Så använder du de fina hexxas

Har du sett våra smarta och supermoderna hexxas-väggbilder? De väcker i alla fall uppmärksamhet, men ändå upplever vi att några tvivlar lite på att använda dem. Kanske är du en av dem som tycker att de är jättesnygga, men kanske inte helt vet hur du ska använda dem? Då ska du läsa med här, där vi ger dig ett litet intro till hexxas samt ett par bra idéer till hur du är kreativ med de smarta, sexkantiga bilderna.

Sätt ihop hexxas i serier

Hexxas är inte de största av våra väggbilder. De är förhållandevis små, men vad de inte har i storlek har de i charm och stil. Just eftersom de inte är så stora som de posters eller stora väggbilder, du också kan göra med dina egna bilder, blir din väggdekoration riktigt fin med flera hexxas som sätts ihop.

Du kan till exempel göra så här:

  • Gör en serie familjebilleder och sätt upp dem som en orm. Det kan eventuellt vara en serie porträttbilder av barnen där varje barn har sin egen hexxas eller eventuellt flera.
  • Hitta bilder från huvudstäder du har besökt eller andra semesterbilder. Gör en eller flera hexxas per huvudstad. Kanske har du några bilder med städernas kännetecken eller annat som gör att man kan se vilken huvudstad det är, utan att det står med text.
  • Låt eventuellt en enskild färg eller nyans upprepas i de flesta bilderna. Det kan till exempel vara en färg du också har på en av soffkuddarna, på ett par stearinljus eller på en av mattorna på golvet.
  • Gör en eller två dekorationer där du sätter dina hexxas i form av en blomma, om du har plats till det.

Gör ett stamträd med hexxas

Ja, du läste rätt. Gör en snygg väggdekoration som visar dig och din familj. Gör en hexxas för varje familjemedlem och gör ditt eget, personliga fotostamträd. Kanske ska det bara vara dig, partnern och barnen, eller kanske vill ni utvidga det lite och ha med foton av mor- och farföräldrarna?

Gör en fin vägg med landskapsbilder på hexxas

Landskapsbilder, eller naturbilder kan vara oändligt vackra. Vilken sorts foto från naturen man tycker bäst om är mycket individuellt. Vissa älskar de stora vidderna, brusande vattenfall och lummig regnskog. Andra gillar den ljusgröna bokskogen här hemma, små pärlhyacinter i trädgården och äppelträdet i full blom. Välj några färger till dina hexxas som passar till din övriga inredning.

Använd också de sexkantiga väggbilderna i barnrummet

Hexxas är tillverkade av hårt men lätt skum. Därmed passar de även att ha som väggbilder i barnrummet (Link til blogpost om vægbilelder i børneværelset), där det kanske inte är smart med inramade bilder och glas som kan gå söner eller göra ont i ett litet huvud, om det faller ner under vilda lekar. Gör en orm av de sexkantiga bilderna med foton och färger som Junior tycker om.

Gör en serie grafiska väggbilder med hexxas

Om du tycker att du har tillräckligt med bilder av familjen framme och från alla de spännande och vackra platserna ni har varit på, kan det hända att du behöver titta på något annat. Prova att göra en serie hexxas med grafiska mönster och snygga motiv.

Vad är så smart med hexxas?

Den sexkantiga formen gör att du kan utvidga din fotovägg med hexxas i oändlighet. Det medföljer en anpassningsbit så du kan mäta ut ett exakt avstånd mellan dina väggbilder, så det kommer se topprofessionellt ut. Du kan bygga ut på alla led och kanter och låta din egen personliga väggkonst ta den plats du tycker den förtjänar. I takt med att du tar bilder som passar till din hexxas-serie gör du bara några fler och hänger upp. Hexxas har en bra storlek och ett mycket förnuftigt pris, så det inte blir för dyrt att låta den växa.

Mycket nöje!