CEWE-App

CEWE FOTOVÄRLD foto-app - designa fotoprodukter via din mobil eller läsplatta

CEWE FOTOVÄRLD-appenCEWE FOTOVÄRLD-appen

CEWE FOTOVÄRLD-appen

Designa fotoprodukter på din mobil eller surfplatta – det är både enkelt och roligt!

 • - CEWE FOTOBOK
 • - CEWE KALENDER
 • - Vykort
 • - Bilder i olika storlekar
 • - Skal för smartphone och surfplatta
 • - Ladda ner kostnadsfritt för iOS och Android

Designa fotoprodukter på din mobil med CEWE FOTOVÄRLD-appen

 • Njut av din ensamhet: Designa fotoprodukter från CEWE på din mobil eller surfplatta. Var som helst och när som helst!
 • Oavsett om du är på resande fot, ligger hemma på soffan, är ensam eller tillsammans med dina vänner: Du kan enkelt och snabbt designa din helt personliga CEWE FOTOBOK med dina egna bilder. Du kan också göra en helt unik CEWE KALENDER eller skicka ett vykort med ditt eget motiv. CEWE erbjuder ett stort utbud av layoutmallar, som gör utformningen lättare. Vi ger dig självklart också utrymme till att vara kreativ.
 • Genom att vrida, flytta, och ändra storleksförhållanden kan du anpassa dina bilder på sidorna i din CEWE FOTOBOK helt efter din egen smak. Du kan beställa din helt personliga CEWE FOTOBOK, CEWE KALENDER och fler fotoprodukter direkt via din mobil eller surfplatta. Dessutom kan du också beställa bilder enkelt och snabbt med CEWE FOTOVÄRLD-appen samt skicka egendesignade vykort till familj och vänner över hela världen – snabbt och enkelt.

Tester och recensioner

Vår testvinster


Produkt

Resultat

Presse

Dato

 

CEWE FOTOVÄRLD-app

”Nästa gång jag ska ha tryckmaterial, antingen i form av 10x15, fotoböcker, kalendrar eller allt det som Cewe annars kan erbjuda, så är det ingen tvekan om, att beställningen går direkt till Cewe.”
"Bra gjort Cewe. Ni har lyckats skapa en produkt som den vanliga konsumenten kan komma igång med och genomföra en beställning i, utan att ge upp halvvägs."

Läs testet här


 

200mm.dk

02/2014

 

CEWE FOTOVÄRLD-app

CEWE FOTOVÄRLD-appen har blivit testvinnare ännu en gång.
Connect resumerer: "med det största utbudet av format, indbindingar (häfte, mjukpärm och hårdpärm) och framför allt designmöjligheter imponerar CEWE FOTOBOK.”

 

CONNECT

01/2014

 

CEWE FOTOVÄRLD-app

I testet i Android apps tidskrift vinner CEWE FOTOVÄRLD-appen ännu ett pris.
Redaktionens resultat: "CEWE FOTOBOK är utan tvivel den bästa kandidaten i vårt jämförelsetest. Så ska en fotobok app vara."

 

Android Apps Magazin

Okt/Nov
2013

 

CEWE FOTOVÄRLD-app

Digital Photo har testat fem appar, där man enkelt kan designa sin fotobok på iPaden, när man är på resande fot. CEWE FOTOVÄRLD-appen har klarat sig bäst i detta test.

 

Digital Photo

08/2013

 

CEWE FOTOVÄRLD-app

I utgåvan 04/2013 av CHIP FOTO VIDEO vinner CEWE FOTOBOK igen.
Testpersonerna är överens: "Den vackert designade CEWE FOTOVÄRLD-app övertygar med sitt breda utbud av produkter och konsekvent designfrihet vad gäller layout, papperstyper och inbindningar. [...]"

 

CHIP
FOTO VIDEO

04/2013

Hämta vår app och gör fotoprodukter på din mobil eller surfplatta


Designa och beställ dina fotoprodukter med dina egna bilder på, direkt från din iPhone eller Android-smartphone. Om du inte redan har gjort det, kan du hämta vår app, CEWE FOTOVÄRLD. Här får du talrika möjligheter att designa fotoprodukter med dina egna bilder tryckta på, att leka och vara kreativ med dina bilder och alla våra designmöjligheter. Är du hemma eller på språng? Med vår app kan du alltid få ut det bästa av dina bilder.


