Behöver du en bra presentidé? Ge en årsbok

Den perfekta presenten är alltid svår att hitta. Men här får du det allra bästa tipset: Gör en personlig present! Då vet mottagaren att du faktiskt har tänkt på honom/henne och vad de skulle tycka om. Och en bra, personlig present är en fotobok, och här i samband med årsskiftet är det perfekt att göra en årsbok till den du tycker om.

Så gör du en personlig årsbok

Välj den CEWE FOTOBOK du gärna vill göra som din årsbok. När du har storlek, papper och omslag redo kan du börja designa din bok. Om du har varit så smart att ha sorterat bilderna på förhand, ska de bara dras in och placeras där du gärna vill ha dem på sidorna. Bygg upp din årsbok kronologiskt och låt den visa ett år i ditt eller din familjs liv. Kom ihåg att du även kan sätta in text i din fotobok. Det ger något extra till din årsbok när det finns små kommentarer och meningar som berättar om bilderna.

Vem blir glad av att få en årsbok?

Åh, det är nog enklare att fråga vem som inte blir glad av en årsbok! Vår gissning på vem som nästan kommer falla baklänges av glädje kommer här:

  • Din bättre hälft. Han eller hon kommer bli varm om hjärtat och kommer verkligen uppskatta att du har samlat minnen från ert 2019 i en hel bok. Fyll boken med bilder av stort och smått och berätta om årets gång i er familj i bilder och ord.
  • Mor-/farföräldrarna. De kommer älska at få en årsbok som berättar om det gångna året. Hitta bra bilder av vad som har hänt i familjen och använd gärna bilder som är från händelser där mor-/farföräldrarna själva har varit med, men även några som de missade. Då blir det en lite mer ”spännande” bok, när de inte känner till innehållet på förhand.
  • Din bästa vän. Har det varit ett speciellt år för din vän eller för er två tillsammans? Har ni haft flera fina upplevelser tillsammans, som du har bevarat i form av bilder, ska du ju göra en årsbok till honom/henne. Kom ihåg att årsboken inte bara visar viktiga händelser, utan även upplevelser, speciella stunder och minnen som vittnar om året som gått.
  • Din son eller dotter. Oavsett ålder älskar barn att titta på bilder av familjen och andra de känner, och de är särskilt glada för att se bilder av dem själv. Så en hel fotobok dedikerad till Magnus eller Laura och er familj kommer garanterat uppskattas! Och så är det en bra anledning till mysiga stunder i soffan, där ni tillsammans kan sitta och minnas det gångna året.

En årsbok passar både som en personlig julklapp, födelsedagspresent, en perfekt, hemgjord alla hjärtans dag-present (Link til blogpost: Lav den bästa alla hjärtans dag present) eller vad du annars tycker passar. Men egentligen behöver det inte finnas en anledning till att glädja en du tycker om, väl?

Mycket nöje!