Se vår topp 3 över de bästa alla hjärtans dag-presenterna

Det är vinter, kallt och mörkt. Och som om inte det skulle vara nog, så regnar det också. Det kan nästan inte bli värre! Som tur är har vi något bra att se fram emot, nämligen Alla hjärtans dag som är precis runt hörnet. Härligt att vi har en mysig och romantisk dag i sikte, där kärleken firas och romantiken är i fokus hela dagen. Åh, det blir skönt!  

Men vänta! Du ska ju hitta en present till ditt livs kärlek! Och det ska helst vara något annat än en hjärtformad chokladask, eller hur? Men vad ska du hitta på? Bara lugn, det ska vi berätta för dig. Läs vårt blogginlägg här där vi berättar för dig varför du ska ge en fotopresent till ditt livs kärlek samt presenterar vår topp 3 över de bästa presenterna till Alla hjärtans dag.

Ge en personlig alla hjärtans dag-present

Gör den själv!

Alla blir glada av personliga presenter. Det visar att det verkligen ligger tankar och känslor bakom presenten du har valt, i stället för att välja något från hyllan i affären. Och när det nu är Alla hjärtans dag vi firar, är det ännu större anledning till att presenten ska vara något helt speciellt.

Du har säker flera fina, söta, vackra, roliga eller romantiska bilder av dig och din partner. Kanske är en eller flera av dem framkallade och upphängda på kylen. Men de fina bilderna kan användas till så mycket mer, och det berättar vi för dig här, där vi ger dig vårt förslag på de tre bästa fotopresenterna du kan använda till att ge till din partner på Alla hjärtans dag.

Topp 3 över söta, vackra och romantiska fotopresenter till Alla hjärtans dag

Läs med här och bli inspirerad. Kom ihåg att alla fotopresenterna kan designas och stylas så de stämmer med din och din partners smak.

  1. En fotobok. På förstaplatsen har vi en CEWE FOTOBOK. Det är den ultimata presenten, och det är oavsett om ni har varit tillsammans i 3 månader eller 20 år. Fotoboken fyller du med dina egna, utvalda bilder från er tid tillsammans. Titta i gömmorna och hitta några vackra och stämningsfulla bilder från er tid tillsammans. Skriv eventuellt lite text till i form av en liten beskrivning av vad som händer på bilderna eller små, söta meddelanden. Välj design och några färger du tycker om och dekorera med några hjärtan eller en vacker bakgrundsfärg.
  2. En väggbild. På andraplatsen kommer läcker fotokonst till väggen. Det kan vara en fin bild av er två tillsammans, om du har en riktigt bra en. Har ni skaffat familj, kan du kanske ta en riktigt fin familjebild av er allihop och förstora. Ett tredje förslag till ett motiv kan vara en vacker naturbild eller en särskild semesterbild från en resa ni har varit på tillsammans, eller ett annat stämningsfullt motiv till en bild till vardagsrummet i ert gemensamma hem.
  3. På en tredjeplats har vi en läcker och unik dörrskylt. Vår dörrskylt kan göras med en bild av er två samt era namn. Detta är särskilt sött om ni just har flyttat ihop.

Om du tycker det är lite för mycket eller lite för stora alla hjärtans dag-presenter, så har vi också gjort en topp 3 över lite mindre fotopresenter som du kan ge din älskade. Se här:

  1. En fotomugg av dig! Eller med ett sött partnerfoto av er två. Den ska han/hon självklart ha med sig på jobbet varje dag!
  2. Framkalla en vacker partnerbild, rama in den och ställ fram den där man ofta får öga på den. Ta en titt på, till exempel, våra art prints, om du gärna vill göra en bild som är lite annorlunda på ett snyggt sätt.
  3. En T-shirt med en söt partnerbild tryckt på. Om du tycker de är lite kitsch, så läs vårt blogginlägg om vid vilka tillfällen du kan använda T-shirts med tryck.

Gör fotopresenterna online med dina egna bilder och din egen design

Alla fotopresenterna gör du genom att ladda ner vårt gratis program, välja produkten du vill göra, ladda upp bilden du vill använda och sedan gå igång med att designa. Det är enkelt och bekvämt, och du kommer inte ha några problem med att spara presenten åt din partner. Om du registrerar dig som användare, kan du nämligen spara dina fotopresenter online.

Mycket nöje!