Använd vår app för iPhone eller Android


De flesta smartphone-användare har en iPhone eller en Android. Sök på CEWE i App Store eller Google Play och ladda ner appen. Du kan självklart även arbeta på en iPad eller Android-surfplatta om du vill ha det lite större och hellre vill arbeta på den än en dator. Men för det mesta har du din telefon nära till hands.


Lägg till bilder och texter med vår app


Du kan självklart designa våra superpopulära CEWE FOTOBÖCKER på appen. Precis som i vårt program för PC och Mac kan du lägga in bilder och skriva texter till bilderna. Välj mellan flera olika typsnitt, skriftstorlekar, färger och många andra saker.


Skapa fotokalendrar, inbjudningar, väggbilder och mycket mer


Läs om vad du mer kan göra i vår app:

 • • CEWE KALENDER. Använd dina bästa bilder på ett annorlunda och praktiskt sätt: Gör en fotokalender med dina egna bilder. Det finns flera olika slags kalendrar att välja mellan. Om du vill ha upp din kalender på väggen vid din arbetsplats eller ett centralt ställe i ditt hem, kan du göra en fin väggkalender. Eller du kanske föredrar att ha din kalender stående på bordet? Då kan du göra en bordskalender av dina finaste bilder. Det finns ännu fler varianter. Öppna vår app och titta igenom möjligheterna. En fin kalender är inte bara en dekoration, utan är även ett bra verktyg som du kan använda i din vardag. Se dina nära och kära i ögonen och få ordning på alla inbokade tider – på samma gång!

 • • Vykort. Skicka ett vykort på ett roligt sätt. Välj en fin semesterbild, lägg till en hälsning på baksidan av kortet och skriv adressen till mottagaren. Beställ, så ordnar vi resten. Denna funktion kan du även använda om du vill skicka en rolig fotohälsning till någon du tycker om, som julkort, födelsedagskort osv.

 • • Andra kort. Gör inbjudningar och andra kort i vår app.

 • • Bilder. Se hur många olika varianter vi erbjuder när du ska framkalla bilder. Du kan t.ex. göra fotoförstoringar och fotocanvas. Även här finns det många olika slags väggbilder, som du kan göra, alltid med dina egna foton.

 • Skal med bilder. Skydda din dyrbaraste ägodel! Gör ett snyggt och personligt skal till din iPhone eller smartphone

Hitta den eller de produkter du vill göra i vår app och lägg till dina egna bilder och texter. På det sättet får du en personlig fotoprodukt som ingen annan har – gjord med omtanke om den som ska få den.

Bilderna väljer du självklart utifrån de bilder du har på din telefon. Texten skriver du själv och du kan välja mellan olika typsnitt, storlekar osv. Dessutom finns det många andra grafiska verktyg som t.ex. färger, ramar och skuggor som du kan använda för att dekorera dina fotoprodukter.


Vi har den bästa foto-appen med möjlighet för bildbeställning


Både om vi själva ska säga det och om du frågar våra kunder och ser våra testvinster. Vår app är gratis, enkel och användarvänlig. Det kan nästan inte bli bättre. Hämta appen idag och pröva om vi har rätt. Om du har problem med att använda appen, sitter vår kundservice redo att hjälpa dig på mail eller telefon.


Du kan beställa fotoprodukter i vår app och mycket annat


Fördelarna med att göra dina fotoprodukter i vår app är att du alltid har din telefon nära till hands. Du har säkert också bilderna nära till hands, eftersom de flesta människor tar största delen av sina bilder med sin telefon. Dessutom har vi följande möjligheter:

 • • Vår app är användarvänlig och lätt att hitta runt i. Den är gratis

 • • Använd den till att göra fotoprodukter var som helst och när det passar dig. Om du får en bra idé behöver du inte vänta till du sitter framför datorn. Du kan fiska upp telefonen ur väskan eller fickan och börja direkt!

 • • Vi har ett superlätt verktyg för fotobeställning, så att du lätt får ut det bästa av dina bilder

 • • Du kan sätta in texter vid dina bilder i vår app

 • • Designa egna fotoprodukter med dina egna bilder. Du kan, som vi nämnde göra allt från snygga personliga skal till din iPhone eller smartphone till fina, snygga fotoböcker

 • • Välj bland många olika layouts och designmallar för alla våra fotoprodukter

Ladda ner vår app nästa gång du sitter med din telefon och gå på upptäcktsfärd i vår fotovärld.