Nu kan du skicka in bilder till CEWE Photo Award 2021

Världens största fototävling startar igen för fjärde gången under mottot ”Vår värld är vacker”! Har du tagit en bild som hela världen är värd att se? Då ska du skicka den och vara med och tävla..

Vilka bilder bringar tillbaka fina minnen? Vilka situationer får människor att le? De som ställer dessa frågor är bra kandidater för att delta i CEWE Photo Award! Fototävlingen har under de senaste åren visat att bilder talar ett universellt språk som sammankopplar människor – över nationella gränser. Det är en egenskap som blir allt viktigare. Temat ”Our World is Beautiful”, eller ”Vår värld är vacker”, syftar till att uppmärksamma vad som är vackert och värt att skydda i världen och i många olika livssituationer. Varje deltagare bidrar dessutom till att göra världen till en lite bättre plats: För varje foto som skickas in donerar CEWE 0,10 euro till SOS Barnbyar International.

Oavsett om du är en hobbyfotograf eller en professionell fotograf kan du delta i den internationella fototävlingen CEWE Photo Award. Det finns inget krav på utrustning, du kan skicka in så många bilder du vill och det är helt gratis att delta. Allt som krävs är att du är över 18 år. De priser du kan vinna är imponerande – här är det möjligt att erhålla ett av 1000 priser, totalt värda ca. 250.000 euro!

Förra årets vinnare. Foto: Ina Schieferdecker

Förra året tog Ina Schieferdecker från Tyskland 1: a platsen med bilden ”Hide-and-seek with a ground squirrel” – kanske kommer det vara du som vinner i år?

Vår vackra värld

Tävlingens motto, ”Vår värld är vacker”, öppnar upp för dig att visa din personliga bild av vardagliga fascinerande detaljer eller bilder som får dig att förundras över den magnifika naturen. Med 10 olika kategorier kan du nästan vara säker på att du hittar en lämplig plats för ditt foto.

Och nu undrar du kanske vilka kategorier dessa är? Svaret kommer här:

  • Natur
  • Djur
  • Hobby och fritid
  • Landskap
  • Arkitektur och teknologi
  • Resor och kultur
  • Flygfoto
  • Mat och matlaging
  • Människor
  • Sport

Du är säkert även nyfiken över vilka priser du kan vinna genom att delta i CEWE Photo Award, och här får du en översikt:

1:a plats (samlad vinnare)
Huvudpriset är en fritt utvald resa värd 15.000 euro, fotoutrustning värd 7.500 euro och CEWE bildprodukter värda 2.500 euro.

2-10:e plats
Fotoutrustning värd 5.000 euro och fotoprodukter från CEWE värda 2.500 euro.

11-30:e plats
Fotoutrustning värd 2.500 euro och fotoprodukter från CEWE värda 1.000 euro.

31-1000:e plats
Ett presentkort för bildprodukter från CEWE värde 100 euro.

Du kan skicka in bilder till och med 31 maj 2021.
Så vad väntar du på? Skicka in din bästa bild – kanske blir du en av vinnarna?
Och kom ihåg: Du stöttar SOS Barnbyar för varje bild du skickar in.