Visa dina vänner vad de betyder för dig: Skapa en vänskapsbok!

Som ett populärt talesätt säger, dina vänner är den familj du själv väljer. Dina vänner finns alltid där. De är där när du behöver prata, när du vill fira stora och små evenemang eller när du behöver måla om ditt hem. Genom att skapa en CEWE FOTOBOK Pure som en vänskapsbok kan du visa dina vänner hur mycket du uppskattar dem, med 22 bilder.

Visa dina vänner att du tänker på dem

Skapa en vänskapsbok

Till vardags kan  det vara lätt att ta dina vänner för givet – de finns alltid till för dig. Därför är det ibland en bra idé att stanna upp och visa dem hur mycket de faktiskt betyder för dig. Du kan göra det med det lilla fina fotobokformatet ”Pure”, som har en storlek på 15 x 15 cm. Allt du behöver för att skapa din fotobok är 22 bilder från din smartphone eller surfplatta.

Vilken historia de 22 bilderna ska berätta är helt upp till dig. Kanske har du en hel del lustiga bilder av er tillsammans som inte är tillräckligt bra eller passande för att läggas ut på sociala medier, men som fortfarande är väldigt roliga att titta på. Ni kanske också har varit på en weekend till en storstad tillsammans, eller på en festival. Oavsett vilka bilder du väljer, blir vänskapsboken definitivt en stor överraskning för dina vänner, som de inte förväntat sig.

Så beställer du din CEWE FOTOBOK Pure som en vänskapsbok

Fotobok som en vänskapsbok

Du kan välja mellan sju olika stilar för din fotobok. Varje stil ger din fotobok en egen look. Vilken layout du ska välja beror bara på vad du vill skapa för slags bok. Om dina bilder ska vara i fokus, är stilen ”Full style” lämplig. Här skrivs dina bilder ut ända till sidans kant. Du kan också välja en av stilarna där du har en vit ram runt alla bilder, vilket lämnar utrymme för dig att skriva en kort kommentar vid bilden.

Att skapa en fotobok direkt på din smartphone är snabbt och enkelt:

  • Ladda ner appen i Google Play eller App Store
  • Välj stil
  • Lägg in 22 bilder
  • Lägg till personliga texter
  • Genomför köpet

Tips: Du kan välja en alternativ leveransadress när du beställer. På det sättet är det enkelt för dig att skicka fotoboken som en personlig present. CEWE FOTOBOK Pure levereras också i ett vackert fodral, så att den är snyggt förpackad.

En liten bok för en stor vänskap

Även om fotoboken inte är stor har den fortfarande en stor effekt. Först och främst eftersom det är bilderna som är i fokus. För det andra eftersom du har tillräckligt med designfrihet för att göra boken personlig med dina egna texter och layoutval. Slutligen, i vänskapsboken har du den perfekta överraskningen eftersom dina vänner inte förväntar sig gåvan – särskilt inte om det är en spontan gåva du skickar dem.

Vill du göra en större fotobok för dina vänner? Här ger vi dig inspiration på hur du väljer ett tema för din fotobok och hur du skapar din fotobok med fantastiska designeffekter.

Mycket nöje med att överraska dina vänner!