Fyll en fotobok med kärlek

Oavsett om ni har varit tillsammans i ett år eller 20, har ni säkert upplevt många roliga, spännande och romantiska stunder tillsammans. En hel del av stunderna har antagligen förevigats med hjälp av en kamera – men hur ofta bläddrar du igenom alla oförglömliga minnen på din mobil eller dator? Så varför inte skapa en fotobok fylld med era gemensamma minnen? Det här är helt klart en berättelse som förtjänar en speciell plats i bokhyllan. Sedan kan ni enkelt plocka fram den för att se tillbaka på alla härliga stunder – om och om igen.

Skapa en speciell gåva till din käresta
Weekendresan när ni utforskade gatulivet, tiden då ni renoverade köket, födelsedagsfester och promenader. Alla dessa stunder kan vara trevliga att se tillbaka på tillsammans. En fotobok är också en gåva som kommer att göra din partner lycklig. Och den behöver inte överlämnas vid ett speciellt tillfälle som på födelsedagen eller alla hjärtans dag – din partner kommer att bli ännu mer förvånad om gåvan kommer som en överraskning!

CEWE FOTOBOK Pure: 22 anledningar varför jag älskar dig
Visa din kärlek med 22 av era favoritbilder! CEWE FOTOBOK Pure är en härlig, liten fotobok som kommer i ett vackert fodral – och det är väldigt enkelt att skapa den.

Allt du behöver göra är att:

  1. Ladda ner Pure-appen från App Store eller Google Play
  2. Välj en av de sju olika stilarna
  3. Lägg in 22 bilder från din mobil
  4. Lägg in text på sidorna om du vill

Tips: Lägg till en kort text på varje sida i fotoboken, som berättar varför du älskar och värderar mottagaren så mycket. Mer personligt och romantiskt kan det nog inte bli.

CEWE FOTOBOK Pure passar också väldigt bra om ni inte varit tillsammans så länge, och inte har hunnit ta hundratals bilder än. Men tänk så mysigt det blir att se tillbaka på «startfasen» om några år!

Berätta er historia i en CEWE FOTOBOK
Om du vill skapa en fotobok med minnen från en lång relation kan det vara utmanande att ”bara” välja 22 foton. Då kan det vara en bra idé att välja ett av de större fotoboksformaten, där du har plats för allt du vill säga och visa upp – allt från det första fotot som tagits av er tillsammans, till spännande resor och vardagliga stunder.

Lycka til med den kreativa processen. Sprid kärleken!