Individuell, flexibel, modern: Visa dina bästa bilder på ett kreativt sätt med hexagoner!

I glänsande tryck på sexkantiga plattor av hård skumplatta ger dina motiv ett ovanligt intensivt intryck. Arrangera en bild av flera objekt, eller kombinera olika hexagoner i storlekarna 18 x 15,6 cm och 27 x 23,4 cm som ett kreativt collage. Med den valfria Y-biten och magnetupphänget kan du göra ett snyggt konstverk som består av dina bästa ögonblick. Du kan alltid utöka med nya favoritbilder. Perfekt för porträttgallerier, landskapsfoton och resebilder.

Fler fördelar: Kollagen blir större för varje reseäventyr! Sätt upp en ny hexagon efter varje resa. På så sätt kan du få in de nya intrycken in i ditt vardagsrum, som en elegant och personlig väggdekoration.

  • Sexkantiga hård skumplatta
  • Finns i storlekarna 18 x 15,6 cm och 27 x 23,4 cm
  • Många expansionsmöjligheter
  • Häng dina hexagoner var du vill med det praktiska magnetupphänget
  • från 229,00 kr*
hexxas

Bevara dina bästa ögonblick kreativt med hexagoner

Formatöversikt

Formatöversikt

Pynt en væg med dine bedste minder stykke for stykke:
I formaterne 18 x 15,6 cm eller 27 x 23,4 cm
kan du arrangere dine billeder på et chik måde på kvalitetskakler.
Hexagon på hård skumplatta

Hexagon på hård skumplatta

Materialet är väldigt stabilt och har en lång hållbarhet. Den hårda skumplattan är ett modernt material av hög kvalitet och till lågt pris. Den består av det så kallade hårda skummet (PVC) och är väldigt lättviktig. Din bild trycks med UV-tryck direkt på en vit hård skumplatta, med sju olika färger. På så sätt visar du upp dina bilder med en matt yta på ett mycket elegant sätt.
Y-stycket: Med Y-stycket håller du alltid samma avstånd mellan dina hexagonbilder
Magnetisk montering: Enkelt och okomplicerat - med den praktiska magnetmonteringen får du snabbt dina hexagoner monterade.

Låt dig inspireras!

Ett högkvalitativt collage av hexagoner!

Dina bilder som ett modernt konstverk: Du kan sätta upp dina personliga hexagoner flexibelt, i ett smart konstverk som består av dina bästa stunder och du kan alltid expandera med fler favoritbilder.

Toppkvalitet och utmärkt service är viktigt för oss.

Därför får du denna produkt med 100% nöjd-kund-garanti.

hexxas – smarta och läckra sexkantiga bilder


Gör dina nya bilder till väggen i annorlunda läckra format och material – gör hexxas! Skapa ett blickfång utöver det vanliga med dina favoritmotiv. Läs här om CEWEs fina, sexkantiga väggbilder som du kan skapa med dina egna motiv.


hexxas tryckta på hård skumplatta i två storlekar


När du gör hexxas trycks ditt motiv på en hård skumplatta. Här kan du vara säker på att få ett stabilt och hållbart material som presenterar din bild på ett snyggt sätt. Din hexxas-bild får en matt look som även är reflektionsfri – så du kan hänga den var som helst i bostaden.

Du kan även välja mellan 2 storlekar på dina hexxas: 18 x 15,6 cm och 27 x 23,4 cm. Kombinera de två storlekarna och ge liv och variation åt dina väggar.
Utöver att kombinera två storlekar kan du även kombinera material om du ska göra ett kollage eller en flerdelad väggdekoration. Det kan du bland annat göra genom att blanda dina hexxas med fotocanvas eller alu-plattor. Därmed skapar du ännu mer dynamik i din dekoration och ger den en spännande look.


Så här kan du använda dina hexxas


Under flera år har hexagoner varit moderna inom heminredning, men dock oftast i form av små vägghängda hyllor eller lådor. Nu kan geometrin på allvar ingå i din inredning i form av våra smarta hexxas med dina egna bilder som tryck.

Det som är så smart med hexagonernas geometriska form är att du enkelt kan ’bygga ut’ och lägga till nya hexagoner till din vägg. Formen gör att de passar in i varandra perfekt, vilket du även kan se exempel på i bikupor som också är uppbyggda av sexkanter. Om inte från naturens värld kanske du även känner igen den sexkantiga formen om du virkar, syr filtar eller barnbollar i tyg. Här används också principen att sätta ihop flera hexagoner, dvs. sexkanter.

Detta kan överföras direkt till våra hexxas som blir riktigt snygga när de sätts ihop flera stycken i en samlad väggdekoration. Gör en snygg och personlig fotovägg och få lite inspiration här:

• Sätt upp dina hexxas i en lång rad, eventuellt med lite plats emellan.

• Gör en cirkel med dina hexxas. Den blir kanske inte helt rund, men de kantiga bilderna i en form som liknar en cirkel skapar en fin kontrast.

• Gör en blomma med en stor hexxas i mitten och mindre runt om den.

• ’Bygg’ både på höjden och bredden och utvidga din hexxas-dekoration när du har lust.
Skapa geometrisk fotokonst med hexxas-bilder


Geometriska figurer och element är alltid moderna inom heminredning och genom att låta trycka dina bilder som geometriska figurer kan du verkligen understryka din personliga stil.

Detta är ett helt nytt och kreativt sätt att skapa väggdekorationer på! Med den flexibla upphängningen kan du ändra och flytta om dina hexagoner så mycket du vill. Sätt upp dem i olika geometriska mönster och former och skapa därmed dynamisk och personlig fotokonst till hemmets väggar.

Din väggdekoration med hexxas kan sättas ihop på flertalet sätt och den kan utvidgas nästan i det oändliga. En supersmart upphängning med magnet medföljer, vilket också bidrar till att du kan flytta om dina hexagoner om du får lust att arrangera om dina bilder och eventuellt vill sätta dem i en annan ordningsföljd.


Är du nöjd med din CEWE VÄGGBILD?


Det hoppas vi såklart att du är. Om så inte skulle vara fallet, kontakta vår kundservice så hjälper de dig att hitta en lösning. Du har nämligen 100 % nöjdhetsgaranti när du köper CEWE VÄGGBILDER.

Lycka till!