Få 75 kr till din nästa CEWE FOTOBOK - Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Njut 25% rabatt på alla produkter*, med koden BLACKFRIDAY17
Erbjudandet gäller alla produkter (exkl. porto, presentkort och i kombination med andra erbjudanden och rabattkoder) t.o.m. lördagen den 25.11.2017 kl. 23.59.
Trygg E-handel
Trustpilot
Julkort och inbjudningar > Menyer och placeringskort

Personliga placeringskort och menykort till festen

Menyer och placeringskort

Personliga placeringskort och menykort till festen

PLACERINGSKORT

PLACERINGSKORT

Önska dina gäster välkomna

Så hälsas gästerna särskilt välkomna till bröllopsfest, jämn födelsedag, familjefest och andra händelser.

från 89,00 kr*
MENYER

MENYER

En riktig aptitretare!

Vad är en läcker måltid utan en meny? En personlig meny sätter igång festen.

från 199,00 kr*

Personliga placeringskort och menyer

När du ska ha bröllop, barndop, konfirmation, födelsedag eller en annan fest behöver du eleganta placeringskort och menyer, som kan hjälpa dig med att sätta en personlig prägel på bordsdukningen och festens utsmyckning. Med hjälp av våra många designmallar kan du utforma dina helt egna placeringskort och menykort till t.ex. ditt bröllop, så du får placeringskort och menyer som passar till just din fest och din personlighet.

Vad är ett bröllop, en födelsedag eller ett barndop utan placeringskort? Personliga placeringskort är populära vid alla fester. Placeringskort är en viktig del av bordsdukningen och festens utsmyckning. Samtidigt så hjälper placeringskort till med att få dina gäster att känna sig välkomna till bords. Välj det placeringskort du tycker bäst om bland det stora utbudet av våra snygga designer. Klicka på ”Designa här”. Lägg därefter till din egen bild och en text efter ett eget val. När du har fått dina placeringskort med posten kan du själv förse dina placeringskort med gästernas namn, och därmed ge dina placeringskort ännu mer personlighet och liv. På det sättet kommer dina placeringskort att matcha dig och passa till just din fest.

Vad är en fin måltid vid t.ex. ett bröllop utan en meny? En meny används ofta vid lite större fester som t.ex. bröllop och konfirmationer, men är även eleganta om du tycker om när din fest är planerad på ett snyggt och förnämt vis. Med en meny kan du både presentera festens mat och dryck på ett unikt och personligt sätt, samtidigt som en meny verkar professionell och snygg inför dina gäster. Vid ett bröllop kan du t.ex. även presentera innehållet av bröllopstårtan. Hos Cewe.se kan du göra dina helt personliga och unika menyer, med hjälp av våra designmallar. Se de många möjligheterna för att utforma själv här genom att klicka på ”Designa här”. Du kan göra din meny personlig, elegant och inbjudande, och därmed skapa stora förväntningar om festmåltiden och sätta igång festen. Det är enkelt att göra en meny. Välj bara din favoritdesign och lägg därefter till dina egna bilder och texter till din meny. Därmed presenterar du menyn på bästa möjliga vis och får din meny att passa till just din fest.

För att skapa den perfekta ramen om t.ex. ert bröllop, kan ni hitta placeringskorg och menyer som matchar varandra, och därmed skapa en genomgående stil i bordsdukningen.