Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Huawei Slider Huawei Slider

Mobilskal för Huawei

Bästa möjliga skydd för din Huawei-mobil

Översikt över alla Huawei modeller

Hitta din modell

Huawei-skal med bild

Är du den lyckliga ägaren av en läcker Huawei-telefon, så vill du nog gärna ta väl hand om den. Ett snyggt mobilskal är viktigt att ha, så din telefon är väl skyddad. Dessutom kommer du med det rätta skalet ha bra grepp om din telefon när du tar upp den ur fickan.

Du kan göra skal till Huawei P30-, Huawei P20-, Huawei P10-serien och många andra populära modeller, ja nästan till alla Huawei-telefoner som finns. Välj bland många olika sorters skydd och hitta precis det skal som passar till din Huawei-mobil, oavsett om du har en ny eller äldre modell.

Här hos CEWE får du både ett skal i riktigt bra kvalitet och med din egen bild tryckt på. Då ska du bara bestämma dig för vilken av dina favoritbilder du gärna vill titta på varje gång du har din telefon framme. Kanske är det en bild av dina härliga barn, din partner eller ditt husdjur? Det kan också vara en vacker naturbild eller en av dig och vännerna.

Huawei-skal till P30, P20 och P10

Vi har ett stort urval av skal till din Huawei-telefon, och nästan oavsett vilken sorts Huawei-telefon du har kan du göra ett snyggt Huawei-skal med bild till den här hos CEWE. Har du en mobil från Huawei P30-, P20- eller P10-serien kan du designa mobilskal här.

Gör skal till din Huawei oavsett vilken modell i P30- eller P20-serien du har. Kolla till exempel in våra silikonskal som kan användas till stort sett alla Huawei-telefoner från P30- P20- eller P10-modellerna. Vi har också hårda skal, läderskal och lyxskal som också kan göras till alla sorters telefoner. Huawei är en riktigt populär telefon, men alla är inte med på trenden. Har du en iPhone eller är du mer till Samsung, kan du självklart också göra skal till dem här hos CEWE.

Tips till ett bra och fint Huawei-skal med bild

Ett skal ska både skydda telefonen och göra den enkel att hantera utan att den slinker ur händerna på dig. Dessutom ska ditt skal helst ge din Huawei något bra, och inte vara ett klumpigt och täckande skal. Din Huawei är en elegant och lätt telefon, och det ska den helst fortsätta vara, även om den får ett skal på. Så hitta skalet som passar till din Huawei och leta fram din favoritbild. Om du inte är så förtjust i familjebilder eller kompisbilder på ditt skal, så ska det kanske vara en fin landskapsbild? Eller en annan bild från en resa, till exempel. Du kan dessutom även leka lite med färgerna vid flera av våra Huawei-ska. Så få det at matcha din väska, dina glasögon eller välj bara en färgton du tycker om.