Föreviga årets höjdpunkter i en CEWE FOTOBOK

Återupplev årets stora och små ögonblick med en CEWE FOTOBOK som årsbok. När du samlar de bästa fotona från varje månad i en CEWE FOTOBOK har du alla årets höjdpunkter nära till hands, och du kan enkelt se tillbaka på dina härligaste ögonblick från 2018.

Återupplev de bästa ögonblicken från 2018
Med smartphones och surfplattor har du alltid en kamera nära till hands, så det är snabbt och enkelt att ta foton av livets stora och små ögonblick. Ibland drunknar dock de härligaste ögonblicken från året i ett hav av foton på telefonen, kameran eller datorn. Du kan ge dina foton platsen de förtjänar i en CEWE FOTOBOK: Du väljer ut dina favoritfoton från varje månad och förevigar på så vis årets viktigaste höjdpunkter i en vacker och inbjudande årsbok.

En årsbok behöver inte bara dokumentera de stora händelserna och milstolparna som bröllop, dop och stora semestrar, den är också perfekt till att dokumentera vardagens små ögonblick. Du ger fotobokens sidor en extra dimension om du lägger till små texter som historier från vardagen, citat som barnens roliga små guldkorn eller barnets första ord. Texterna kan både återge stämningen från ögonblicket fotot blev taget, men också se till att vardagens roliga stunder koms ihåg i många år. Det är dock inte bara årsboken som får dig att komma ihåg årets små och stora upplevelser –bara det att sitta och välja ut dina foton och designa årsboken bjuder på tillbakablickar och mysiga stunder.

CEWE-kund Helle Bergstrøm samlar varje år sina foton i en CEWE FOTOBOK: ”Jag tar riktigt många bilder under året, och att kunna samla dem i en årsbok är ett riktigt bra sätt att använda bilderna på, och även att kunna titta tillbaka och återuppleva något av allt det som man har gjort under året tycker jag är helt fantastiskt,” säger Helle. Hon tycker också att årsböckerna hjälper hennes tre barn med att komma ihåg deras barndomsminnen. När barnen sitter och bläddrar kommer de plötsligt ihåg en upplevelse som de hade glömt. Årsböcker är ett bra sätt att dokumentera familjens historia på.

Årsboken – en CEWE FOTOBOK med många designmöjligheter
Det finns många fördelar med att göra en årsbok. Du ska inte bläddra igenom en stor hög med foton på datorn eller mobilen varje gång du vill se årets höjdpunkter. Du kan istället göra en fysisk bok i vacker kvalitet som du kan njuta av att titta i över en kopp kaffe eller samlas runt med familj och vänner när de kommer på besök. En årsbok ger er möjligheten att minnas årets händelser tillsammans. Årets små och stora höjdpunkter samlas i en vacker fotobok som du själv kan designa så den passar till just din stil.

Designmöjligheterna för en CEWE FOTOBOK är oändliga. Du kan välja mellan flera olika storlekar och format samt olika kombinationer av inbindningar och papperstyper. I CEWEs beställningsmjukvara kan du sätta din helt personliga prägel på fotoboken med små Cliparts. Genom att lägga till effekttryck i genomskinlig effektlack, guld- eller silvertryck på framsidan får fotoboken ett ännu mer exklusivt utseende.

Det som får Helle från Århus att använda CEWE FOTOBOK som sin årsbok år efter år är bland annat hennes glädje för kvaliteten: ”Inbindningen är riktigt stark och kraftig, och sidorna är också av riktigt bra kvalitet och håller till att man kan bläddra i dem om och om igen.” berättar hon.

Tips: Gör din årsbok löpande månad för månad. Det är mysigt att avsluta månaden med att gå igenom dina foton. Detta gör även processen enklare, eftersom du fortfarande har månadens ögonblick färska i minnet.

Läs mer på: https://www.cewefotobok.se/produkter/inspiration/arsbok.html