Kort och inbjudningar > Guld, silver och Strukturtryck

Guld, silver och Strukturtryck

Effektlack
Effektlack

CEWE CARDS med effektlack

Vackra detaljer med den elegant guld- eller silvertryck eller med strukturtryck. Var och en av de tre attraktiva effekterna uppmärksammar både fysisk och optiskt och på det viser framstår ditt budskap effektfullt.
Guld

Guldtryck

Dina personliga kort får en speciell elegant effekt med den skinande guldförädlingen. Till bröllop, jul och andra fester blir dina kort helt unika med våra stilfulla mallar kombinerat med guldtryck och dina bästa bilder.

Vårt kvalitetspapper med en vikt på 300 g/m2 och den märkbara guldtryck gör dina kort till en oförglömmelig upplevelse.Förgyll dina budskap!

 

Silver

Silvertryck


De strålande detaljerna är inte bara optiskt tilltalande utan känns också riktigt bra på våra kraftiga kvalitetspapper som har en vikt på 300 g/m2. Med en lätt upphöjd struktur ger det en vacker 3D-effekt på ditt kort.
Strukturtryck

Strukturtryck

Raffinerad design: Med strukturtryck kan du framhäva utvalda element på ditt kort. Speciellt färgrika element blir extra fint framträdande. Den transparenta lacken ser till att intensifiera färgerna och förstärker därmed uttrycket av din design.

Högglansförädlingen kan tydligt märkas på ytan av vårat kraftiga kvalitetspapper som har en vikt på 300 g/m2.

Designa dina CEWE CARDS med effektlack

Set med 10 stk. Perfekt till dina tackhälsningar och inbjudningar

Dubbla kort (klassisk) (Set med 10 stk.)

Guld-, silver- och strukturtryck

Set med 10 stk. Perfekt till dina tackhälsningar och inbjudningar

Dubbla kort XL stående (set med 10 stk.)

Guld-, silver- och strukturtryck

Set med 10 stk. Perfekt till dina tackhälsningar och inbjudningar

Dubbla kort XL liggande (Set med 10 stk.)

Guld-, silver- och strukturtryck

Designa vackra inbjudningar själv med guld-, silver eller strukturtryck


Föreställ dig hur din inbjudan blir mottagen när den tas fram ur kuverten och mottagaren får den i handen. Han kommer att se en estetiskt vacker och personlig inbjudan och han vill också kunna märka den fina strukturlacken som framhäver utvalda ord eller bilder. Det är en upplevelse i sig själv. Kortet har du själv designat, du har själv valt utformningen och bilden som är på. Utöver det, är utvalda ord och kanske andra designeffekter skrivna med strukturtryck som både kan ses och kännas. Vackert, eller hur? Och det är du som har designat inbjudan.

Personliga inbjudningar och kort med din egen utvalda bild på, fås nu även med stämningsfulla och märkbara effekter i silver, guld och effektlack. Se här:

  • • Guldtryck ger inbjudan ett sken av något riktigt fint och särskilt
  • • Silvertryck är lite mer elegant i uttrycket
  • • Effektlacken framhäver ord som du har valt, på ett helt särskilt sätt, som i 3D

De snygga effekterna ger dina inbjudningar ett ännu personligare uttryck och kan både ses och kännas. Använd korten till alla härliga händelser som kommer under året.

Gör vackra inbjudningar till härliga händelser


Det finns många tillfällen i livet som vi vill fira med vänner och familj. Designa en personlig inbjudan själv med hjälp av våra designmallar eller vårt designprogram som du kan ladda ner gratis. Gör dina personliga inbjudningar själv så här:

  1. 1. Välj variant i menyn till vänster. Det finns många olika kort och inbjudningar att välja mellan samt till olika tillfällen
  2. 2. Välj mall och kategori
  3. 3. Ladda upp den eller de bilderna som du vill använda
  4. 4. Lägg till text, färger eller cliparts till din inbjudan
  5. 5. Lägg din produkt i varukorgen, beställ och se fram emot att motta dina egna hemmadesignade inbjudningar

En vacker inbjudan där utvalda ord är skrivna med de nya snygga silver- och guldeffekterna. Det ger en helt annan upplevelse visuellt då man både kan se och märka dem. Din inbjudan blir inte glömd och kommer att hänga på anslagstavlan eller kylskåpet länge efter att händelsen är förbi.

Bjud in vänner och familj med vackra kort


Använd dina kort och inbjudningar av egen design till de fester som livet bjuder på och där du vill se dina vänner och familj. En inbjudat till barndop för den lilla pojken blir riktigt fin om du sätter in en bild av honom samt dekorerar med silverskrift eller andra visuella effekter som gör inbjudan till något särskilt. Använd även personliga inbjudningar till er bröllopsfest som är en stor dag då drömmar ska uppfyllas och många månaders planering förverkligas.

Och julen är snart här. Då är det perfekt att använda den fina effektlacken samt silver- eller guldskrift på årets julkort. Gör ett julkort med en bild av hela familjen och skriv ”God jul” på framsidan med strukturtryck och ett par julstjärnor i guldtryck. Det är stämningsfullt att motta ett sådant julkort. Det kommer nog att packas bort efter julen – men hittas igen nästa år.

Framhäv den röda tråden i din design och använd bordsplaceringskort och menykort i samma design. Det ser fint och genomfört ut.

Beställ dina kort och inbjudningar med guld-, silver eller strukturlack här! Du bestämmer allt från design, format, färger och självklart de bilder som ska på. Supplera med våra andra fina och stämningsfulla designeffekter och du får en inbjudan som ingen har sett förr. Mycket nöje med att göra dem!