Förstoringar och canvas > Flerdelad väggdekoration

Flerdelad väggdekoration

Ett hav av möjligheter: Flerdelad väggdekoration

Har du flera fantastiska bilder och letar inspiration för hur du kan få dem att stråla? Med vår flerdelade väggdekoration kan du skapa en speciell effekt med upp till sex av dina vackraste bilder, oavsett om det är ett av dina motiv du vill ha fördelat över flera delar, eller om du vill använda flera av dina vackra motiv – vi sätter inga gränser för din kreativitet!

Du kan välja från ett stort urval av layouter och material. Du väljer själv motiv, så att du får helt unika väggdekorationer.

Flerdelad väggdekoration finns som följande produkter: Förstoring XXL, canvas, hård skumplatta, aluminiumplatta, akrylglas och galleritryck.

Flerdelad väggdekoration med ett motiv

Din bild fördelas på flera separata delar, exempelvis på tre canvas-tavlor. Flerdelad väggdekoration finns i flera format; med två, tre eller fyra delar som kan kombineras på många olika sätt.

Flerdelad väggdekoration med motiv
Tvådelad

Tvådelad

från 138,00 kr*
Tredelad

Tredelad

från 327,00 kr*
Fyrdelad

Fyrdelad

från 356,00 kr*
Mehrteiler mit mehreren Motiven

Flerdelad väggdekoration med flera motiv

Har du två motiv som du gärna vill hänga upp vid sidan av varandra? Med "Tvådelad" och "Panorama Duo" erbjuder vi dig två olika layouter för dina vackraste bilder. "Tredelad" är ytterligare ett förslag där du kan arrangera dina tre finaste bilder tillsammans. Vi hjälper dig att bli kreativ, med flerdelade väggbilder som "Trappa", "Kvartett", "Skiss", "Mosaik", eller "Panoramaspel".

Du har talrika möjligheter till att hänga upp dina foton vid sidan av varandra. Låt dig inspireras och hitta din personliga favorit.


Tvådelad

Tvådelad

från 138,00 kr*
Tredelad

Tredelad

från 267,00 kr*
Kvartett

Kvartett

från 356,00 kr*
Mosaik

Mosaik

från 621,00 kr*
Skiss

Skiss

från 436,00 kr*
Trappa

Trappa

från 534,00 kr*
Panoramaspel

Panoramaspel

från 436,00 kr*
Panorama Duo

Panorama Duo

från 218,00 kr*

Motivgalleri

Över 1000 motiv för din personliga väggdekoration

Produktbeskrivning

Gå på upptäcktsresa i vårt galleri av 1000-tals vackra motiv. Designa ditt personliga konstverk med motiv från vårt stora utbud med professionella bilder. Oavsett om det är fantastiska stränder, konstnärliga stadsmotiv eller söta djur, så finns det något för alla smaker, och helt säkert även något som faller dig i smaken.

Välj ut det motiv du vill ha, så framställer vi din personliga väggdekoration.

NYHET: Utöver att du kan hitta ditt motiv genom att titta under fliken "kategorier", som är överskådligt sorterat efter tema, så kan du nu även använda nyckelord för att hitta precis den bild du letar efter. Det är lätt och intuitivt att söka efter liknande foton.

Vi utökar vårt bildgalleri regelbundet, så det kan löna sig att kika förbi då och då. Du kan naturligtvis även använda din egen bild – det är helt ditt eget val!

Gör fina väggdekorationer med dina egna foton


Behöver du inspiration till dina väggdekorationer? Slutar det alltid med att du hänger upp det samma som hängde förr, bara för att du inte kan komma på något annat? Eller hänger du snabbt upp en förstoring som alla andra också har? Då är det på tiden att prova något nytt.

Hos CEWE kan du göra personliga väggdekorationer så de blir precis som du vill ha dem. Det enda du behöver som utgångspunkt är ett bra motiv – en av dina egna bilder – så har vi resten, och ett riktigt bra samarbete kan börja.


