Förstoringar och canvas > Fotocollage

Fotocollage med egna bilder

Förstoring på premiumpapper som collage

Förstoring på premiumpapper som collage

Dina favoritbilder på ett ögonblick: Utnyttja de många kollagen & designmallar på vårat professionella fotopapper. Finns också i panoramaformat!
från 59,00 kr*
Canvas med collage

Canvas med collage

Strålande färger, hållbara material: Anpassa dina bilder som kreativ fotokollage på högkvalitativt fotopapper.
från 169,00 kr*
Fotopanel

Fotopanel

Iscensätt dina favoritbilder på nytt med en foto-panel. Med foto-paneler i hög kvalitet kan du ge dina väggar en helt personligt touch. Du kan välja mellan liggande eller stående format och använda många snygga layouts till din foto-panel. Få inspiration och gör ditt hem mer personligt.
från 329,00 kr*
Collage på Akrylglas

Collage på Akrylglas

Vi trycker ditt önskade motiv på akrylglas. Det 4 mm tjocka akrylglaset ger fantastiska djuphetseffekter. Schyssta färger garanterar dig ett enastående utseende.
från 369,00 kr*
Collage på Aluminiumplatta

Collage på Aluminiumplatta

Den största trenden just nu är bilder på aluminiumplåt. Med ett tryck på det miljövänliga materialet får din bild inte bara ett konstaktigt utseende, men övertygar också genom sitt mycket stabila och lätta material.

från 279,00 kr*
Collage på galleritryck

Collage på galleritryck

Denna variant är det mest raffinerade sättet att presentera dina bilder på. Tryckt direkt mellan akrylglas och aluminiumplåt ger det dina bilder enastående färger.
från 389,00 kr*
Collage på Hård skumplatta

Collage på Hård skumplatta

Med en bild på ett hårt skumark kan du ge dina bilder ett modernare uttryck. Detta format övertygar genom hög stabilitet samtidigt som det är otroligt lättviktigt.

från 169,00 kr*
Flerdelad väggdekoration

Flerdelad väggdekoration

 Beställ 4 st.
CEWE VÄGGBILDER
få 10% rabatt

Använd värdekoden:

NUWALLART10

Beställ 6 st.
CEWE VÄGGBILDER
få 15% rabatt

Använd värdekoden:

NUWALLART15

Beställ 8 st..
CEWE VÄGGBILDER
få 20% rabatt

Använd värdekoden:

NUWALLART20

Fotocollage av dina bästa bilder


Är du på utkik efter fina och annorlunda sätt att använda dina bilder? Kan du inte bestämma dig för vilka som ska upp på väggen? Gör ett collage av dina bästa bilder! Sätt ihop flera bilder till en stor och vips har du unik fotokonst med ett motiv som du är glad för. Collagen trycks på canvas, vilket ger ett spännande och fint uttryck.


Gör fotocollaget online


Fotocollaget gör du själv genom att ladda upp dina bilder på vår hemsida. Hitta en lugn stund då du kan sitta vid datorn med en kopp kaffe. Nu är det tid att titta igenom dina bilder och välja ut dem du vill göra ett fotocollage av. Designa och beställ fotocollaget online och se fram emot att motta det. Det är även en perfekt fotopresent.


Så här gör du:


Du kan göra ditt collage på 2 olika sätt: Direkt här på sidan genom att klicka ’Designa här’ eller genom att ladda ner vårt prisvunna beställningsprogram. Vi rekommenderar att du använder vårt program. Det är gratis och användarvänligt. En värld av designmöjligheter öppnar sig för dig i programmet.

När du har bestämt dig för vilka bilder du vill använda till ditt fotocollage gör du följande:

 • • Ladda ner vårt gratis beställningsprogram

 • • Välj material, storlek och format

 • • Sätt in dina foton och välj eventuellt en layout

 • • Använd dig av alla designmöjligheter som finns i programmet. Lek ev. med skuggor, ramar, kanter eller olika grafiska instrument

 • • Lägg din bild i varukorgen när du är nöjd

 • • Slutför din beställning och motta din fina fotoprodukt efter 6-10 vardagar


Hur hittar jag bilder som passar ihop till mitt collage?


