Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Studentplakat

Studentplakat, studentpresenter och mer

Studentplakat, studentförstoring, studentpresenter och mycket mer

Beställ komplett studentplakat och komplettera din studentskylt med studentförstoring, studentpresenter och tackkort. Du kan även besöka en av våra partnerbutiker för att beställa ditt personliga studentplakat.

Beställ ditt studentplakat! Många olika mallar att välja mellan.

Personliga studentplakat, studentskyltar, tackkort och unika studentpresenter med egen bild på.

Studentplakat och studentskyltar

I våra partnerbutiker och online hittar du ett stort utbud av flera olika mallar, så att du får ett personligt och unikt studentplakat. Du kan välja mellan flera olika sorters studentskyltar och studentplakat, med eller utan designmall.

Här beställer du ditt studentplakat

Välkommen in i våra partnerbutiker för att beställa studentskylt och studentplakat, eller beställ din studentskylt och studentplakat online. Vi har även olika tillbehör för studentfirandet. Ta med en bild för ditt studentplakat, och välj namn, klass eller annan text på ditt plakat.

Snabb leverans av studentplakat

Välj mellan normal leverans av ditt studentplakat om du är ute i god tid, eller expressleverans av studentskylten om du har bråttom. Kontakta en av våra partnerbutiker för mer information om leveranstid av ditt studentplakat. Varför inte passa på att beställa extra studentplakat till far- och morföräldrar eller andra släktingar som kanske är med och firar studenten?

Studentplakat med många mallar

Använd de personliga layoutmallarna för ditt studentplakat. Det finns flera olika mallar för studentskylten, så välj din favorit och skapa ditt eget personliga studentplakat. Kanske vill du ha ett mer stilrent plakat, eller ett studentplakat utsmyckat med blommor eller andra detaljer. Du väljer helt själv.

Din personliga studentskylt och unika studentplakat

Först väljer du en passande mall, men sedan ska du även leta fram en rolig och passande bild på studenten, som trycks på ditt studentplakat. På så sätt hittar studenten rätt i folkmassan, och studentskylten blir ett minne för livet.