Väggdekorationer till vardagsrummet med dina egna bilder


Vi erbjuder många möjligheter att välja motiv, storlek och material till din väggdekoration, så att du kan anpassa din egen konst till det rum som den ska hänga i. Därmed kan du göra väggdekorationer till vardagsrummet, sovrummet, köket och hallen efter din helt egen personliga smak. Du kan göra alla dina väggdekorationer online här på vår sida. Då behöver du inte åka till Ikea. Se här hur du kan dekorera dina väggar:

 • • Använd dina egna bilder. Hitta dina finaste och mest stämningsfulla bilder som du kan tänka dig att få upp på väggarna. Det kan t.ex. vara bilder av barnen eller fina naturbilder som du har tagit på en semester eller en tur i skogen

 • • När du har motivet som du vill använda till din väggdekoration, ska du välja material och storlek. Du kan få tryckt din bild på olika material, som t.ex. trä eller metall. Läs mer om det i nästa avsnitt

 • • Var säker på att du väljer den rätta storleken till din bild. Vi erbjuder väggdekorationer från 20 x 20 cm och upp till över 1 meter x 1 meter. Mät på din vägg hur stor du vill ha den. Kanske ska du rita streck med en svag blyertspenna som du kan sudda ut efteråt. Då får du en mer realistisk bild av hur stor din nya väggdekoration blir.

Om du behöver inspiration till din väggdekoration, kan du titta i vårt motivgalleri. Här hittar du många bilder som är indelade i kategorier. På det sättet är det lätt att hitta om du letar efter ett bestämt motiv. Du kan också klicka runt och bli inspirerad till din egen väggdekoration.


Gör väggdekorationer av trä, metall och många andra material


Dina väggbilder får ett särskilt uttryck beroende på vilket material du väljer. Du kan bl.a. välja mellan följande spännande möjligheter:

 • • Väggdekoration av trä. Under de sista åren har det blivit modernt att bjuda in naturen i inredningen och utsmyckningen av ditt hem. Välj en väggdekoration på trä om du tycker om den rustika looken

 • • Väggdekoration av metall. Din bild trycks på en metallplatta och ger ett stämningsfullt och lite rått uttryck. Våra alu-plattor är lätta och hållbara och ger en riktig fin effekt

 • • Flerdelad väggdekoration ger även en spännande effekt i inredningen

 • • Väggdekoration i egen design: Alla väggdekorationer kan göras med dina egna foton eller en bild från vårt motivgalleri. I vårt designprogram kan du testa dig fram genom att sätta din bild på olika material för att se vilket som passar dig bäst. Du kan titta i förhandsgranskningen innan du beställer produkten.


Designa din egen väggdekoration


Väggdekorationerna skapar du online på vår hemsida eller i vårt designprogram. Se här hur du gör:

 • • Titta igenom dina bilder och hitta den du vill använda för att designa din egen väggdekoration

 • • Ladda upp din valda bild

 • • Välj vilket material bilden ska tryckas på

 • • Välj storlek

 • • Använd våra gratis redskap till att utsmycka din bild med skuggor, text osv. Det finns många möjligheter att designa väggdekorationen så den blir speciell och personlig.

 • • Lägg din produkt i varukorgen och slutför din beställning. Bilden skickas till produktion med detsamma och är klar till leverans inom 4-8 vardagar

 • • Kom ihåg att vår trevliga och duktiga kundservice alltid sitter redo att vägleda dig om du behöver hjälp.


Söta väggdekorationer till barnen


Du kan designa väggdekorationer till hela familjen eller till hela huset. Barnen vill också ha något fint att titta på när de är på sina rum. Kanske vill de dessutom vara med och göra bilderna eller bara bestämma motiven? Vad säger de om söta väggbilder med familjens husdjur? Eller med bästa kompisen? Eller av hela familjen?

När du nu ändå inreder barnens rum, kan du kolla in våra fotopresenter som passar för alla barnrum. Det finns t.ex. kuddar, pussel och gosedjur som kan få era egna bilder på. Tror du dina barn gillar memory med bilder av deras vänner, familje- eller vardagssituationer? Undrar om en kudde med en bild av familjens nya hundvalp får hjärtat att smälta hos en liten flicka eller pojke? Det tror vi det gör!


Hos CEWE kan du göra personliga väggdekorationer med dina egna bilder


Färdiga väggdekorationer är fina – men inte så personliga. Har du någonsin sett en stor fin fotoförstoring med en bild du har tagit, i Ikea? Eller väggbilder som är designade så de passar för just ditt vardagsrum eller sovrum? Designa dem här, så får du utsmyckning till ditt hem som blir precis som du vill ha det.