Student

Under Höjdpunkter i vårt sortiment:

Storsäljaren
Storsäljaren
Detta är vårt mest populära studentplakat. Det är 50x70 cm stort och levereras som ett komplett och lättmonterat paket med studentskylt, pinne, väderskydd och monteringstillbehör.
Skapa ditt plakat med över 20 olika layoutmallar eller med en heltäckande bild över hela studentplakatet. Som text lägger du till studentens namn, samt exempelvis "Student 2020" eller klass. Du kan designa ditt studentplakat direkt här på vår hemsida, eller beställa det med expressleverans i någon av våra butiker.
Endast 499:- Köp här
Gör-det-själv
Vårt Gör-det-själv-plakat är ett klassiskt studentplakat.
Du får det levererat helt komplett med studentskylt, bild, pinne och montering.
Ditt Gör-det-själv-studentplakat är 50x70 cm stort.

Endast 299:- Köp här
Poster
Om du vill konstruera ditt plakat helt själv kan du här beställa endast en studentbild. Eller varför inte komplettera din studentskylt med en stor förstoring på studenten? Förstoringen blir 50x70 cm stor och du kan välja mellan endast bild eller en av våra layoutmallar.
Endast 199:- Köp här
Banderoll
Beställ en stor studentbanderoll!
Använd den vid utspringet, vid studentmottagandet eller på studentfesten. Din personliga studentbanderoll blir ett minne för livet!
Endast 299:- Köp här
Tillbehör för studenten
Våra butiker har ett varierande sortiment med olika tillbehör för att komplettera studentfirandet. Alla butiker erbjuder även fotopresenter med egen bild på, samt tackkort, inbjudningar till studentmottagningen med mera.


Beställa från pappersbild? Klicka här!

Vem minns inte studentutspringet? Glädjen att ha tagit studenten, och spänningen och nyfikenheten på livet, en ny tid börjar!


När studenterna äntligen springer ut står släkt och vänner och väntar med pyntade och personliga studentplakat. Nästan alla visar upp en studentskylt med namn och klass på, och med en minnesvärd bild från studentens barndom på plakatet. Ett studentplakat är roligt att titta på, både för studenten, släkt och vänner, men även för alla andra som står där och väntar på en helt annan student. En studentskylt från CEWE Japan Photo förgyller utspringet - och gör livet lite roligare.

Studentskylten är inte bara ett riktigt bra sätt för att studenten ska hitta släkt och vänner i folkvimlet, utan studentplakatet kommer även att bli ett fint minne för studenten, från en oförglömlig dag!

Traditionen med studentplakat är relativt modern, och har gått från hemsnickrade plakat, till professionellt utskrivna bilder, eller att låta producera en helt färdigt och komplett studentskylt. Det gemensamma idag är att man oftast har en bild från studentens barndom som väcker minnen, namn och klass, och även annat pynt på studentplakatet, runtom bilden på studentplakatet, som exempelvis ballonger och serpentiner.

Vi på CEWE Japan Photo erbjuder många olika mallar för ditt studentplakat. Välj mellan en studentskylt i stort format med gott om plats för att du ska kunna fästa en studentbild, och skriva namn och annan text runtomkring. Tejpa även fast ballonger och serpentiner för att få ditt studentplakat komplett.

Om du redan har en skylt så kan du komplettera med en studentförstoring av din bild.

Önskar du en helt komplett studentskylt så kan du låta oss på CEWE Japan Photo producera den med en utskrift av hög kvalitet. Välj mellan många olika mallar, så ordnar vi ett superfint studentplakat som du inte blir besviken på.

Vad ska man då tänka på för att göra ett riktigt personligt studentplakat? Börja med att leta fram en passande bild på studenten. Oavsett om du har en digital bild eller en pappersbild så kan du få den uppförstorad på ditt studentplakat. Välj ut en bild på studenten, som väcker minnen. En rolig bild eller extra söt bild på studenten, förgyller ditt studentplakat och ger din studentskylt det där lilla extra!

Sedan har du valet att snickra ihop en helt egen skylt, och då bara beställa en studentförstoring på bilden för din skylt. Eller så kan du med fördel låta producera ett helt komplett studentplakat med färdig design, det finns många mallar att välja på för din studentskylt på CEWE Japan Photo.

Tänk på att vara ute i god tid för att få ditt studentplakat klart i tid. Passa även på att beställa studentskyltar till flera i familjen och släkten. Kanske med olika bilder, olika design och olika text på plakaten. Kom in i våra butiker eller läs mer här online, för att få inspiration av alla olika mallar för studentskyltar vi har att erbjuda. Du hittar säkert ett studentplakat som passar just din smak på CEWE Japan Photo!

Hos oss kan du beställa ditt studentplakat online eller i butik. Välj mellan att få din studentskylt skickad med postleverans, eller att hämta det i butik. Oavsett hur du beställer kan du välja mellan lika många mallar för ditt studentplakat, och du kan slutföra designen på din studentskylt med egen text.

När du väl står där och väntar på att just "din" student ska springa ut, kommer du att känna dig extra stolt när du håller upp din fina och personliga studentskylt! Och tänk vilken härlig känsla för studenten, att få ett minne för livet i form av ett studentplakat som markerar både ett avslut - och en ny början!

PS. Missa inte alla fina tillbehör på CEWE Japan Photo för ett riktigt härligt studentfirande. Du kan komplettera ditt studentplakat med ballonger, nallar, champagneglas och mycket mer! Besök våra butiker för att fynda bland våra tillbehör.

Välkommen till CEWE Japan Photo - vi firar studenten med dig!