Kundservice
08-525 031 90

20 % rabatt med LO på Cewe.se!

När du är LO-medlem får du 20 % rabatt på de fina och populära fotoprodukterna från Cewe.se.

Populära produkter

Här kan du se några av våra populära produkter. Det är bara ett litet utplock av de många olika söta och vackra prydnadssakerna till hemmets väggar som du kan göra med dina egna bilder. Använd det som inspiration och titta även på våra andra produkter för att hitta det du bäst tycker om.

Den fina CEWE FOTOBOKEN, som är den moderna utgåvan av ett fotoalbum, är alltid populärt. Fotoboken kan du göra med bilder från härliga stunder med familj och vänner eller från resor du har varit på.

Gör också din egen personliga kost till väggarna i form av förstoringar och canvas eller se dina möjligheter för fotoframkallning, så familjen kan mysa tillsammans med en stor hög bilder.

Hur får jag rabatten – och vilka fotoprodukter är det rabatt på? Du skriver bara in rabattkoden som står här på sidan när du gör din fotobeställning, så dras rabatten från priset. Och det är 20 % rabatt på alla våra produkter!

Så om du inte själv ska ha en snygg väggbild, ska din bättre hälft kanske ha en fotobok om ert liv tillsammans, eller kanske ska barnen skämmas bort med fotopresenter – alla med bilder på dem själva, familjen eller några andra av era favoritbilder.

Rabattkoden: LOMER