Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Preisliste wird geladen...

Priser på framkallning av bilder

Vill du framkalla billiga foton?

Här på sidan kan du se vår prislista. Vi erbjuder olika priser beroende på vilken typ av bilder du beställer. Vi följer våra distributörers leveranspriser och du kan här se vad leveransen kostar. Alla våra priser är inklusive moms.

Vi antar att du inte är intresserad av att betala mer än nödvändigt för det du beställer. Du har kanske även lagt tid på att undersöka priserna hos olika leverantörer för att hitta de bästa priserna på fotoframkallning. Det finns dock några saker du ska vara uppmärksam på.

Är den billigaste fotoframkallningen även den bästa?

Du ska vara lite försiktig om du beställer den billigaste fotoframkallningen du hittar på nätet. Ofta hänger priset samman med kvaliteten och billig framkallning av dina foton kan ibland innebära att även kvaliteten är billig. Att motta bilder av skojiga och fina stunder med familj och vänner i dålig kvalitet är förargligt.

Hos CEWE kan du alltid vara säker på att priset är rättvist, att beställningen är enkel och att leveransen är så snabbast möjlig. Dina bilder och andra foto produkter framkallas på vårt fotolaboratorium i Tyskland och kvaliteten är tipptopp. Allt är helt automatiserat för att det ska gå så snabbt som möjligt, och enbart den bästa och senaste utrustningen är god nog för att framkalla dina bilder.

Billig fotoleverans?

Vi försöker göra det så billigt som möjligt. Notera att priset kan variera beroende på om du väljer att hämta dina bilder eller om du väljer att få dem hemskickade.

När dina bilder framkallats vill du naturligtvis få dem så snart som möjligt. Hur lång leveranstiden på dina foton är beror på var i landet du bor.

Om du bor i zon 1 kan det faktiskt vara så lyckosamt att dina bilder levereras redan efter 5–6 vardagar. Detta gäller dina digitala bilder i olika format, men även några av våra Retro Prints, förstoringar på fotopapper och fotoklistermärken. Om du bor i zon 2 eller 3 kan dina bilder levereras inom 6–8 vardagar. Det är ändå snabb leverans då bilderna kommer ända från vårt fotolaboratorium i Tyskland.

Vi hoppas du blir glad över dina bilder!