Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kundservice
08-525 031 90

Studentplakat 2021

Studentplakat, studentpresenter och mer

Studentplakat, studentförstoring, studentpresenter och mycket mer

Många layoutmallar att välja mellan

Beställ ditt studentplakat hos oss! Många olika mallar att välja mellan.

Personliga studentplakat, studentskyltar, banderoller, tackkort och unika studentpresenter med egen bild på.

Studentplakat och studentskyltar

Vi har ett stort utbud av flera olika mallar, och låt oss skapa ett personligt och unikt studentplakat till dig. Du kan välja mellan Studentplakat Storsäljaren – vårt bäst säljande studentplakat, eller Studentplakat Gör Det Själv – som är en enklare variant av studentskylt.

Här beställer du ditt studentplakat

Välkommen in i våra butiker för att beställa studentskylt och studentplakat. Vi har även olika tillbehör för studentfirandet. Ta med en bild för ditt studentplakat, och välj namn, klass eller annan text på ditt plakat.

Snabb leverans av studentplakat

Välj mellan normal leverans av ditt studentplakat om du är ute i god tid, eller expressleverans av studentskylten om du har bråttom. Kontakta din butik för mer information om leveranstid av ditt studentplakat. Varför inte passa på att beställa extra studentplakat till far- och morföräldrar eller andra släktingar som kanske är med och firar studenten?

Studentplakat med många mallar

Använd våra personliga layoutmallar för ditt studentplakat. Vi har flera olika mallar för studentskylten, så välj din favorit och skapa ditt eget personliga studentplakat. Kanske vill du ha ett mer stilrent plakat, eller ett studentplakat utsmyckat med blommor eller andra detaljer. Du väljer helt själv.

Din personliga studentskylt och unika studentplakat

Först väljer du en passande mall, men sedan ska du även leta fram en rolig och passande bild på studenten, som vi trycker på ditt studentplakat. På så sätt hittar studenten rätt i folkmassan, och studentskylten blir ett minne för livet.