Kundservice
Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Fyra söta och roliga julidéer med bildtryck

Bildtryck som du kan skapa snabbt och enkelt för att sprida lite extra glädje i jul.

Söta julhälsningar och kreativa paketidéer – här får du fyra tips på olika bildtryck som du kan skapa snabbt och enkelt för att sprida lite extra glädje i jul.

Samla några bilder och ge bort bildremsor i julklapp

En liten julklapp med stor personlighet

Vill du sprida extra mycket glädje till far- och morföräldrarna när julklapparna öppnas i år? Designa fina bildremsor eller framkalla en samling bilder på barnbarnen och resten av familjen och lägg dem i ett fint kuvert. Låt ett av barnbarnen överraska far- och morföräldrarna med bilderna när julklapparna öppnas.

Dekorera dina julklappar med bilder

Personliga juletiketter

Skapa dina egna juletiketter i form av personliga till/från-kort med våra Retro Prints.

Placeringskort för jul och nyår

Visst är det härligt att sitta vid ett fint dekorerat bord där man ser att det finns tydlig tanke bakom utsmyckningen? Imponera på dina gäster med olika slags Retro Prints som placeringskort. Välj design, lägg in en bild på gästen och skriv in namnet i textfältet, så blir det en fin överraskning när gästerna ska leta upp sin plats och ser en bild av sig själv.

Skicka personliga julkort med egna bilder på

En söt julhälsning med Deko Print

"God jul, mormor och morfar". Julhälsningar från familj, släkt och vänner är en del av julen och våra Deko Prints passar perfekt som en kärleksfull julhälsning från barnbarnen. Låt barnen välja design i form av bilder och illustrationer, och sedan skriva in en egen hälsning eller rita en liten teckning på baksidan. Det är ett roligt och mysigt sätt att involvera barnen vid jul.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få 75 kr till CEWE FOTOBOK*
  • Roliga tävlingar
  • Inspiration och tips
  • Nyheter och produktlanseringar
  • Fina erbjudanden
* Du får värdekoden för CEWE FOTOBOK när prenumerationen är registrerad. Koden gäller en gång per kund och beställning. Vid prenumeration godkänner du vårt Dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Avregistrera dig närsomhelst via länk i nyhetsbrev.
Inloggningen lyckades!
Bara 1 klick till!

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande. Du aktiverar din registrering genom att ** klicka på länken i e-postmeddelandet. **

Ursäkta!
Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.