På utflykt med familjen: Inspiration för familjebilder

Ska du med familjen på utflykt i sommar? Eller har ni bestämt er för en semester där ni tar det lugnt hemma, och utforskar närområdet?

En roadtrip med familieglädje

Fotograf Ruben Soltvedt är på biltur genom Norge med sin familj i sommar – från söder till norr. På vägen tar han bilder av både små och stora ögonblick: matpauser i husbilen, avkylande drycker och magnifika och vackra bilder på naturen. Tillsammans berättar varje ögonblick hela historien om sommaren, och bilderna är verkligen värda att ta hand om – oavsett om du är på en spännande rundresa eller stannar hemma i närområdet. Så se till att alltid ha kameran lättillgänglig och knäpp en massa bilder! Du kommer inte ångra dig när hösten och vintern gör sin entré igen. Få en inblick i Ruben och familjens resa och få inspiration för dina egna bilder från dessa fantastiska ögonblicksbilder.

FOTO: Ruben Soltvedt
FOTO: Ruben Soltvedt
FOTO: Ruben Soltvedt
FOTO: Ruben Soltvedt


Låt bilderna leva vidare i den fysiska världen

Naturligtvis ska de bilder du tar i sommar inte ligga bortglömda i din telefon eller kamera. Berätta historien om sommaren 2020 i en fotobok, dekorera väggen med ett oförglömligt fotoögonblick eller skapa en mugg med sommars roligaste stunder på. Möjligheterna är oändliga, och genom att ta bilderna till den fysiska världen kan hela familjen minnas den spännande promenaden eller de varma kvällarna – bara genom att titta på bokhyllan, i köksskåpet eller på väggarna i vardagsrummet.

Är du sugen på några fina fototips på hur du tar bilder som berättar en historia? Kolla då in den här artikeln