Förstoringar och canvas > Flerdelad väggdekoration

Flerdelad väggdekoration

Ett hav av möjligheter: Flerdelad väggdekoration

Har du många fantastiska foton och har behov för idéer till hur du kan få dem till att stråla? Då vill vi gärna hjälpa dig. Med vår flerdelade väggdekoration kan du skapa en extraordinär effekt med up till sex av dina vackraste foton, oavsett om ett av dina motiv ska fördelas över flera delar, eller om du vill använda flera av dina vackra motiv – vi sätter inga gränser för din kreativitet!

Du kan välja mellan ett stort urval av layouter och material. Du väljer själv motiven, så du får helt unika väggdekorationer.

Flerdelad väggdekoration fås till följande produkter: Plakat XXL, canvas, hård skumplatta, aluminiumplatta, akrylglas och galleritryck.

Flerdelad väggdekoration med ett motiv

Ditt foto fördelas på flera separata delar, exempelvis på tre canvasar på samma sätt som en triptyk. Flerdelad väggdekoration fås i flera format; med två, tre eller fyra delar som kan kombineras på talrika sätt.

Flerdelad väggdekoration med motiv
Tvådelad

Tvådelad

från 84,00 kr*
Tredelad

Tredelad

från 177,00 kr*
Fyrdelad

Fyrdelad

från 180,00 kr*
Mehrteiler mit mehreren Motiven

Flerdelad väggdekoration med flera motiv

Har du två motiv som du gärna vill hänga upp vid sidan av varandra? Med "Tvådelt" och "Panorama Duo" ger vi dig två olika layouter till dina vackraste foton. "Tredelad" är ytterligare ett förslag där du kan arrangera dina tre finaste foton ihop. Har du behov för idéer till att få det mesta ut av dina foton? Då hjälper vi dig gärna! Oavsett om det är som "Trappa", "Kvartett", "Skiss", "Mosaik", eller "Panoramaspel".

Du har talrika möjligheter till att hänga upp dina foton vid sidan av varandra. Låt dig inspireras och hitta din personliga favorit.

Tvådelad

Tvådelad

från 84,00 kr*
Tredelad

Tredelad

från 135,00 kr*
Kvartett

Kvartett

från 180,00 kr*
Mosaik

Mosaik

från 378,00 kr*
Skiss

Skiss

från 236,00 kr*
Trappa

Trappa

från 270,00 kr*
Panoramaspel

Panoramaspel

från 236,00 kr*
Panorama Duo

Panorama Duo

från 118,00 kr*

Motivgalleri

Över 1000 motiv till din personliga väggdekoration

Produktbeskrivelse

Gå på upptäcktsresa i vårt galleri av vackra motiv. Designa ditt personliga konstverk med motiv från vårt stora urval av professionella foton. Oavsett om det är fantastiska stränder, konstnäriska stadsmotiv eller söta djur så finns det något för alla smaker, och helt säkert även det du letar efter.

Du väljer bara det motiv, utav de 1000 foton, du vill ha och så framställer vi din personliga väggdekoration.

NYHET: Utöver att du kan hitta ditt motiv genom att titta under fliken "kategorier", som är överskådligt sorterat efter tema, så kan du nu även använda nyckelord för att hitta precis det profesionella fotot du letar efter. Det är lätt och intuitivt att söka efter liknande foton.

Det finns alltid nya foton att hitta, så det kan löna sig att kika förbi en gång emellanåt. Du kan naturligtvis även använda ditt eget foto – det är helt ditt eget val!

Flerdelad väggdekoration

Få dina bilder förstorade och använd dem som personliga väggdekorationer, t.ex. på en canvas, i hemmet eller på kontoret. Med en flerdelad väggdekoration från Cewe.se har du otroligt många möjligheter så att du kan göra ditt helt eget personliga konstverk. Med en flerdelad väggdekoration fördelas din bild på flera "bilder", vilket betyder att din bild trycks på exempelvis flera canvas som du hänger upp vid sidan av varandra. På så vis kan du skapa ett vackert och personligt konstverk som kommer framstå som helt unikt på dina väggar. Det är en annan form av fotocollage och ett alternativ till vanliga fotoförstoringar.

När du ska göra en flerdelad väggdekoration kan du hos oss inte bara välja från ett brett urval av olika material, som t.ex. canvas, akrylglas och skumplatta, men också många olika format där du kan välja att få din väggdekoration i två, tre eller fyra delar.

Du kan alltid göra enflerdelad canvas som väggdekoration med en av dina egna bilder. Vill du ha en flerdelad canvas som väggdekoration med din egen bild, men vet du inte vilken av dina bilder du ska använda? – En romantisk bröllopsbild, en härlig semesterbild eller en av dina bilder av dina barn är alltid en hit på en flerdelad canvas! Prova dig fram med olika bilder och olika format och få precis den väggdekoration som du vill ha.

Om du själv inte har en bild som du vill använda som väggdekoration, kan du ta en titt i vårt motivgalleri. Här hittar du åtskilliga bilder som passar bra som väggdekoration, t.ex. på en flerdelad canvas.

Om din bild trycks på canvas, akrylglas eller ett helt tredje material, bör din väggdekorations delar hängas upp med 3 cm avstånd mellan sig. På så vis framhäver du den speciella effekten som bilden får på bästa sätt, när den trycks på t.ex. en flerdelad canvas och den ska användas som väggdekoration.