Det är snart alla hjärtans dag – gör en vacker fotopresent med dina egna bilder

Det är snart alla hjärtans dag! Och om du ännu inte har hittat den perfekta presenten till din bättre hälft, så ska du sätta i gång. Om du inte vill nöjas med att ge honom eller henne den vanliga chokladasken, vill säga. Men det vill du väl inte? Du vill ge något bättre, eller hur? Vi håller med, och här presenterar vi ett par idéer till söta och romantiska idéer till alla hjärtans dag-presenter till din partner. Idéer till fotopresenter som du kan göra med dina egna bilder.

Vad ska ni göra på dagen?

De flesta paren har börjat fira alla hjärtans dag med en god middag. Vissa väljer att ha en middag hemma i lugn och ro. Då är det fritt fram med maten. Du kan välja att göra din älskades favoriträtt och göra honom eller henne glad på det viset. En bra skvätt grädde i såsen och ett gott glas rödvin eller en läcker specialöl gör många glada!

Ni kan också välja att fira dagen genom att gå ut och äta. Här ska ni komma ihåg att beställa bord i god tid, det är konkurrens om platserna på denna kärlekens dag. Men lyckades det för er, är en härlig middag ute, där allt blir serverat och ingen disk väntar på en efteråt, också ett bra startskott på en romantisk kväll.

Och så är det ju presenten…

Ge din partner den sötaste och mest romantiska fotopresenten

Alla hjärtans dag - Bildpresentask

Presenter är viktiga! Särskilt på alla hjärtans dag. Om du gärna vill ge din bättre hälft en present som både är söt och romantisk, ta då en titt på vår nya produkt, en både vacker och läcker fotopresentask. Det är en riktigt bra idé till att använda en eller flera av de söta bilderna ni har av er tillsammans, eller den fina bilden av dig själv som du gärna vill ge till din partner. Du kan välja mellan en fotopresentask med läcker Ferrero-choklad eller en fin fyll-själv-presentask utan chokladen, där du själv kan lägga din present i. Askarna har dina utvalda bilder tryckt på både insidan och utsidan.

Läs också vårt blogginlägg om den bästa alla hjärtans dag-presenten ever – som kräver lite mer arbete, men som absolut kommer uppskattas. Och det är en present du kan göra med dina egna bilder.

Andra presentidéer till kärlekens dag

Om du inte vill ge presentaskar, choklad eller fotoböcker, ta då en titt på dessa tre presentidéerna:

  • Till dem som gärna vill göra det enkelt: Ge din partner en tur på bio. Det är alltid roligt att bli överraskad med ett par biobiljetter, och när du har ordnat allt med reservation, betalning osv. ska din partner bara slappna av och njuta av kvällen.
  • Till friluftsmänniskorna: En tur ute i det fria. Tycker han eller hon om att vara ute i naturen, är det också riktigt mysigt med en tur utomhus, även om det är vinter. Packa en matsäck med läckra mackor och en termoskanna med varm choklad. Kom också ihåg ett par varma filtar och kuddar att sitta på.
  • Till de upptagna: En kväll hemma, där din älskade inte ska göra någonting alls. Han eller hon ska bara sätta sig på soffan efter en lång arbetsdag, så ordnar du en läcker middag, en bra och romantisk film och en stor skål godis och popcorn. Vem skulle inte uppskatta en sådan kväll när man har en hektisk vardag?

Mycket nöje med att hitta en bra present – och glad alla hjärtans dag!