Kort och inbjudningar > Foto- och vykort

Personliga kort till alla tillfällen

Individuella kort för varje tillfälle

Kort

Kort

Med ditt personliga kort på fotopapper blir varje hälsning till något mycket mer personligt. Fås i set om 10 st. inklusive kuvert. 

från 79,00 kr*
Kort XL

Kort XL

Extra stort panoramaformat. Sprid dina budskap med ett Kort XL som du kan designa med smarta designs och som ger massa plats på både fram- och baksida till de foton och texter som du väljer.
från 199,00 kr*
Kort (dubbelsidigt)

Kort (dubbelsidigt)

Detta set med 10 likadant designade kort passar till alla tillfällen – vare sig det är ett ”save the date”-kort eller tackkort, som julkort eller som inbjudan till födelsedag eller dop.
från 169,00 kr*
Kort kvadratisk

Kort kvadratisk

Dina hälsningar i ett speciellt format. Ett format som man minns. Vi hjälper dig med designen via det stora utbudet av mönster. Det tas garanterat alltid väl emot!
från 189,00 kr*
Vykort

Vykort

Oavsett om du vill skicka ett tack eller bjuda in till bröllop – så är vår klassiker bland vykorten den perfekta lösningen.

från 109,00 kr*
Vykort XL

Vykort XL

Vill du gärna skicka ditt nästa meddelande på ett helt personligt sätt? Då är våra vykort i XL format rätt för dig.

från 179,00 kr*

Skriv kort och inbjudningar till dina kära

Bjud in dem du tycker om till fest, gör tackkort efteråt och skicka födelsedagskort och hälsningar till vänner och bekanta med fina CEWE CARDS. Designa själv korten och ladda upp din bästa bild och se fram emot att skicka vackra och personliga hälsningar och inbjudningar till vänner och familj.

Är du på semester eller bara en tur till sommarstugan? Skicka ett personligt vykort med en vacker bild du har tagit.

Klicka på produkten du vill göra och läs mer om alla dina möjligheter att designa och anpassa, så de blir precis som du gärna vill ha dem.

Mycket nöje!