Årets firmapresent – Chokladkalendrar med firmafoton eller -logga

Ska dina kunder, anställda eller samarbetspartners tycka att du är snäll 24 dagar i rad? Då kan du överväga att ge en unik företagspresent genom att designa en chokladkalender med bild på. Ni kan själv bestämma vad som ska vara på julkalendern. Det kan vara en bild av er bästa kampanj och er logga. Det kan också vara något roligt som får era samarbetspartners att komma ihåg ert varumärke. Påminn dina kunder, anställda eller samarbetspartners om dig och ditt företag 24 dagar i rad med en chokladkalender med bild på.

Andra firmapresenter än bara vin, choklad och bläckpennor

Företagspresenter är ofta presenter med en logga, men det kan vara så mycket annat än den vanliga bläckpennan eller t-shirten med logga. Om du vill göra dina samarbetspartners medvetna om din profil är det viktigt att du väljer en företagspresent som är originell, användbar och den får gärna smaka gott. Då kommer medarbetare och samarbetspartners ihåg dig bäst.

För vilka samarbetspartners kommer egentligen ihåg vilken flaska vin eller ask choklad som är en present från just ditt företag? Det samma gäller för dina medarbetare – självklart kommer många personer vara glada för vin, men dels är det flera som inte tycker om vin, och dels kan de enkelt försvinna i mängden på vinhyllan. Ger du däremot dina medarbetare eller samarbetspartners en personlig firmapresent kommer de varje dag i december fram till jul bli påmind om firman och skicka er en positiv tanke. En chokladkalender med unikt foto och logga på kommer garanteras inte förväxlas med andra presenter.

Bygg upp och bevara era goda relationer med en firmapresent

Med företagspresenter till medarbetare, kunder och samarbetspartners skapar du goda relationer. Unika företagspresenter av god kvalitet signalerar att dina samarbetspartners betyder något för dig och det ökar din möjlighet att bli den samarbetspartner som de föredrar. När du vill behålla dina kunder kan du ge dem en unik företagspresent i samband med:

– Lojalitetsprogram

– Bonuspresenter

– Kundpresenter

– Kampanjer

Välj chokladjulkalender som årets firmapresent till medarbetare

En chokladkalender är den perfekta lösningen när du vill motivera dina medarbetare. Det kan t.ex. vara i samband med:

  • Månadens medarbetare
  • Tidig julklapp till de anställda
  • Försäljningstävling

Välj mellan flera olika chokladjulkalendrar

En chokladkalender är en unik företagspresent. Välj mellan flera olika typer och designa dem precis som du vill ha dem! Det finns många möjligheter att göra dem personliga med texter, bilder och en massa dekorationer. I programmet finns det bland annat diverse mallar, så att du enkelt kan sätta din egen prägel på julkalendern. Du kan även rita på dina bilder om du t.ex. vill rita en tomteluva på ditt huvud. Du kan också designa din egen bild att sätta på chokladkalendern. Använd fina bilder och grafiska illustrationer för att ditt företag ska bli synligt. Välj mellan dessa julkalendervarianter:

Gemensamt för alla är att du kan designa framsidan med precis den bild eller de bilder som du vill.

En chokladkalender som företagspresent är den perfekta presenten när du som chef önskar att ge dina medarbetare, samarbetspartners eller kunder en god och personlig present. Du väljer utseendet. Dina kunder, medarbetare och samarbetspartners kommer att älska er för det. Få tryckt en företagsbild på den söta chokladkalendern och använd den som present till dina kunder och medarbetare. Då tänker de på er i 24 dagar!

Har du övervägt vem du mer kan ge en chokladkalender till?

Är du intresserad av en chokladkalender till ditt företag?

Önskar du som företag att beställa ett större parti av chokladkalendrar? Då kan du kontakta oss på tel.: 8749 1221 eller mail: support@cewe.dk – var uppmärksam på att vid en större order kan leveranstiden bli längre. Beställ därför i god tid!