CEWE Fotovärld App CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Delta i vår stora julkalender och vinn fina priser

Kundservice
Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Stora format

Stora format

Dekorera ditt hem med egna bilder

från 59,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format

Från 20 x 20 till 150 x 225 cm

Material:

Välj mellan många olika material.

Stora format för dina bästa bilder

Har du några riktigt bra bilder som samlar damm i datorn? Och tycker du att det är lite tråkigt att de inte ser dagens ljus och beundras av dig själv och av andra? Vill du förvandla dem till stora bilder som kan pryda ditt hem? Hos CEWE kan du skapa stora bilder på olika material, så att du kan inreda ditt hem med din egen personliga fotokonst.

Du har alltid 100% nöjd-garanti på våra väggmålningar och en kundservice som är redo att hjälpa dig om du behöver det.

Stora bilder på canvas eller akryl gör din heminredning personlig

Många stora ögonblick är värda att förevigas. Få ut ännu mer av dina bilder genom att gå på upptäcktsfärd i CEWEs kreativa värld, där nästan vad som helst kan göras när du vill skapa stora [väggbilder] (https://www.cewe.se/forstoringar-och-vaggbilder.html).

Vad kan jag göra stora bilder till vardagsrummet av?

Vad gillar du att titta på? Gillar du roliga och mysiga [familjebilder] (https://www.cewe.se/bilder/ideer/familjebilder.html) eller stämningsfulla [landskapsbilder] (https://www.cewe.se/bilder/ideer/landskapsbilder.html)? Oavsett vilket håll din smak går så kan du hitta jättefina stora bilder till hemmet här på CEWE. Läs här och se vad vi erbjuder för möjligheter att skapa stora väggbilder med egna bilder eller av motiv från vårt kostnadsfria motivgalleri.

Hur gör jag det?

Du kan till exempel börja med att granska dina bilder. Är det en eller flera som bara skriker efter att bli förstorade och få en framträdande plats i vardagsrummet? Kanske har du en supersnygg bild som blir fin på canvas? Att ha sin bild som stor bild på canvas har bland annat fördelen att duken är lite som en tavla. Därför finns det inga reflexer, och bilden kan hänga var som helst i vardagsrummet. [Canvas] (https://www.cewe.se/forstoringar-och-vaggbilder/canvas.html) har en fantastisk struktur och ger en spännande och lite annorlunda känsla och look för din bild.

Kanske gillar du förstoringar på fotopapper bättre?

[Affischer, plancher eller förstoringar på fotopapper] (https://www.cewe.se/forstoringar-och-vaggbilder/posters.html) är tidlösa klassiker och kan ramas in som en extra finish, eller hängas upp som de är. Vi erbjuder ditt foto på en affisch i olika storlekar och på olika typer av papper.

Stora bilder är alltid vackra och stämningsfulla, men du måste komma ihåg att kontrollera att du faktiskt har tillräckligt med väggyta. När du har hittat bilden och storleken du vill ha, kom ihåg att mäta den på väggen. Markera eventuellt med ett svagt penndrag hur stor bilden är, så får du en bättre känsla av den.

En stor bild, tillsammans med mindre format, kan också skapa en vacker och spännande [fotovägg] (https://www.cewe.se/forstoringar-och-vaggbilder/ideer/fotovaegg.html).

Skapa stora bilder på 100 x 300 cm

Vi förstorar dina bilder i storlekar från 20 x 30 cm. och upp till 100 x 300 cm. Hur många storlekar det finns att välja mellan beror på bildens format och vilket material som valts.

Vilka bilder ska jag använda för mina bildförstoringar?

Om du inte har några färdiga bilder, ta med dig kameran eller telefonen på en kort eller lång resa och hitta bra motiv själv. Även den minsta lilla sak kan bli en stor, vacker bild, om den tas i rätt vinkel och på rätt avstånd. Eller se dig omkring och hitta de goda motiven bland dina vänner, i naturen eller i ditt hem.

Ladda ner vårt [fotoprogram] (https://www.cewe.se/fotoprogram.html), så får du tillgång till en hel värld av kreativa möjligheter att göra personliga väggdekorationer. Ladda upp dina bilder och lek med design, material och dekorationer. Om du vill kan du göra din väggmålning ännu mer unik och infoga text. Det kan till exempel vara ett speciellt citat eller några ord som passar bra till bilden och betyder något för dig.

Ha det så trevligt!