och förstoringar till dina väggar, exempelvis svart-vita väggbilder. Allt görs med dina egna bilder och i den design du har valt. Bilder talar ofta sitt eget språk, men om du vill berätta en liten historia till bilderna kan du skapa en fotobok med plats för text.

En värdinnegåva kan ju också vara en annan söt och personlig fotoprodukt. Om värdparet eller den de som har bjudit in dig gillar sötsaker kan du göra en gå-bort-present i form av en presentask med choklad i. Presentförpackningen är inte bara en vanlig chokladask - den är dekorerad med två valfria bilder som mottagaren kan njuta av när hen mumsar på de söta godsakerna. Eller så blir chokladen efterrät, samtidigt som ni kan minnas alla härliga minnen ni har tillsammans. Du kan se alla våra fotopresenter här hos CEWE.

När behöver du en gå-bort-present?

  • När väninnan bjuder dig på en tjejkväll och ni ska mysa med god mat och trevliga samtal.
  • Ska du till parmiddag? Kanske är ni några stycken som träffas en gång i månaden eller liknande. Då behöver du en gå-bort-present till ett par och det kan vara lite besvärligt. Gör en liten fotobok över de senaste parmiddagarna med bilder på den goda maten och roliga bilder från senare på kvällen när stämningen kanske blivit lite mer uppsluppen.
  • Till julfesten och till själva julafton. Här kan du vara ganska säker på att värden och värdinnan har haft mycket att göra, för det är mycket som ska hinnas med under julmånaden. Värdinnegåvan ska självklart inte ersätta julklappen, men den ska visa uppskattning för hennes insats för att ordna middagen eller lunchen. Och istället för att ge henne ännu en julstjärna skulle hon nog uppskatta en annorlunda, söt och personlig fotopresent.

Mycket nöje!