Mobilskal med foto, vilka bilder kan du använda

Det har blivit väldigt populärt med specialdesignade skal, och även hos oss kan du göra mobilskal till nästan alla mobiler – och använda snygga bilder som du själv har tagit som motiv. Men… känner du igen dig i att man har så många fina bilder att man inte kan bestämma sig för vilken man vill använda? Läs med här, där vi ger dig ett par idéer.

Idéer till foton på ditt mobilskal

Ett mobilskal med en bild på som du själv har tagit är snyggt. Men det kan faktiskt vara lite svårt att bestämma sig för vilken av sina fantastiska snapshots man vill ha på sitt skal. Här har vi gjort en liten lista med de mest populära motiven folk väljer till deras skal. Vi hoppas du kan hitta lite inspiration till vad som ska vara på ditt eget.

  1. Barnen. Guldklimparna, dem vi är så stolta över och så gärna vill visa fram. Det finns två riktigt bra anledningar till att ha ett foto av barnen på ditt skal: För det första kan du alltid ta en titt på deras söta leenden, var som helst och när som helst. För det andra har du alltid en bild av dem vid handen när folk frågar om barnen har blivit stora och om du inte har en bild av dem.
  2. Familjen. Familjebilder, särskilt om det finns barn med i bilden, är det ett evigt populärt motiv på skal. Och det kan man inte säga emot. Familjen är oftast det bästa vi har, och vem vill inte gärna visa fram dem och kanske själv ta en titt på dem flera gånger om dagen?
  3. Hunden. Ja, det stämmer. Nära följt av katten. Vi älskar våra husdjur och tar många bilder av dem. Så varför inte också använda en av de fina bilderna till skalet till mobilen?
  4. Vännerna. En riktigt bra gruppbild av alla kompisarna som alltid får dig på gott humör. Och roliga bilder är alltid en hit.
  5. Dig själv! Antingen som en riktigt rolig och galen bild, eller en där du bara ser jättesnygg ut. Kanske har du tagit en jättebra selfie, eller kanske är det en av vännerna som fångade dig när du såg som hetast ut. Eller inte. Om du tycker om det roliga och stolliga eller det läckra och stylade, är en smaksak.

Gör skal med bild till Samsung, Huawei och iPhone 8 i silikon, trä och mycket annat

Om du inte känner att du har en bild att sätta på ditt skal, så gå ut och ta en. Du ska bara ha bilderna på din telefon eller kamera för att designa ditt eget skal. Bilden laddar du bara upp på vår hemsida eller i vårt program, där du också väljer vilken telefon du vill göra skalet till, vilken sorts skal du vil göra (plånboksfodral, etui osv) material (läderskal, silikonskal osv.) och om du ska leka lite med färger, texter och andra designelement.

Gör flera skal på en gång

Vissa gör faktiskt en hel rad skal när de redan är i gång. Så har de något att byta mellan, allt efter humör, årstid och om man är riktigt cool, kläderna. Du ska bara hitta en passande bild och ladda upp. Både designprocessen och beställningen föregår online, så det kan nästan inte vara enklare.

Så slå dig loss och tänk på att ett snyggt skal med bild också är en riktigt bra presentidé.

Mycket nöje!