Kort och inbjudningar > Menyer och placeringskort

Personliga placeringskort och menykort till festen

Menyer och placeringskort

Personliga placeringskort och menykort till festen

PLACERINGSKORT

PLACERINGSKORT

Önska dina gäster välkomna

Så hälsas gästerna särskilt välkomna till bröllopsfest, jämn födelsedag, familjefest och andra händelser.

från 129,00 kr*
MENYER

MENYER

En riktig aptitretare!

Vad är en läcker måltid utan en meny? En personlig meny sätter igång festen.

från 319,00 kr*

Gör egna personliga bordsplaceringskort och menykort här


Ska du gifta dig, ha barndop eller konfirmation år 2018? För att få en personlig stil behöver du eleganta och unika bordsplaceringskort och menykort till dukningen och festens utsmyckning. Se alla möjligheter att vara kreativ med våra vackra kort av fin kvalitet och dina egna bilder. Du kan göra kort och inbjudningar för alla tillfällen med vårt designprogram.


Gör egna menykort – en personlig aptitväckare på menyn


Med hjälp av designprogrammets olika designmallar kan du designa dina egna bordsdekorationer som t.ex. eleganta, roliga och söta menykort till bröllopet, konfirmationen och barndopet.


Hemmagjorda menykort


Vad är en fin meny utan ett snyggt menykort som presenterar maten på bästa sätt? Med menykort som du har designat själv presenterar du maten och drickan på ett unikt sätt och menykorten är fina att ha stående på borden, särskilt om de är i samma design, med samma färgtema eller liknande som bordsplaceringskorten.

För att skapa den perfekta ramen om er stora fest kan ni göra bordsplacerings- och menykort i samma design och därmed skapa en genomgående stil i dukningen.


Unika bordsplaceringskort till årets stora fester


Samma sak gäller för bordsplaceringskorten. Du kan göra egna vackra bordsplaceringskort till bröllopet, konfirmationen eller barndopet. Till bröllopet kan du sätta in en bild av det vackra brudparet på menykortet. På bordsplaceringskorten till konfirmationen kan du sätta in en bild av den fina konfirmanden eller en söt bild av dopbarnet när ni ska göra bordsplaceringskort till barndopet.


Använder man fortfarande bordsplaceringskort?


Ja, det gör man faktiskt till de flesta stora festerna. Till de lite mer avslappnade festerna brukar folk få sätta sig där de vill, men till de stora festerna som t.ex. bröllop, konfirmation eller barndop brukar man göra en bordsplacering och sätta både ett bordsplaceringskort och menykort på bordet.