Förstoringar och canvas > Galleriinramning

Ramar till dina väggbilder

För att du återigen kan glädja dig över dina personliga ögonblick behöver du inte sätta på din dator eller bläddra igenom dammiga fotoalbum. Visa upp dina bilder med våra galleriinramningar i hög kvalitet och gör ditt hem vackert med värdefulla minnen från speciella ögonblick!

Välj mellan 18 enastående ramdesigner som förstärker dina bilders effekt ännu mer! Motivet kan anpassas perfekt till din heminredningsstil eller ge ditt hem en särskild prägel.

Alla våra galleriinramningar har en värdefull mineralglasskiva. Den skyddar ditt favoritmotiv och minimerar dammytor. Vi har dessutom bestämt oss för att visa dina stora ögonblick med en passepartout i fyra olika färger. Du kan välja mellan svart, vit, grå eller cremefärgad passepartout. Passepartouten gör ditt motiv helt perfekt med hjälp av djupeffekten. Din galleriinramning fås med ett stabilt väggbeslag i hög kvalitet och garanterar därmed en säker uppsättning.

Ge de stora ögonblicken den perfekta ramen...

Rustika ramar

Den rustika stilen förenar de varma färgtonerna. Här har råvaror som exempelvis trä en särskilt stor betydelse. Denna stil passar perfekt till människor som värdesätter den personliga känslan av välbefinnande i hemmet samt en mysig inredning. Galleriinramningar i denna stilen passar särskilt bra till bilder från utflykter i naturen eller med familjen.

Confetti - trä, svart
Lancaster - drivved, mörk
Confetti - trä, vit
Unique - trä, silver/svart linje
Designer - metall, silver
Designer - metall, koppar
Klicka på en ram och få en 360°-visning samt mer information.

Moderna ramar

Stilen ”modern” harmonerar med dämpade omgivningar. Färgerna svart och vit spelar en betydande roll och återhållsamhet bidrar till att uttrycka en vacker design i denna stil. Exemplariskt till detta är de råa ytorna i silver som komplementerar de klara formerna. Med denna eleganta ramstilen understryks särskilt arkitektur- och landskapsfotografier.

Confetti - trä, svart
Designer - metall, silver
Confetti - trä, vit
Designer - metall, koppar
Sento - träbitar guldgrön
Lancaster - drivved, mörk
Designer - metall, svart
Klicka på en ram och få en 360°-visning samt mer information.

Klassiska ramar

Heminredningsstilen ”klassisk” förenar ädla rammodeller av guld och silver, som ger dina bilder struktur och skapar en stabil bas. Är ditt hem ett hus med historia och tradition? Då ger denna stil dina bilder en motsvarande vacker ram.

Luxor - furu, natur
Sento - träbitar guldgrön
Confetti - trä, svart
Designer - metall, svart
Confetti - trä, vit
Designer - metall, silver
Unique - trä, silver/svart linje
Designer - metall, guld
Natura – trästruktur, valnöt
Klicka på en ram och få en 360°-visning samt mer information.

... och passande passepartout

Alla våra galleriinramningar har en vacker mineralglasskiva. Den skyddar ditt favoritmotiv och minimerar dammytor. Vi har dessutom bestämt oss för att visa dina stora ögonblick med en passerpartout i fyra olika färger.  

 

Välj din favorit bland den svarta, vita, grå eller cremefärgade passerpartouten. Passepartouten gör ditt motiv helt perfekt med hjälp av djupeffekten.

Våra väggbeslag

Wandhalterung Holzrahmen

Träramar

Till våra galleriinramningar i trä använder vi ett professionellt väggbeslag. Metallupphängningen sätts säkert fast med tre skruvar bakom din produkt i två hörn.

Info: Detta väggbeslag försäkrar en enkel och horisontell uppsättning. Fås i 10 utvalda poster XXL -format.

Wandhalterung Metallrahmen

Metallramar

Till våra galleriinramningar i metall erbjuder vi ett säkert väggbeslag i hög kvalitet. Med hjälp av metallkilen i hörnena stabiliseras ramen helt optimalt.  