Vilken stil ditt fotocollage ska ha är upp till dig. Om du tycker det är svårt att komma på en bra idé kan du läsa här. Vi ger dig några tips:

 • • Den söta klassikern som aldrig blir omodern och som du aldrig tröttnar på: Barnbilder! Använd en enskild eller flera bilder av varje barn och sätt ihop dem till ett collage. Om du vill använda flera bilder kan du överväga om du ska göra bilderna i svartvitt, så det inte blir för rörigt att titta på.

 • • Du kan sätta ihop bilder på många olika sätt. T.ex. kan du sätta ihop dem som har samma tema eller färg. Eller låt barnen få var sitt bildcollage som består av en bild av dem själva eller flera små bilder av deras husdjur, foton från deras sport eller fritidsintressen, deras mamma….?

Det var de söta och roliga fotocollagen. Du kan självklart också göra en bild som är vacker och enkel i färgerna och kompositionen, så får du ett unikt och personligt collage till vardagsrummet. Vad tycker du om dessa förslag:

 • • Gör ett bildcollage med vackra naturbilder. Du kan leka med olika funktioner i vårt program och t.ex. göra en vacker blomma i olika färger. Bilder från naturen kan vara rofyllda att titta på med de vackra färgerna och stämningsfulla motiven. Gör ett collage med färger och motiv som passar ihop för ett bra helhetsintryck

 • • Gör ett fotocollage med en serie bilder från t.ex. ditt bröllop, barndop eller en annan händelse. Om du gör ett collage med foton av flera människor, ger det ro i helheten om de har samma kläder på sig, att färgerna är samma m.m.


Få tryckt ditt fotocollage på canvas eller i andra fina varianter


Välj mellan många olika material till ditt collage. Våra unika och personliga väggdekorationer levereras i absolut bästa kvalitet och med ett motiv som passar dig!

Gör ditt bildcollage på äkta fotocanvas, det ger en vacker och spännande struktur i bilden. Om bilden blir monterad bakom ett akrylglas eller på en alu-platta, ger det ett otroligt djup. Alla val är väldigt dekorativa och har sina egna egenskaper.

Våra collage och bilder ger dig många olika valmöjligheter. Se vad du bland annat kan välja mellan:

Anpassa dina collage och bilder


När du samlar flera motiv i en väggbild kan du välja mellan många designs och layouts

 • • Välj vilket material du vill trycka dina foton på. Vi erbjuder bland annat äkta fotocanvas, trä, skumplatta eller som en stor fotoposter. Det är väldigt olika vad folk föredrar. Några är tokiga i träets struktur och unika utseende och tycker det är väldigt skulpturlikt. Andra gillar de klassiska förstoringarna eller de råa alu-plattorna bättre. Du väljer både motivet till din väggdekoration och vilket material det ska tryckas på. Välj det du tycker bäst om.

 • • Välj mellan många olika storlekar och varianter. Fotocollage finns både som kvadratiska och rektangulära från str. 20 x 20 cm och 20 x 30 cm och upp till 130 x 130 cm och 90 x 160 cm. Om du väljer små collage kan det se fint och dekorativt ut om du sätter upp flera tillsammans, antingen efter varandra eller som ett collage av bilder på väggen. Välj det format du gillar bäst och kom ihåg att ta hänsyn till hur mycket väggplats du har.

 • • Vissa bilder levereras med en ram. Annars kan du beställa ramar i olika stilar och material till många av våra bilder.

 • • Välj mellan olika slags väggupphängningar till dina bilder

Välj dina väggdekorationer noga – gör dina egna fotocollage och spännande bilder hos CEWE. Gå på upptäcktsfärd i vårt beställningsprogram och dyk ner i den kreativa världen som öppnar sig för dig. Dina väggdekorationer blir av hög kvalitet och passar perfekt för ditt hem, din smak och din inredning.


Gör en CEWE FOTOBOK


Gör även en CEWE FOTOBOK med dina bästa bilder! Fotoboken fungerar som ditt personliga fotoalbum. Dina bilder och texter trycks direkt på sidorna. Du kan göra fotoböcker till många olika anledningar och även här kan du välja mellan olika format och varianter.


Helt nöjd!


Eller pengarna tillbaka! Vi vill att du blir 100% nöjd med dina bilder från CEWE. Därför ger vi dig 100 % nöjdhetsgaranti, när du gör dina väggbilder hos oss. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med dina bilder, kontakta vår kundservice.