Idéer till väggbilder


Visste du att du kan göra dina egna väggbilder? Läs med här och få tips och idéer på hur du kan göra de bilder du själv har fotat, till dina egna personliga väggbilder.


Kreativa idéer och inspiration till dina väggbilder


Är du redo att dyka ner i vår kreativa värld? Här kan du få tips och idéer till dina väggbilder. Om du har en bra bild, så har vi resten. Leta fram ditt motiv och tryck bilden på en väggdekoration. Välj bland annat mellan:

  • Svartvita bilder till väggen

  • Förstoringar: Gör förstoringar av dina egna bilder

  • Fotocanvas: Få tryckt din egen bild på fotocanvas

  • Fotocollage: Alla dina favoritbilder på en gång. Leta fram de bilder som matchar varandra med motiv/färger eller komposition och sätt ihop dem till ett dekorativt collage.

Leta fram bilden du vill ha upp på väggen. Se till att den passar in i inredningen med färger och stil eller anpassa den i vårt prisvunna beställningsprogram. Alla bilder kan göras i många olika varianter, storlekar och på olika material. Hitta bilden som passar dig och din inredning bäst.


Låt oss pynta dina väggar


Hos oss kan du göra väggbilder som passar in överallt i ditt hem. Alla väggar kallar på en vacker och stämningsfull väggdekoration och med alla de möjligheter vi erbjuder och alla dina bilder, finns det garanterat en fin väggbild till dig.

Du kan göra en väggdekoration av dina egna bilder. Ladda ner vårt gratis beställningsprogram  och låt idéerna flöda fritt i vår kreativa CEWE-värld. Här blir dina bästa bilder och våra design- och stylingsmöjligheter till något fantastiskt.