Info: Vid större format fås ramen med två beslag för att garantera en säker uppsättning till din galleriinramning. Fås till 10 utvalda poster XXL-format. 

  

Se våra andra ramar

Skuggramar – till din canvas

Till alla canvaser i standardformat erbjuder vi dekorativa skuggramar! Skuggramarnas namn relaterar till att bilden läggs ner framför skuggramen så att den går längs med ramlisten när man släpper bilden. På så vis täcks inte bilden av ramen, inget förloras i presentationen och ”3D-effekten” på kilramen bevaras.  

Rahmentypen

Förstoringar med ramar

Till dina förstoringar erbjuder vi två eleganta träramar i ayous eller rödgran. Till detta kan du välja mellan den rustika modellen ”Home” eller den moderna modellen ”Style”. Träet är avsyrat och lackerat. Med totalt 17 färgmöjligheter och fyra olika storformat kan du designa ramar till dina bilder helt efter dina önskemål. Alla förstoringar blir därmed till något helt personligt som bevarar glädjen i många år.  

Rama in dina bilder


En läcker ram kan hjälpa till att fullända helhetsintrycket av en vacker väggdekoration. Våra bildramar fås i olika material, storlekar och designer, så det finns även en ram som passar till din bild.


Rama in de bästa ögonblicken


Om du har haft turen att fånga ett helt speciellt ögonblick med kameran förtjänar det nästan att ramas in och hängas upp. Gör dina favoritbilder till fotocanvaser, poster eller fotocollage och sätt streck under stilen med en vacker bildram.


Olika ramar till olika bilder


Är du modig och redo att prova något nytt? Framkalla dina bilder och rama in dem i olika ramar. Det ger liv och ett spännande uttryck, men du ska vara försiktig så det inte blir rörigt. Det gör du på olika sätt:

  • • Gör en flerdelad väggdekoration, där de enskilda bilderna har olika ramar

  • • Gör en fotovägg med bilder i ramar som är gjorda av olika material

  • • Gör en serie med bilder där bilderna är i olika ramar, men motiven är inom samma kategori, i samma färgskala eller liknande

Därmed får du en spännande bildserie som även har en röd tråd i designen.

Våra bildramar är indelade i tre kategorier, Lantliga, moderna och klassiska. Inom varje kategori kan du välja mellan 10 färger och passepartouter i fyra olika färger.

I vår beställningsmjukvara kan du prova dig fram genom att ladda upp din bild och se den med olika färger och ramtyper omkring. Dessutom kan du här på sidan klicka på en ram och se den i 3D och få visat måtten. Därmed är det är det enklare för dig att bestämma vilken ram som passar till just din bild.


En vacker ram fulländar en vacker bild


Men några bilder är uttrycksfulla och vackra i sig själv, så det är synd att rama in dem. Det gäller för väggbilder där materialet i sig själv är tillräckligt för att visa motivet på vackraste vis. Så är det till exempel för bilder tryckt på en aluminiumplatta eller på en skumplatta. Här är materialet så karakteristiskt att en bildram nästan förstör helhetsintrycket. Dessutom går det knappt inte att rama in en bild tryckt på dessa material.


Träffa rätt med kameran!


Det är härligt att kunna pryda väggarna i hemmet med jättefina bilder som du själv har tagit. Men du tycker kanske inte att du har några bilder i din kamera eller telefon som passar till att förstoras och hängas upp? Då kan du göra följande:

  • • Vänj dig vid att ha din kamera med dig. De flesta har i dag telefoner med ganska bra kamera, så för många kommer det av sig själv.

  • • Ta bilder på olika tillfällen. Både när ni firar en högtid såsom bröllop, konfirmationer osv. Men kom även ihåg att ta bilder av vardagens små ögonblick som kan vara magiska

  • • Gå en promenad i skogen, i trädgården eller ut till vattnet. Där finns det många motiv, du ska bara öva dig på att få öga på dem

  • • Kom ihåg att de små ögonblicken kan ha lika stor betydelse som de stora

Om du fortfarande inte tycker att du har en passande bild, kan du ta en titt i vårt motivgalleri. Här finns det många motiv att välja mellan, och det finns något för varje smak, ändra från abstrakt konst till djur och natur.