Guide: Det nya beställningsprogrammet – version 7.0.2

Vi har gett vår gratis beställningsprogram en uppfriskning. Arbetsytan är nu ännu mer användarvänlig och intuitiv. Vi har även lagt till nya produkter och funktioner. Det har nu blivit ännu lättare att förvandla dina bilder till fina historier.

Den nya editorn

I den nya editorn är det lättare än någonsin att designa sina fotoböcker. Vi har tänkt igenom och optimerat flera funktioner, så att du nu kan anpassa din arbetsyta efter dina behov, och när du markerar ett objekt, kommer funktionerna för objektet att dyka upp helt automatiskt i högermenyn, så att du inte längre ska leta efter dem.

Ännu fler designmallar

De flesta vill skapa en röd tråd genom sina fotoböcker och det har nu blivit ännu lättare, för nu har det kommit fler designmallar, bokmallar och sidlayouter som gör det lätt för dig att genomföra en särskild stil eller design igenom hela din fotobok.

Prisvinnande inbindningar

Du känner säkert till att du kan välja om du vill ha en mjukpärm eller hårdpärm på din fotobok, men som något nytt kan du nu även välja en av våra två prisvinnande inbindningar: den exklusiva läderinbindningen eller den eleganta canvasinbindningen som kan väljas för CEWE FOTOBOK XL och XXL panorama. Våra två helt nya inbindningar har vunnit pris i kategorin ’Best photo service worldwide’ till TIPA WORLD AWARDS 2020.

Priset från ’Technical Image Press Association’ – eller TIPA – är bland de mest prestigefyllda fotoproduktpriserna i världen. En oberoende panel gör en rad produkttester som de utser vinnarna utifrån och målet med TIPA är att informera branschen om nyheter.

Låt ditt omslag skina!

Framsidan på din fotobok är den viktigaste sidan i hela boken. Den är det första läsaren ser och ska ge läsaren lust att öppna boken. Oavsett om du designar omslaget som det första eller det sista du gör, så kan du få den att skina.

 1. Effekttryck – nu även roséguldtryck
  Sedan 2018 har du kunnat designa ditt omslag med guld- och silvertryck eller den fina effektlacken, och nu kan du även pynta ditt omslag med roséguldtryck och ge ditt omslag ett trendigt omslag. Roséguldtryck kan användas på cliparts och för att framhäva texter som t.ex. fotobokens titel.
 2. Bakgrunder med effektlack
  Du kan låta hela omslaget glänsa genom att använda en bakgrund med effektlack. När du väljer Bakgrunder i vänstermenyn, kan du i dropdown-menyn välja Effektlack och se några av våra fina bakgrunder. Och du kan ladda ner ännu fler!
 3. Designmallar och bokmallar med effekttryck
  Under menyvalen Designmallar och Bokmallar hittar du nu massor av fina mallar med effektlack, guld- eller silvertryck.
  Tips: Du kan såklart ta bort eller lägga till objekt även om du har valt en mall eller stilart.

Har du frågor?

Är du osäker på något eller har du frågor, då kan du alltid skriva eller ringa till vår kundservice, som väldigt gärna hjälper dig. Hitta kontaktinformation och öppningstider till vår kundservice