Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Digitalisera smalfilm och video

För över videoband och smalfilm till digitalt format.

Hitta din butik

Digitalisera smalfilm

Digitalisera och för över dina skatter i form av gammal smalfilm, till digitalt format (super 8, dubbel 8 & 16 mm).

Bevara dina minnen för framtiden

Har du gamla smalfilmer liggandes i garderoben? Lämna in dina värdefulla minnen i butik och få hjälp med att kopiera dem till modernt digitalt format så att du enkelt kan titta på dem när du vill, och dela dem med nära och kära.

Hitta din butik

Digitalisera videoband

För över dina gamla videoband till digitalt format (VHS, Mini DV, VHS-C, Video 8, Hi8 och S-VHS)!

Har du gamla barndomsminnen eller andra värdefulla ögonblick förevigade på olika slags videoband? Få hjälp med att föra över dem och kopiera dina videoband till digitalt format. De flesta format går att digitalisera så att du kan återuppleva alla fina minnen när du vill.

Hitta din butik

Bevara dina minnen för framtida generationer - i digitalt format!

Vi ordnar överföring av filmer, bilder, negativ, dia och mer!

Genom att låta oss konvertera dina gamla videoband, smalfilmer, bilder, negativ och diabilder, säkrar du att dina bilder och filmer finns kvar i digitalt format och lätt kan kopieras och bevaras för all framtid.

Kopiering av videoband Vi för över VHS-band, Video8- band, Hi8- band, VHS-C- band, S-VHS-fil band m och Mini DV-band till digitalt format. Genom att överföra dina filmer kan du titta på dem enklare och oftare. Och du garanterar framtida åtkomst om den gamla tekniken skulle gå sönder. Ge bort en kopia av era gemensamma minnen till familjen, släkt och vänner.

Överföring av smalfilm Samla ihop hela släktens smalfilmer så slipper de samla damm och förstöras. Låt oss digitalisera dem och föra över dem till digitalt format. Du kan få dina filmer överförda på olika sätt, och du kan välja det digitala format som passar dig bäst. Dela filmerna med släkt och vänner.

Digitalisera DIA-bilder

Har du garderoben full med gamla diabilder? För över dem till digitalt format så räddar du bilderna för framtiden. Skicka roliga och härliga gamla minnen i digitalt format till vänner, och dela den gamla skidsemestern med din familj.

Digitalisera bilder

Vi kan föra över dina gamla släktbilder till ett säkrare digitalt format. Om du digitalserar dina bilder kan du enkelt gör abackup-kopior och dela dem med nära och kära.

Digitalisera negativ

Har du sparat en massa bilder som negativ? Vi digitaliserar dem och för över dem till ett digitalt format så att du enkelt kan titta på dem när du vill. Använd dem på instagram, Facebook och maila till vänner och släkt.

Filmöverföring som julklapp

Den perfekta julklappen är att överraska din familj med en digital version av dina gamla filmer. Återupplev gamla fina minnen med det överförda digitala formatet.