Fri frakt över 499 kr.*** - Använd koden: FRIFRAKT
Mottag nyhetsbrev och få 75 kr. till en fotobok***
Trygg E-handel
Trustpilot
Kort och inbjudningar > Foto- och vykort

Personliga kort till alla tillfällen

Individuella kort för varje tillfälle

Kort

Kort

Med ditt personliga kort på fotopapper blir varje hälsning till något mycket mer personligt. Fås i set om 10 st. inklusive kuvert. 

från 69,00 kr*
Kort XL

Kort XL

Extra stort panoramaformat. Sprid dina budskap med ett Kort XL som du kan designa med smarta designs och som ger massa plats på både fram- och baksida till de foton och texter som du väljer.
från 179,00 kr*
Kort (dubbelsidigt)

Kort (dubbelsidigt)

Detta set med 10 likadant designade kort passar till alla tillfällen – vare sig det är ett ”save the date”-kort eller tackkort, som julkort eller som inbjudan till födelsedag eller dop.
från 149,00 kr*
Kort kvadratisk

Kort kvadratisk

Dina hälsningar i ett speciellt format. Ett format som man minns. Vi hjälper dig med designen via det stora utbudet av mönster. Det tas garanterat alltid väl emot!
från 169,00 kr*
Vykort

Vykort

Oavsett om du vill skicka ett tack eller bjuda in till bröllop – så är vår klassiker bland vykorten den perfekta lösningen.

från 99,00 kr*
Vykort XL

Vykort XL

Vill du gärna skicka ditt nästa meddelande på ett helt personligt sätt? Då är våra vykort i XL format rätt för dig.

från 159,00 kr*

Vykort med dina egna bilder


Skulle det inte vara roligt om man kunde göra vykort med sina egna bilder? Det kan man! Med vykort som du gjort här hos CEWE.se kan man verkligen tala om en personlig hälsning och i motsats till traditionella vykort gäller det både i ord och bilder. Nu talar vi inte om färdigtryckta vykort med bilder av kungafamiljen eller svenska skärgården, utan vykort med bilder du tagit själv. Låter det spännande? Vill du veta hur man gör? Läs vidare så får du veta hur du kan skicka fina och roliga fotohälsningar på personliga vykort nästa gång du är på semester eller bara har lust att skicka en hälsning till någon speciell.


Designa själv dina vykort


Gör dina egna vykort där din pangbild trycks på framsidan och din text på baksidan. Du kan göra vykortet på två olika sätt, se här och hitta den metod som passar dig bäst:

• Gör ditt vykort här på sidan. Du kan välja en av de många snygga designmallarna eller välja att designa vykortet själv. Du hittar de designer du kan välja mellan i menyn till vänster. Ladda upp bilden du vill ha tryckt på ditt vykort och skriv en text. Om du ska skicka samma vykort till flera personer är det enklast att skriva texten online när du designar vykortet. Alternativt kan du välja att få vykortet utan text och sedan skriva texten för hand. Lägg ditt vykort i varukorgen och beställ.

• Gör ditt vykort i vår foto-app. Det är smidigt att göra vykortet på telefonen när du är på språng och när du har tagit bilden du vill använda med mobilen. Hämta och öppna vår app CEWE FOTOVÄRLD. Klicka på Produkter och därefter Vykort och sätt igång. Detta tillvägagångssätt är supersmidigt om du har det eller de bilder du vill använda till vykortet i mobilen.

Att skicka vykort när man är på semester är en trevlig tradition. Det är härligt att sitta och slappa på semestern och skriva en hälsning till dem där hemma och berätta hur man har det. Att du nu även kan skicka snygga bilder tagna på destinationen du befinner dig gör bara hälsningen ännu mer personlig. Och det är verkligen något helt annat att få ett personligt vykort i brevlådan jämfört med ett mms.

Du kan även vara säker på att vykorten med dina egna bilder inte hamnar i papperskorgen så snart det lästs av mottagaren. De får säkerligen en synlig plats på kylskåpet med en magnet, så att de fina bilderna kan beundras om och om igen.


Vilka bilder kan du använda på vykortet?


När du ska göra vykort kan du antingen använda en av de bilder du redan har på din telefon eller dator, eller så kan du ta en ny bild om du vill ha ett särskilt motiv på din hälsning. Det är kanske det roligaste om du är på semester och vill visa något av allt spännande du sett. Du kan även använda flera bilder på ditt vykort och på så sätt visa flera bilder på en och samma gång.

Se även våra vykort i XL-format. Här har du ännu mer plats för att både skriva en lite längre hälsning och visa upp dina bästa bilder. XL-vykorten mäter 21 x 10,5 cm, så du har gott om plats.


Vykort för alla tillfällen


Det är inte bara när du är på semester som det passar att beställa vykort. Du kan även skicka ett vykort med en liten hälsning när systerdottern fyller år, när väninnan firar jubileum eller när du bara har lust att skicka en liten tanke och höra hur någon har det.

Du kan även använda vykorten när du ska göra inbjudningar till festliga tillfällen som du vill ska vara fina och personliga utan att vara alltför högtidliga. Gör till exempel konfirmationsinbjudningar om det ska var lite mindre högtidligt eller varför inte dopinbjudningar. Du kan även skicka ett vykort som bjuder in till födelsedagsfirande eller bara en trevlig middag.


Se även våra andra snygga kort


Du kan göra många olika typer av CEWE CARDS, vykorten är bara en av många. Du kan till exempel göra dubbla kort eller XL-kort om du ska göra bröllopsinbjudningar. Alla våra vackra kort görs med dina egna bilder och du kan välja att använda en av våra många designmallar eller designa hela kortet själv. Designmallarna är indelade i kategorier och du kan dekorera med färger med mera.

De snygga vykorten levereras i förpackningar om 10 stycken, så du kan skicka hälsningar till flera familjemedlemmar och goda vänner. Vykorten är i bästa kvalitet och trycks på vår moderna fotoproduktionsanläggning i Tyskland. Vi erbjuder 100 % nöjdhetsgaranti på våra CEWE CARDS, så om något inte blev som du tänkt kan du kontakta vår kundservice.

Lycka till med att göra vykort!