Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Sponsring

CEWE stöder ett brett utbud av kulturella, samhälleliga och sociala projekt.

Børneulykkesfonden – A Walk in the Park

Børneulykkesfonden är en ideell organisation som arbetar för att öka barns säkerhet.

Genom att stödja familjeevenemanget "A Walk in the Park" 2019 hjälpte CEWE till att samla in 113 007 danska kronor. På CEWEs monter var vår professionella fotograf redo att ta bilder av barnen klädda i coola utklädnader. Bilderna trycktes på våra CEWE-fotostationer - redo att ta med hem direkt. Familjerna kunde också vinna fina priser från CEWE genom att spela med våra memoryspel.

SOS Barnbyar

SOS Barnbyar hjälper behövande barn runt om i världen.

Sedan 2013 har vi deltagit i SOS Barnbyars projekt och stöttat nödhjälpsprojekt som insatserna efter den förödande jordbävningen i Nepal.

Hittills har CEWE bidragit med mer än en halv miljon euro (cirka 5 miljoner kronor) totalt. År 2014 utökade CEWE sitt samarbete och började arbeta med fler företag inom flera olika branscher. Idag har elva av CEWEs huvudkontor ett partnerskap med en SOS Barnby.

Sandkatten i Ree Park Safari

Ree Park Safari sträcker sig över ett 125 hektar stort kuperat och naturskönt område med skog och sjöar ca. 10 kilometer från Ebeltoft. Under förändrade namn har parken under de senaste 18 åren utvecklats från att vara en blomsterpark, över en existens som en familjepark med djurpark, till den nuvarande safariparken med ett värdefokus på arter med ett särskilt behov av en hjälpande hand. Parken rymmer för närvarande ca. 80 arter, varav en är sandkatten. I fortsättningen av vårt samarbete med Ree Park Safari har CEWE fått äran att sponsra en av sandkatterna. Sandkatten föddes 2018 och kallas (naturligtvis) CEWE

Familjer med barn med cancer

"Familier med kræftramte børn" är Danmarks största barncancerorganisation. Organisationen arbetar för att skapa bättre förutsättningar för barn som diagnostiseras med cancer. CEWE Danmarks stödprojekt är ett lokalt initiativ där jultomten besöker sjukhusavdelningen för barn med cancer vid jul för att dela ut godsaker och överraskningar. Dessutom får barn med cancer en bussresa till "Jesperhus Holiday Park" i natursköna omgivningar. Med vårt sponsring bidrar vi till att de sjuka barnen får fina upplevelser i en svår tid.

Team Rynkeby

CEWE Danmark har i 2018 valt att sponsra det nordiska välgörenhetsprojektet Team Rynkeby. Team Rynkeby samlar in pengar till barn med kritiska sjukdomar i hela Norden. Majoriteten av pengarna går till 2018 för att stödja barn med cancer. Dessutom samlas danska lungbarn i Danmark via "Team Rynkeby Skoleløbet", och på Färöarna samlar Team Rynkeby in pengar för barn med cancer, barn med lungsjukdomar och barn med hjärtsjukdom.

Fotbollskläder

De lokala idrottsföreningarna gör ett enormt försök att erbjuda unga människor roliga och hälsosamma hobbys. Idrottsföreningarna, med hjälp av tränare, volontärer och föräldrar, gör en stor insats för att bidra till ungdomars hälsa och personliga utveckling. Vi vill stödja den stora ansträngningen. Det är därför vi sponsrar kläder för lokala idrottsföreningar. Senast till Hornslet IFs fotbollslag U11 tjejer och U14 killar.

Fotokultur

Vi gör ständigt vårt yttersta för att främja fotografiets värd. Därför stöder vi lokala fotoklubbar genom att t.ex. att sponsra priser för sina egna fototävlingar. Vi stöder också fotoevenemang som Stockholm FotoMarathon med sponsring för bland annat utställningar och priser.