Instruktionsfilmer: Få användbara tips och tricks för din CEWE FOTOBOK!

Här har vi sammanställt fyra filmer som visar dig hur du kommer igång med din fotobok, och även andra användbara tips och tricks. Filmerna kommer förmodligen både ge dig svar på de frågor du redan har och på sådant du inte ens visste att du undrade över!

Skapa en CEWE FOTOBOK med hjälp av assistenten

I den här instruktionsfilmen visar vi dig hur du skapar en CEWE FOTOBOK på det enklaste sättet: Genom att använda assistenten! Assistenten hjälper dig att placera bilder och designa hela boken. Och naturligtvis kan du justera allt så att du får det precis som du vill ha det.

Skapa en CEWE FOTOBOK utan hjälp av assistenten

Du kan naturligtvis skapa en CEWE FOTOBOK från grunden utan hjälp av någon assistent. Du har även då full kreativ frihet! Titta på den här filmen för en enkel introduktion och flera bra tips och tricks.

Lägg till filmklipp i din CEWE FOTOBOK

Visste du att det är möjligt att lägga till filmer i din fotobok? Du får veta hur du gör i instruktionen nedan.

Användbara designtips

När du har bekantat dig med CEWEs fotoprogram och är redo att ta din design till nästa nivå, ta en titt på den här filmen. Här visar vi dig hur du laddar ner flera desingmallar och cliparts, hur du ändrar färg på cliparts, hur du redigerar en bild i fotoprogrammet och hur du skapar din egen layout.