Välj en personlig julkalender ditt barn kommer älska!

Det finns många julkalendrar att välja mellan till barn, men vad sägs om att göra en helt unik chokladjulkalender med egen bild här hos CEWE? Små barn älskar att titta på bilder av sig själv och minnas roliga ögonblick. Så välj en bra bild som får leendet fram – eventuellt tillsammans med föräldrar eller andra som ditt barn har en nära och varm kontakt med.

Välj mellan olika julkalendrar

Enkelt att själv göra din julkalender till ditt barn här hos CEWE

Oavsett vilken av de ovanstående du väljer, kan chokladkalendern på framsidan designas precis med den barnbilden eller –bilderna som du vill. Det är enkelt att ladda upp bilderna på vår hemsida och beskära bilderna. Du kan också göra chokladkalendern i vår foto-app om du föredrar att göra den direkt från din mobil.

Lek med designen på chokladkalendern till ditt barn

Utöver ditt val av bilden av ditt barn, finns det flera möjligheter för att göra din chokladjulkalender ännu mer unik. Du kan välja att placera bara en bild på kalendern. Du kan också använda några av designmöjligheterna på hemsidan och hitta en designmall som du tycker om. Du kan använda både mönster, filter och flera bilder bredvid varandra, som om du gjorde en canvastavla. Det är även möjligt att rita på dina bilder, om du t.ex. vill rita en tomteluva på ditt huvud.

Släpp loss kreativiteten på din barnjulkalender

Du kan t.ex. göra din egen design på din chokladkalender i en av apparna som finns runt omkring, t.ex. Phonto eller PicsArt. Där kan du göra ett mönster med dina bilder i. Du kan ta roliga bilder via Snapchat, spara dem och trycka dem på julkalendern i en canvas. Var uppmärksam på att bilderna har en tillräckligt hög upplösning för att kunna tryckas. Beställningsprogrammet har en smiley som indikerar om upplösningen är tillräckligt hög. När du är färdig med att redigera din bild kan du spara den och använda den på din julkalender.

Vilka motiv ska finnas på chokladkalendern?

På chokladkalendern ska det kanske vara en bild av barnen eller hela familjen tillsammans? Gör det till en mysig stund att ta bilder av barnen och er själva. Kanske ska barnen få lov att ta med särskilda gäster till fotoshootet: favoritnallen eller kaninen Skutt.

Ni får de bästa bilderna om barnen har det kul.

Lägg ner tid på att få den rätta stämningen, antingen där hemma eller ute i snön. Ni kan självklart använda er mobilkamera, men var uppmärksam på att kvaliteten med mobilkameror kan vara varierande. Hemsidan bedömer hur bra kvaliteten blir på bilderna på chokladkalendern.

Överraska barnen med en helt särskild present innan jul

När paketet med chokladkalendern kommer med posten kommer ni att uppleva äkta entusiasm från barnen över hur stora chokladkalendrarna är och glädje över att det är de själva som är på bilden på deras egen chokladkalender.

Barnen kommer att älska er för denna unika present!

Börja i god tid innan december och gör din chokladjulkalender här!

Har du övervägt vem du mer kan ge en chokladkalender till?