Posters och förstoringar

Förstoring på premiumpapper

Förstoring på premiumpapper

Våra förstoringar på premiumpapper är det perfekta valet för dem som älskar sina bilder. Speciellt med tanke på hur många olika möjligheter som finns: Varje papperstyp gör din bild till något alldeles unikt. Gör din förstoring på premiumpapper med vårt stora utbud av designer och layouter.
från 59,00 kr*
FÖRSTORING PÅ BLANKT PREMIUMPAPPER

FÖRSTORING PÅ BLANKT PREMIUMPAPPER

Luksus plakat med blank fotopapir fremhæver farvet og detaljer. På den måde fremhæves billedets særpræg og gør det unikt.
från 59,00 kr*
FÖRSTORING PÅ MATT PREMIUMPAPPER

FÖRSTORING PÅ MATT PREMIUMPAPPER

Förstoring på matt premiumpapper minskar reflektioner och behåller samtidigt bildens naturliga färger.
från 59,00 kr*
FÖRSTORING PÅ PÄRLEMORSKIMRANDE PREMIUMPAPPER

FÖRSTORING PÅ PÄRLEMORSKIMRANDE PREMIUMPAPPER

Förstoring på pärlemorskimrande premiumpapper kännetecknas vid dess särskilda förmåga att reflektera ljus. På så vis skapas ett helt speciellt djup. Denna egenskap passar särskilt bra om du vill skapa en 3D-effekt.
från 59,00 kr*
POSTER XXL

POSTER XXL

Välj lyxkvalitet. Med en otrolig längd på upp till 3 meter blir din bild på silkesmatt lyxpapper visad på allra vackraste sätt.
från 69,00 kr*
Förstoringar med ram

FÖRSTORINGAR MED RAM

Förstoring med ram blir laminerad på en träplatta, vilket ger bilden ett matt utséende. Gör din alldeles egen väggdekoration genom att använda vårt stora utbud av designer, layouter och ramar.
från 338,00 kr*

Posters i alla storlekar och med alla motiv

Låt en hel värld av möjligheter att göra din egen poster öppna sig för dig! Här hos CEWE.se kan du designa din egen poster online i den storlek du vill och med precis det motivet du tycker bäst om till dina väggar. Välj motiv antingen från vårt motivgalleri eller få din egen bild som du har tagit själv tryckt på en stor, fin poster.


Posters är inte längre bara en snabb och billig lösning till att få liv på de vita väggarna. Däremot kan du hos CEWE.se göra och beställa läckra posters som är skräddarsydda till dina behov och din smak. Dessutom kan du enkelt göra dina nya väggbilder ännu läckrare och ge dem ett annorlunda uttryck genom att sätta dina bilder i ramar. Välj eventuellt en passepartout och se vilken stor och fin effekt det ger till din poster.

Utöver posters är det också värt att kolla in våra andra material. Se t.ex. vårt populära foto på canvas.


Tryck på poster passar in i alla hem

Fördelen med våra posters är att de kan bli precis som du vill ha dem. Du väljer motivet och storleken och dessutom kan du göra olika sorters posters tryckt på olika papperstyp. Se till exempel dessa sorter:

Självhäftande poster. Har du upptäckt hur många användningsområden de har? De är perfekta på barnrummet! Det finns ingen ram med glas som kan splittras och hamna i de små tårna, och den kan inte bara – på ett ögonblick med vild lek – rivas ner från väggen. De är också särskilt användbara till den som tycker om att flytta runt och ändra om i vardagsrummet, eftersom postern är snabb att ta ner och sätta upp på ett nytt ställe eller kanske till och med i ett helt annat rum. Dessutom är denna sortens poster perfekt till att gömma ett fult, gammalt kylskåp eller den fula garderoben i barnrummet.

• Du kan också göra en poster med extra lyx med din bästa bild som förtjänar att visas på finaste sätt. Det kan vara en söt bild av barnen eller vad sägs om en vacker bild från trädgården i full prakt eller något helt annat.Köp posters online med text, svart-vita posters och många andra möjligheter

Gör dina nya posters online med vår gratis designmjukvara. Du kan också designa din poster och andra fotoprodukter med vår foto-app, så därmed kan du sitta hemma i lugn och ro på kolonilotten eller där du annars hittar inspiration, och göra dina produkter. Få en fin och personlig inredning i ditt hem – designa dina egna posters. De flesta tycker om när deras hem är funktionellt och mysigt, och så gör det heller inte något att det är fint. Dessutom vill många gärna ha en unik inredningsstil med prydnadssaker som man inte ser överallt. Vi vill gärna ha något i vår egen stil och din inredningsstil säger mycket om dig. Gör fotoposters med dina egna bilder. Du kan till exempel göra konstposters med dina egna kreationer. Då får du konst till väggarna som man inte ser någon annanstans. Du kan både använda bilder du själv har tagit, eller så kan du hitta ett fint motiv i vårt motivgalleri. Experimentera med de många designmöjligheterna vår mjukvara erbjuder och gör till exempel svart-vita bilder och andra spännande effekter med skuggor, färger och text.

Kom ihåg att posters inte bara är till vardagsrummet och sovrummen, de är också riktigt fina i köket eller hallen, som ibland är de ställen vi glömmer att hänga upp något fint på väggen. Men det gör stor skillnad. Prova bara själv att liva upp en mörk och tråkig entré med ett jättefint postertryck eller gör mindre, men fler posters med fina matvaror, örter eller annat läckert att pynta med i köket.


Våra 3 bästa tips till vackra posters

Det är några saker som är bra att ha koll på när du går i gång med att göra personliga posters online. Här är våra topp 3 över det viktigaste du ska komma ihåg när du har hittat motivet du vill ha tryckt på din poster:

1. Om det är en bild du själv har tagit, så var säker på att bilden är lämplig till att förstoras till posterns storlek.

2. Se till att bilden är i bra kvalitet. Om det är grynigt och oskarpt kan vi tyvärr inte göra det klart och skarpt. Om det är som det ska är nästan allt möjligt!

3. Se till att storleken på postern och platsen på väggen där den ska hänga passar i hop. Ibland går det lite snabbt, och kanske är det svårt att föreställa sig hur mycket plats en poster med storlek 70x100 cm egentligen tar. Så gör dig själv en tjänst och mät om postern får plats innan du beställer.
Unika posters skapar den helt rätta stämningen i hemmet

Gillar du stämningsfulla naturbilder, mysiga familjeporträtt, roliga och fina semesterbilder eller helt andra motiv? Använd dina egna bilder och motiv till väggdekorationer så kommer du alltid ha de goda minnena nära till hands. Posters du själv gör med dina favoritmotiv är ett enkelt och snabbt sätt att skapa förnyelse i heminredningen. Gör både moderna och grafiska postertryck, de är alltid populära.


Frågor om tryck på poster? Nöjdgaranti och toppen kundservice

Vi hoppas du blir glad över din poster! Om det mot förmodan skulle vara något du inte är nöjd med, så kontakta vår trevliga och duktiga kundservice. De är också redo att hjälpa dig under tiden, om du behöver råd och vägledning när du designar din poster.

Mycket nöje!