CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Matlåda Matlåda Matlåda

Matlåda

För små och stora finsmakare

Vår matlåda håller inte bara maten färsk, utan är också helt unik med din favoritbild på locket, vilket gör det lätt att hitta din personliga lunchlåda bland de andra i kylen.

  • Mått: 18,5 x 12,8 x 4,4 cm
  • Finns i rött, gult, och blått
  • Livsmedelssäker plast
199,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Storlek:

18,5 x 12,8 x 4,4 cm

Material:

Livsmedelssäker plast

Tryckbar yta:

14,3 x 9 cm

Färg:

Röd, gul eller blå

Personlig matlåda – ät matsäcken med glädje

Går ditt barn till en aktivitet där han eller hon ska ha en matsäck med sig? Om ja, så ska ditt barn ha en personlig matlåda med sin egen bild på.

Med en personlig matlåda får ditt barn mer lust att äta sin matsäck än annars. Maten är nämligen snyggt paketerad, vilket får en matsäck att smaka ännu bättre än den brukar. Den coola matlådan gör också att ditt barn ser extra mycket fram emot mellanmålet än vanligtvis, för då kan han/hon visa sin matsäck för kamraterna. Ditt barn får en känsla av glädje när han/hon ser sin favoritbild på sin matlåda. Det piggar upp humöret och ger extra mycket energi till resten av dagen.

Gör en smart och personlig matlåda i gult, rött eller blått hos oss. Matlådan är gjord i en smart och barnvänlig design och har en passande storlek till förvaring av ditt barns matsäck. Dessutom finns det möjlighet att få text på matlådan. Exempelvis kan du lägga till ditt barns namn och på så vis göra det tydligt vem som äger denna matsäck. Att designa sin egen personliga matlåda med bild är enkelt. Det enda du ska göra är att välja bild till matlådan, skriva valfri text samt bestämma dig för vilken färg den ska ha. När du är nöjd med din matlåda, genomför du enkelt beställningen. Därefter går det 8-11 vardagar innan du får den nya smarta matlådan med bild.

När du har fått den nya matlådan är det bara att göra en matsäck och gå ut och visa den för kamraterna. Med en snygg och personlig matlåda kommer ditt barn garanterat ha den coolaste matsäcken.

En vacker och personlig matlåda är den perfekta presentidén till ditt barn eller barnbarn. Den vackra matlådan kommer sprida glädje genom den personliga bilden, och samtidigt kommer barnet att tänka på den person som gav presenten varje gång han/hon äter sin matsäck.