Aktuell information

Aktuell information från CEWE


På CEWE gör vi allt just nu för att skydda våra anställda och för att producera dina fotoprodukter på ett säkert sätt. Vi tar alla försiktighetsåtgärder och gör allt för att inte påverka dig som kund.Kort och gott betyder det, att:


 • Du kan få tag på vår kundtjänst under ordinarie öppettider
 • Vi producerar dina produkter i samma höga kvalitet som alltid,
 • Vi levererar dina produkter lika snabbt och flexibelt som vanligt.

  • Kom också ihåg att du kan att välja en alternativ leveransadress när du beställer dina fotoprodukter så att du enkelt kan glädja någon annan med en personlig present.

   Här på webbplatsen besvarar vi de vanligaste frågorna. Om du inte hittar svar på din fråga, vänligen kontakta vår kundservice.


   Viktigast av allt: Ta hand dig och andra!

   Bästa hälsningar
   Ditt CEWE-team


   FAQ


   • Kan jag fortsättningsvis göra en beställning?
    På CEWE har vi 13 produktionsanläggningar i hela Europa. Detta innebär att även om en produktionsplats måste stängas helt eller delvis kan de andra produktionsställena ta över elektroniskt, samt producera och leverera alla ordrar. På alla våra produktionsplatser arbetar vi för närvarande med ett strikt system för att minimera risken för våra anställda. Med detta och många andra initiativ gör vi allt för att skydda våra anställda och se till att du kan fortsätta att få dina fotoprodukter.

    Vår kostnadsfria beställningsprogramvara är fortsatt tillgänglig som nedladdning för PC / Mac, online via webbläsaren och som en app för din smartphone. Du kan fortsätta beställa alla våra produkter.


   • Kan jag förvänta mig längre leveranstid?
    Vi producerar och levererar som vanligt.

    Se den aktuella statusen för våra distributionspartners här: PostNord här og Bring här


   • Kan jag fortfarande hämta min beställning i butik?
    Det är fortfarande möjligt att hämta din beställning i en av våra butiker. Uppdaterade öppettider för alla butiker finns här
    Du kan lese mer om henting i butikk här


    Håll dig uppdaterad om vår nuvarande leverans- och produktionssituation genom våra nyhetsbrev. Registrera dig här


   • Kan jag smittas via fotoprodukter?
    Experter uppskattar just nu att det är säkert att ta emot paket och produkter, varför våra produkter och leveranser inte utgör någon risk för infektion. Du kan hitta mer information om detta hos Folkhälsomyndigheten och WHO.


   • Hur skyddar vi våra anställda och produkter?
    Många av våra anställda har möjlighet att arbeta hemifrån, vilket de naturligtvis gör just nu. I vår produktion har vi utvecklat ett strikt system för att minimera risken för våra anställda så mycket som möjligt. Med dessa och många andra initiativ gör vi allt för att skydda våra anställda och för att kunna fortsätta att producera och leverera dina produkter.