Gör den bästa alla hjärtans dag-presenten – en fotobok

Julen är knappt förbi innan vi igen ska tänka på presenter. Men denna gången är det som tur är inte så många, bara en enda till den du tycker om. Men det kan också vara svårt att hitta en present som är fin, romantisk och personlig, särskilt när han eller hon just har fått allt de önskar sig i julklapp. Men bara lugn, här hittar du svaret på alla dina böner: Gör en CEWE FOTOBOK.

Kärleksboken över alla kärleksböcker

Vad är det som är romantiskt med en fotobok, frågar du nu. Och det kan vi berätta för dig, se bara här:

  • En fotobok är en berättelse om ert liv tillsammans. Och är det inte romantiskt att bli påmind om alla de fina stunderna ni har haft tillsammans och som du har dokumenterat och sparat som bra minnen?
  • En fotobok är en personlig present. Och den sortens present gör man bara till personer dom betyder särskilt mycket för en, och som man verkligen tycker om.

Vi rekommenderar att du laddar ner vårt gratis program och går på upptäcktsfärd. Allt är möjligt när det kommer till att designa en vacker bok. Du kan ge sidorna färger och skugga, du kan pynta med små hjärtan på utvalda ställen, eller vad du annars tycker om. Hitta dina bästa bilder och designa och beställ allt online. Allt efter vilken sorts fotobok du gör, är leveranstiden 5-11 vardagar, men är ofta snabbare. Men för säkerhets skull: Var ute i god tid, så den bästa alla hjärtans dag-presenten är framme till den 14:e februari, när kärleken ska firas.

En liten kärleksförklaring med stor betydelse

Kärleksförklaring med stor betydelse

Kanske har ni inte varit tillsammans så länge ännu. Om det är ett par månader, har ni nog inte haft så många upplevelser tillsammans, och har begränsat med bilder av er två tillsammans. I så fall är det kanske lite overkill att göra en stor fotobok. Du kan i stället ta en titt på vår CEWE FOTOBOK Pure, som är en smart, liten, kvadratisk bok. Även om den inte är så stor, finns det plats åt 22 bilder samt till både lite text till varje bild och en liten hälsning till din älskade på första sidan. Elegant och personligt.

Mycket nöje och glad alla hjärtans dag!